anbefalinger af vores favorit

Faglitteratur Lydbøger

På denne side kan du se 12 faglitteratur lydbøger, som du bare ikke må gå glip af.

12 faglitteratur lydbøger som du bare ikke må gå glip af!

Faglitteratur kan røre ved mange ting i os som mennesker. Der findes et hav af gode faglitteratur lydbøger, som bare venter på at blive læst. Vi har samlet et udpluk af nogle af de bedste faglitteratur lydbøger, som vi mener hitter på markedet lige nu, og som er værd at læse for deres unikke indhold.

1. Tvilling Yndling Grævling af Hella Joof

Hella Joof er den personlighed, som man enten elsker eller næsten ikke kan udstå. Heldigvis elsker langt de fleste danskere hende, og de kan få stor glæde af Hella Joofs helt egen selv(hjælps)biografi Tvilling Yndling Grævling. Det er Hellas egen historie om et liv, der har oplevet lidt af hvert, hvilket hun fortæller åbent og ærligt om. For som Hella selv udtrykker det, så kan det være, at hendes erfaringer kan hjælpe andre mennesker til at træffe lignende eller endnu bedre valg, end hvad Hella selv gjorde. Hella Joof har nemlig brugt tæt på 60 år i at forske i livet, hvilket hun nu har samlet i en bog.

2. Kunsten at være fucking ligeglad af Mark Manson

Kunsten at være ligeglad er bogen til dig, som har brug for hjælp til at fastslå, hvad der helt præcist er vigtigt for dig i dit liv. Det er en selvhjælpsbog til dig, som har svært ved at afgøre, hvilke problemer fortjener din tid, og hvilke problemer du faktisk bør være fucking ligeglad med. Kunsten at være fucking ligeglad er en af de bedste faglitteratur lydbøger på verdensplan, som har fået flest bogmærker i online bogstreamingstjenester. Det giver god mening, for det simple budskab om at finde ud af, hvad der er vigtigt i livet er noget, som langt de fleste mennesker kan have svært ved at finde ud af.

3. Drop opdragelsen af Fie Hørby

Fie Hørby har på rekordtid fået introduceret et nyt børnesyn til hele Danmarks befolkning med Drop opdragelsen. I Drop opdragelsen tager Hørby fat på de børnesyn, som Danmark har opdraget børn efter i de sidste mange år, men som tydeligvis trænger til en opdatering på store pædagogiske områder. Det er en guide og en hjælp til at få et bedre forhold til sine børn, der bygger på gensidig respekt og ikke mindst forståelse for alles følelser. Hvis du venter børn eller allerede har en håndfuld, er det her den bedste faglitteratur lydbog, som du kommer til at høre i år.

4. Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte af Jytte Vikkelsøe

Med bogen Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte bliver du præsenteret for den kemiske reaktion, som mange tager for givet, når det gælder den altoverdøvende kærlighed. Med en række cases lægger forfatteren kortene på bordet for, hvorfor kærligheden ikke skal frygte de uundgåelige konflikter. I stedet argumenteres der for, at konflikter og modstand kun er med til at styrke den kærlighed, som opbygges og plejes mellem to individer. Hvis du vil gøre nytte af gratis faglitteratur lydbøger, er Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte klart værd at anbefale.

5. Vi er det liv vi lever af Svend Brinkmann

Hvor meget herre er vi egentlig over vores eget liv? Det er det store spørgsmål, som Svend Brinkmann stiller i Vi er det liv vi lever, efter han blev gode venner med den ældre kvinde, Lili. Hendes livshistorie satte gang i en masse tanker hos Brinkmann, og han begyndte at tænke på skæbnen, og hvor meget vi hver især er underlagt denne. Brinkmann føler selv, at han når frem til en vigtig erkendelse, hvorfor han vælger at skrive til dels Lillis historie, men også sine egne betragtninger i en god faglitteratur lydbog, som enhver dansker skylder sig selv at læse.

6. Det hele handler ikke om dig af Niels Overgaard

Den vestlige verden har det så godt som overhovedet muligt. Vi mangler ingenting og alligevel føler mange, at der ikke er andet end problemer i hverdagen med stress, depression, og hvad der ellers plager danskerne. Det hele handler ikke om dig er en selvindsigtsbog, der sætter fokus på det faktum, at vi ikke længere udelukkende kæmper for at overleve fysisk. Nu er vores kamp for overlevelse blevet en personlig og indre kamp. I denne gode faglitteratur lydbog deler forfatteren sine erfaringer fra et liv, der først nu forsøger at anvende stoisk filosofi på at finde mening i en travl hverdag.

