anmeldelse

Chapter

Tilmeld Chapter nedenfor og få 30 dage gratis

Prøv Chapter gratis i 30 dage

4.5/5

Vil du hellere have 60 dage gratis? Prøv BookBeat

5/5

Om Chapter

Chapter er en nylanceret lydbogsapp i Danmark. Chapter er blandt andre ejet af forlaget Gyldendal, der har sat sig for at udfordre de eksisterende spillere på markedet.

Chapter er et fremragende bud på en lydbogsapp, der kan give de eksisterende kamp til stregen. Dette gøres blandt andet ved at tilbyde det billigste abonnement for danske lydbøger til bare 69 kr. pr. måned.

På deres hjemmeside beskriver Chapter sig selv som ‘en lyd- og e-bogstjeneste, der vil mere…’. Dette indebærer blandt andet en ambition om at:

  • Tilbyde medlemskaber med fleksibelt timeforbrug
  • Være med til at skabe livslang læselyst hos børn
  • Favne bredt på tværs af genrer og sikre plads og synlighed til alle forfattere
  • Inspirere og guide med præcise anbefalinger
  • Give vores medlemmer læseroplevelser, der gør dem til rigere mennesker

Du kan prøve Chapter gratis i 30 dage.

Nyttige informationer om Chapter

Besøg Chapters hjemmeside her: www.chapter.dk

Chapters app kan bruges på: Android og IOS

Kan lydbøger downloades til offline brug? Ja

Prøveperiode: 30 dage uden binding

Pris pr. mrd. efter prøveperiodens udløb:

Chapter Flex (12 timer pr. måned): 69 kr. pr. måned

Chapter One (ubegrænset forbrug for 1 bruger): 99 kr. pr. måned (introtilbud – normalpris 119 kr. pr. måned)

Chapter Two (ubegrænset forbrug for 2 brugere): 129 kr. pr. måned

Chapter Family (ubegrænset forbrug for 4 brugere: 189 kr. pr. måned

I Chapter Flex har du mulighed for at tilkøbe ekstra timer, hvis 12 timer pr. måned ikke er tilstrækkeligt. I medlemskaberne Chapter One & Two, får du rabat på køb af fysiske bøger efter en måneds medlemskab. I Chapter Family får du ydermere 50% rabat på fysiske børnebøger 6 gange årligt.

Med sine forskellige medlemskaber stræber Chapter således efter at favne bredt og giver mulighed for, at man kan komme i gang med lydbøger til markedets laveste pris blandt danske lydbogapps.

Slutteligt skal det også nævnes, at Chapter belønner sine loyale brugere ved at tilbyde muligheden for årlig betaling og en besparelse på 15%. Det betyder, at du rent faktisk kan få Chapter for 59 kr. pr. måned for det billigste medlemskab ved årlig betaling.

Kontakt: [email protected]

Chapter Rabatkode

Ved at følge vores links her på siden, har du mulighed for at prøve Chapter gratis i 30 dage. Klik på “Få Chapter rabatkode her” og begynd på din kommende yndlingslydbog.

Vil du hellere have 60 dage gratis? Prøv BookBeat

5/5

Chapter medlemskaber

Chapter har en ambition om at tilbyde medlemskaber, der matcher forskellige behov. Det har resulteret i fire forskellige abonnementer, som du frit kan skifte imellem.

Du har adgang til alle 100.000 e- og lydbøger uanset valg af medlemskab.

Der er ingen binding på medlemskaberne og du kan frit skifte efter behov.

Chapter Flex

Chapter Flex er det billigste medlemskab til 69 kr. pr. måned. Dette medlemskab er til personer, der gerne vil i gang med lydbøger, men ikke bruger særlig meget tid på at lytte endnu. Chapter Flex har en begrænsning på 12 timers lytning pr. måned.

Du har dog mulighed for at “spare” dine timer op. Den tid, som du ikke har brugt i en måned, overføres automatisk til næste måned.

Slutteligt har du mulighed for at tilkøbe ekstra tid. Prisen er 39 kr. for 10 ekstra timers lytning.

