Se Broen Gratis Online

4.7/5

Introduktion

I den dansk-svenske TV-serie Broen følger vi Saga Norén. Hun er en skarp og dygtig efterforsker i kriminalsager, men døjer på personlighedsfronten med sociale udfordringer. TV-serien Broen, der har taget både det danske og svenske publikum med storm, er en krimiserie fyldt med spænding. Broen mellem Danmark og Sverige er udgangspunktet for den ene mordsag efter den anden.

Den første sæson af Broen blev sendt første gang helt tilbage i 2011. Efterfølgende er den af mange blevet set et utal af gange. Den høje popularitet ses blandt andet gennem end rating på IMDb på 8,6 af 10! Det er således en af de mest populære krimiserier i Danmark nogensinde.

Læn dig tilbage i sædet og find din favorit sæson af Broen gratis online. Oplev skuespillere som Sofia Helin og Kim Bodnia i denne hæsblæsende krimiserie som formår at fastholde momentum gennem alle fire sæsoner.

Se Broen Sæson 1

En kvinde bliver fundet dræbt midt på Øresundsbroen. Hendes krop er skåret midt over, hvilket indikerer, at der er sket en forbrydelse. Kriminalefterforsker, Saga Norén, bliver sat på sagen og finder frem til, at liget er af den dansk kvinde. Martin Rohde fra Dansk politi bliver også sat på sagen.

Saga Norén og Martin Rohde har nu til opgaven sammen at opklare mordet på den danske kvinde. Gennem 10 afsnit i sæson 1 følger du deres opklaringsarbejde, der tager mange nye drejninger. Fokus er på at fastholde spændingen hos seeren og du er færdig med sæson 1 af Broen før du tror.

Se Broen Sæson 2

I sæson 2 af Broen følger vi endnu engang Saga Norén og Martin Rohde. Denne gang sejler et helt tomt tankskib mod broen. Kun fem personer er ombord. Disse personer unge, lænkede i et rum på skibet og bærer stærke præg af at have indtaget narkotika.

Saga og Martin bliver sat på sagen og skal finde ud af, hvad der foregår. Lige efter at sagen starter, offentligøres en video med personer i dyremasker, der tager ansvaret for tankskibet. Samtidig rapporteres der om personer som er døde af gift. Er der nogen sammenhæng? I sæson 2 fortsætter spændingen for fuld tryk og den skuffer bestemt ikke, hvis du allerede er vild med sæson 1 af Broen.

Se Broen Sæson 3

Kønsneutralitet er et populært tema, der bliver taget op i tredje sæson af Broen. Ejeren af Københavns først kønsneutrale skole bliver fundet dræbt i Malmø. Saga har svært ved at finde sig til rette med sin nye danske kollega, Hanne.

Samarbejdet går i vasken og Henrik Sabroe (spillet af Thure Lindhardt) bliver i stedet Sagas nye danske samarbejdspartner. De forsøger sammen at opklare sagen. Udover mord ser vi i denne sæson også kidnapninger, brændemærkninger og et gidseldrama uden lige. Tøv ikke med at gå i gang med sæson 3 af Broen gratis online i dag.

Se Broen Sæson 4

Der er gået to år siden kidnapningssagen blev løst. Saga Norén er fængslet og Henrik Sabroe savner hende som samarbejdspartner. En kvinde myrdes på brutal vis og hun er ikke en hvilken som helst kvinde. Hun er nemlig generalsekreter for den danske immigrationstjeneste i København.

Selvom Saga Norén er fængslet formår hun alligvel af hjælpe Henrik Sabroe, og den nye partner Jonas, på rette vej i sagen. Forbered dig til et brag af en afslutning på en fænomenal dramaserie. Med denne sidste og fjerde sæson bliver Broen afsluttet med manér og sæsonafslutningen har fået hele 9,1 stjerner på IMDb.

Se Broen Online Gratis - C More

Alle sæsoner af Broen kan ses gratis på C More. Du kan lige nu få 14 dage gratis abonnement på C More for 0 kr. Der er således ingen grund til at se din favorit sæson af Broen online med det samme!

Udover Broen gratis online i 14 dage, giver C More adgang til mange andre film og serier. Tilmeld dig i dag og udforsk universet med streaming-indhold til hele familien. Broen er en af vores favorit TV-serier, så vi kan helt klar anbefale, at du starter her. Vi er taknemmelige for, at C More giver adgang til at se Broen gratis med deres prøveperiode. Vær dog opmærksom på, at du skal huske at afmelde abonnementet igen. Ellers kommer du til at betale efter de 14 dage er gået.

Besøg Streamingonline.dk og få et overblik over de steder som tilbyder gratis streaming.

Se gratis på