Lydbøger » Naturlig hormonterapi – opgør med østrogenmyten

Bookbeat (60 dage gratis)

Chapter (40 dage gratis)

Naturlig hormonterapi - opgør med østrogenmyten Lydbog

5/5

Forfatter: Anette og Jens Ole Paulin

lydbog og e-bog

Introduktion

Naturlig hormonterapi – opgør med østrogenmyten er endnu ikke tilgængelig som lydbog på streamingtjenesterne, men forventes at blive tilgængelig snarest.

Ifølge Naturlig hormonterapi ved alt for mange mennesker ikke, at kvinder kan producere progesteron. Dette er et hormon, der beskytter kvinder mod en række alvorlige lidelser som depression, brystkræft og åreforkalkning. På trods af, at dette hormon har en så vigtig indvirkning på kvinder, har undersøgelser vist, at mange kvinder lider af et underskud af netop dette hormon.

Lyt til Naturlig hormonterapi lydbog og opnå viden om, hvordan en ubalance i hormonerne kan medføre en række sygdomme. Naturlig hormonterapi bygger på viden inden for et forskningsfelt, der er i rivende udvikling, og du kan nu få del i denne viden med Naturlig hormonterapi lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser:
Sprog: Dansk
Kategori:
Længde:

Naturlig hormonterapi: Handling

I Naturlig hormonterapi kan du høre om, hvordan dette emne fungerer. Vidste du for eksempel, at kvinder producerer deres eget hormon, progesteron, der beskytter dem mod alvorlige lidelser. Disse lidelser omfatter blandt andet brystkræft, depression, lavt stofskifte og åreforkalkning. Disse er vigtige lidelser at tale om, for Naturlig hormonterapi beskriver, at det er noget, som mange kvinder lider af. Naturlig hormonterapi lydbog beskriver, at dette skyldes, at mange kvinder er i underskud af netop hormonet progesteron.

Lyt til Naturlig hormonterapi lydbog og få en beskrivelse af, hvordan en ubalance i hormonerne kan medføre diverse sygdomme. Naturlig hormonterapi er et værk, der bygger på forskning inden for hormoner. Dette er et forskningsfelt, som forfatteren beskriver, er i rivende udvikling.

Flere af disse studier peger ifølge Naturlig hormonterapi i retning af, at der kan udvikles mere effektiv behandling af blandt andet endometriose, ufrivillig abort, hedeture som følge af overgangsalder, fibromyalgi og sklerose.

Lyt til Naturlig hormonterapi lydbog gratis og hør forfatteren forklare, hvad det kræver at udbrede disse effektive behandlinger. Ifølge forfatteren kræver det nemlig, at vi først skal gøre op med en forestilling, som mange mennesker går rundt med. Mange mener nemlig ifølge forfatteren til Naturlig hormonterapi lydbog, at østrogen er det eneste vigtige hormon for kvinder.

Naturlig hormonterapi er et værk, der bygger på forskning, og det vil med sikkerhed gøre op med mange af de myter, som vi til dagligt går rundt og tror på. Det er et velskrevet værk, der kan være til gavn for mange læsere.

Om forfatteren: Anette og Jens Ole Paulin

Det er Anette og Jens Ole Paulin, der står bag værket Naturlig hormonterapi. Dette forfatterpar har udgivet bøger, der bygger på videnskabelig evidens om, hvordan naturlige hormoner har indvirkning på vores krop og er yderst vigtige for vores generelle sundhed.

Baggrunden for, at de to forfattere udgav dette værk var, at de begge har arbejdet som forskere netop inden for dette felt. Dermed har de opbygget og indsamlet en lang række informationer, som nu er blevet tilgængelige til læsere med denne bog. Med de to forfatteres værk i hånden får du derned et godt fundament til selv at begynde med naturlige hormoner.