Harry Potter Lydbog Gratis

Harry Potter Lydbog

Vurdering:
5/5
Vurdering:
5/5
Vurdering:
5/5
Vurdering:
5/5
Vurdering:
5/5
Vurdering:
5/5
Vurdering:
5/5

Harry Potter

Fortællingen om Harry Potter er en af de mest populære i hele verden til både børn og voksne. Men vidst du, at det faktisk kun var på grund af forfatteren, J.K. Rowlings, stædighed, at fortællingen om Harry Potter overhovedet blev til?

Allerede i 1995 var Harry Potter og De Vises Sten skrevet færdig, men herefter begyndte en kamp for at finde et forlag, der gerne ville udgive bøgerne. Efter flere afvisninger sagde forlaget Bloomsbury klogt ja tak, hvilket resulterede i, at den første bog i serien om Harry Potter blev udgivet i 1997. Løbende er der også udgivet Harry Potter lydbøger til vores glæde.

Harry Potter og De Vises Sten Lydbog

På aftenen for Harrys 11-års fødselsdag får han at vide, at han er en troldmand. Lige pludselig giver de mange mærkværdige begivenheder gennem hans barndom mening.

At være en ægte troldmand indebærer, at man skal gå på Hogwarts – skolen for hekste og troldmænd. I denne bog hører vi om Harrys oplevelser på Hogwarts og han bliver konfronteret med sin skæbnesvangre fortid. Klik på knappen til højre for at høre Harry Potter og De Vises Sten lydbog eller ebog.

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer Lydbog

Sommerferien har været forfærdelig for Harry. Efter lang tids venten er det endelig tid til at vende tilbage til Hogwarts for at begynde på andet år af sin troldmandsuddannelse.

Alt er dog ikke helt som det skal være på troldmandsskolen. Mystiske angreb finder sted på de af skolens elever som ikke er af troldsmandsslægt. Harry bliver igen indhentet af sin fortid med Du Ved Hvem.

Harry Potter og Fangen fra Azkaban Lydbog

Den berygtede og farlige troldmand Sirius Black er stukket af fra troldmandsfængslet Azkaban. Harry er i særlig stor fare, da Black efter sigende er ude efter ham.

Den intet anende Harry er ved at blive meget træt af at bo hos sin onkel og tante. Da hans forfærdelige tante Muriel kommer på besøg bliver det for meget og Harry kommer til at bryde troldmandslovens lov om rimelige restriktioner for umoden magi.

Harry Potter og Flammernes Pokal Lydbog

I år er det blevet tid til den internationale turnering i magisk trekamp. Her dyster tre skoler i udfordrende og farlige discipliner.

Flammernes Pokal vælger mod reglerne fire deltagere og Harry står nu over for de sværeste udfordringer hidtil. Alt er ikke som det skal være og mørkets kræfter kan tænkes at have en finger med i spillet.

Harry Potter og Fønixordenen Lydbog

Harry er deprimeret, eftersom hverken Ron eller Hermione har svaret på nogle af hans breve hele sommeren. Han får dog hurtigt svaret og bliver introduceret til en hemmelig orden.

Ministeren for magi tror ikke på påstanden om, at Voldemort er genopstået. Harry står alene med sine traumatiske oplevelser med Dumbledore som den eneste støtte.

Harry Potter og Halvblodsprinsen Lydbog

Harry sørger over sin gudfar Sirius’ død under den store kamp mod dødsgardisterne i ministeriet for magi. Han ser frem til at vende tilbage til sit sjette år på Hogwarts.

Drømmen om at blive Auror indebærer, at faget eliksirer tages på højeste niveau. Dette lyder som en stor udfordring for Harry, men med lidt hjælp fra Halvblodsprinsen bliver han hurtigt den bedste i klassen – selv bedre end Hermione.

Harry Potter og Dødsregalierne Lydbog

Harry står i denne bog overfor den umulige opgave at destruere de sidste af Voldemorts Horcruxer. Han er heldigvis ikke alene, eftersom Ron og Hermione er klar til at hjælpe ham.

De har dog ingen anelse om, hvor de skal begynde. Med et ministerium for magi, der er indtaget af dødsgardister og Dumbledors død, ser det sort ud for troldmandssamfundet.

Lydbog Harry Potter - Bookbeat

Alle Harry Potter bøgerne kan findes gratis på Bookbeat som både e-bog og som Harry Potter lydbog. Du kan lige nu få en gratis prøveperiode på 60 dage, så der er ingen grund til ikke at gå i gang med Harry Potter lydbøger med det samme!

Nogle af fordelene ved Bookbeat er blandt andet, at du selv kan indstille tempoet for afspilningen. Dvs. at hvis du synes, at lydbogen er for langsom, kan du blot sætte tempoet op. Hvis du er på udkig efter gratis lydbøger er Bookbeat er klart en af vores favoritter.

Harry Potter og Det Forbandede Barn

Det er nu gået 19 år siden det store slag om Hogwarts. Harry er blevet gift med Ginny og har nu tre børn, hvoraf den ene, Albus, skal til at starte på Hogwarts. Han er nervøs for fordelingen, men Harry beroliger ham og fortæller om sin egen oplevelse, hvor han selv han indflydelse på, hvor fordelingshatten placerede ham.

Voldemort har nu været død i 19 år og alt lader tid at fremtiden fortsat skal være fredfyldt i troldmandssamfundet. Tilhængere af Voldemort findes dog stadig derude og med magi findes der altid en metode til at ændre på tidens gang.

I bogen følger vi Albus og hans bedste ven Scorpius, der er søn af Malfoy. De bliver en del af spektakulære eventyr med stor betydning for troldmandssamfundets skæbne. Vi bliver som læsere en del af en unik tidsrejse med gensyn af begivenheder i tidligere bøger. Denne bog er desværre endnu ikke udgivet som Harry Potter lydbog på dansk, med den kommer forhåbentlig snart.

Vi er kæmpe fans af Harry Potter og giver af den grund bøgerne 5 ud af 5 stjerner.