7. Ikke til forhandling af Chris MacDonald

Chris MacDonald er tilbage i storform og stiller de vigtige spørgsmål til alle de danskere, som konstant ser sig nedlagt med stress eller angst – hvorfor trives vi ikke? Ikke til forhandling er en bog, som har taget mere end 20 års forskning at sammensætte, med håb om at besvare det vanvittigt betydningsfulde spørgsmål. Danskerne har det mere end godt på mange andre områder, så hvorfor bliver vi med at blive ramt af nedgang både fysisk og psykisk? Hvis du er til faglitteratur lydbøger er denne en læseoplevelse værd, når MacDonald tager læseren med gennem menneskets historie for at finde et positivt svar på vores negative trivsel.

8. Jytte fra marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster

Adfærdsdesign er det nyeste begreb indenfor marketingsverden, som store navne i verden gør mere og mere brug af, når de skal fange deres målgrupper. Jytte fra marketing er desværre gået for i dag er en komprimeret gennemgang af 40 års forskning i adfærd, som kan omsættes til en marketingsverden. Bogen er tiltænkt som en god faglitteratur lydbog og en håndsrækning til de marketings- og/eller kommunikationsmedarbejdere, som forgæves leder efter alternativer til den traditionelle marketingstankegang. Det er en tilgang som Barack Obama har brugt i sine kampagner, og som Google stadig bruger den dag i dag.

9. Det første år af Anne Sofie Kragh

Det første år er en dramatisk fortælling om et første år som statsminister, der endte med at blive et år som statsminister, som ingen andre statsministre kan se sig i. Efter ikke engang at have været statsminister i knap otte måneder, må Mette Frederiksen lukke Danmark ned og træffe altafgørende beslutninger på vegne af alle danskere, da Corona-pandemien kommer til landet. Det første år kan godt argumenteres for at være en af årets bedste faglitteratur lydbøger, netop fordi den har sådan en indsigt i de mange rekordbeslutninger, som var med til at ryste og ruste Danmark.

10. Omgivet af idioter af Thomas Erikson

Omgivet af idioter tager fat på det kontinuerlige dilemma, som præger alle på kryds og tværs, hvilket er den dårlige kommunikation, som næsten altid vil opstå på den ene eller anden måde. Gør dig selv den tjeneste med en gratis faglitteratur lydbog, som du kan bruge i alle situationer i hverdagen. Du vil komme til at læse om andres oplevelser, der sætter din egne fejlkommunikationer i perspektiv, men også med en indsigt, som du ikke kunne forudse. Samtidig får du redskaber, der alle skal være med til at hjælpe dig til at forstå og forbedre din kommunikation med mål om at minimere dårlig kommunikation på alle fronter.

11. Kick-Ass af Jesper Buch

De fleste kender Jesper Buch fra sin rolle i Løvernes hule, og hans iværksætterhistorie med den forrygende succes, der blev til Just-Eat. Men det er kun den glansfulde del af historien. I Kick-Ass deler Jesper Buch langt mere fra sin rejse, der begyndte med en kold pizza til et liv uden en eneste fridag i mere end otte år. Det er klart den bedste faglitteratur lydbog, som du kan få fingrene i, hvis du går med en iværksætter i maven, og lige mangler de sidste råd og det sidste skub for at sætte gang i din egen ide. 

12. Gopler ældes baglæns af Nicklas Brendborg

Gopler ældes baglæns tager fat på det spørgsmål, som har plaget menneskeheden, siden de begyndte at lede efter og tro på ungdommens kilde. Hvordan forlænger og forbedrer jeg mit liv på bedste vis? Det store spørgsmål har menneskeheden nu endelig fået videnskaben til at undersøge, hvor det før i tiden var overladt til filosoffer, alkymister, og hvad de fleste ville kalde for kvaksalvere. Men nu har videnskaben halet ind på os, og i denne gratis faglitteratur lydbog tages læseren med på en verdensomspændende rejse for at forsøge at besvare det store spørgsmål om at forlænge menneskelivet, og hvad vi hver især selv kan gøre.

Faglitteratur lydbøger: Her kan du høre dem gratis

Det er tydeligt, at der er utroligt mange spændende faglitteratur lydbøger, som bare venter på at bliver hørt. Du kan høre faglitteratur lydbøger gratis, hvis du ønsker at gå i dybden med en eller flere af de interessante bøger. Du kan også høre krimi lydbøger gratis, hvis du har brug for at høre en anden genre ind i mellem. Uanset hvilken genre du er mest til, er det muligt at få en gratis prøveperiode og udforske de mange interessante bøger. Få din gratis prøveperiode ved at vælge en af lydbogstjenesterne nedenfor. For at få et dybere indblik i de forskellige lydbogsapps, kan du læse mere her: Gratis Lydbøger

5/5
4.5/5
4.5/5