Pris ved månedlig betaling: 69 kr. pr. måned

Pris ved årlig betaling: 59 kr. pr. måned (spar 15%)

Chapter One

Chapter One er Chapters standard-medlemskab, der modsat Chapter Flex har ubegrænset lytning. Prisen for Chapter One er lige nu 99 kr. pr. måned, som en del af deres introtilbud. Senere vil prisen blive sat op til 119 kr. pr. måned.

Udover ubegrænset lytning får du efter en måneds medlemskab rabat på fysisk bogkøb hos www.tales.dk. Loyalitet belønnes og det betyder, at din rabat stiger i takt med, hvor længe du har været medlem. Læs mere om Chapters fordelsprogram længere nede på siden.

Pris ved månedlig betaling: 99 kr. pr. måned

Pris ved årlig betaling: 84 kr. pr. måned (spar 15%)

Chapter Two

Chapter Two koster 149 kr. pr. måned. Medlemskabet har præcis de samme egenskaber som Chapter One, men gælder for to personer. Dvs. at du får ubegrænset lytning for dig og en ven eller en partner. Derudover deltager I begge automatisk i Chapters fordelsprogram.

Pris ved månedlig betaling: 149 kr. pr. måned

Pris ved årlig betaling: 127 kr. pr. måned (spar 15%)

Chapter Family

Chapter Family koster 189 kr. pr. måned og gælder for fire brugere. Dette medlemskab har ligeledes ubegrænset lytning og er ideelt til familien med en passion for lydbøger.

Som en del af Chapter Family deltager du automatisk i Chapters fordelsprogram. Dog giver netop dette medlemskab en ekstra og unik mulighed. 6 gange om året får du nemlig unikke tilbud med 50% rabat på fysiske børnebøger.

Pris ved månedlig betaling: 189 kr. pr. måned

Pris ved årlig betaling: 161 kr. pr. måned (spar 15%)

Chapter fordelsprogram

Chapter vil gerne belønne sine loyale medlemmer. Af den grund tilbyder de et unikt fordelsprogram, som du automatisk er en del af, hvis du har et af følgende medlemskaber: Chapter One, Chapter Two og Chapter Family.

Fordelsprogrammet indebærer, at du får rabat på fysiske bøger fra webshoppen www.tales.dk. Rabatten stiger i takt med længden af dit medlemskab. Rabatten følger denne trappe:

  • Medlem over 1 måned: 5% rabat
  • Medlem over 3 måneder: 7,5% rabat
  • Medlem over 6 måneder: 10% rabat

Rabatten gælder også på bøger, der allerede er på tilbud. Med medlemskabet Chapter Family, får du ydermere unikke tilbud med 50% rabat på børnebøger som tilbydes 6 gange om året. Slutteligt vil du også kunne forvente at blive inviteret til eksklusive bogmesser som en del af fordelsprogrammet.

Chapter App

Chapters app er lavet til både IOS og Android. Du kan således bruge Chapter uanset hvilken telefon eller anden mobilenhed, som du bruger til at høre lydbøger.

Features

Download lydbøger til offline brug: Ja

Sleep-timer: Ja

Bogmærke: Ja

Justering af afspilningshastighed: Ja

Lydbøger til børn: Ja

Opsigelse Chapter

Det er desværre lidt mere besværligt at opsige sit medlemskab på Chapter end de andre lydbogstjenester. For at opsige medlemskabet af Chapter kan du nemlig ikke blot trykke på en knap.

For at opsige medlemskabet af Chapter skal du sende en e-mail til [email protected] med teksten ‘Opsigelse’ i emnefeltet.

Har du betalt for et årligt medlemskab, er det faktisk muligt at få nogle af sine penge tilbage ved opsigelse. De første seks måneder er uopsigelige, men herefter er der løbende måneds opsigelse og du kan få det resterende beløb refunderet mod et ikke kendt gebyr.

Prøv Chapter gratis i 30 dage

4.5/5

Chapter har med en kombination af brugervenligt design, “Først på Chapter”, bedste pris på markedet og unikke fordelsprogram imponeret os. Vi giver Chapter 4,5 ud af 5 stjerner.

Vil du hellere have 60 dage gratis? Prøv BookBeat

5/5

Var Chapter ikke en lydbogsapp for dig? Så tag et kig på vores anmeldelser af andre populære lydbogsapps her: