Lydbøger » 11%

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

11% Lydbog

4.1/5

Forfatter: Maren Uthaug

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvordan ville vores samfund se ud, hvis der stort set ikke var nogle mænd tilbage? Faktum er, at vi bliver nødt til både at være mænd og kvinder i et samfund for at kunne reproducere os. I 11% lydbog kan du høre om, hvordan et samfund uden ligevægt af mænd og kvinder ville kunne se ud.

Bogen 11%, som er skrevet af Maren Uthaug er en interessant bog, der sætter kønsrollerne på spidsen. Bogen har oplevet stor medvind og det er svært at finde en lignende bog i den danske litteratur. Vi anbefaler dig at lytte til 11% lydbog gratis og fordybe dig i fortællingen.

Informationer:

Oplæser: Ellen Hillingsø
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 54 minutter

11%: Handling

På Lolland opbevares de få hanner, der er tilbage i Danmark, på et avlscenter. Som følge af ubalancen mellem antallet af mænd og kvinder, er man blevet nødt til at systematisere avlen af mennesker for at holde liv i vores eksistens.

Den tankevækkende fortælling handler også om fire kvinder, hvis liv ufrivilligt bliver viklet ind i hinanden. Dette sker, da de en dag finder en dreng. Fundet af drengen er en chokerende bombe for kvinderne og han vil potentielt kunne forandre deres samfund. Når drengen har udviklet nok testosteron, vil han nemlig blive en trussel for alle kvinder

Du kan lytte til 11% lydbog gratis og høre mere om, hvad de fire kvinder stille op med drengen. Vil samfundet kunne fortsætte som hidtil, eller er der større kræfter i spil, som de fire kvinder ikke kan håndtere?

Om forfatteren: Maren Uthaug

11% lydbog er skrevet af Maren Uthaug, der er født i 1972. Udover at være forfatter, er hun også blogger og tegneserieskaber. Hvis du har set hendes navn før, er det måske fordi du genkender det fra den daglige stribe i kultursektionen i Politiken. Det er nemlig Maren, der står for at udvikle disse.

Maren Uthaug fik sin debut i 2013 som romanforfatter. Hendes første bog hedder Og sådan blev det. Herefter har hun udgivet flere bøger, herunder blandt andet Hvor der er fugle og En lykkelig slutning.

Det er i sandhed en dygtig forfatter, som vi har med at gøre. Maren har nemlig både modtaget Læsernes Bogpris, DR Romanprisen og Otto B. Lindhardt Prisen. Du kan derfor regne med, at du ikke vil blive skuffet, hvis du vælger at høre 11% lydbog.