Lydbøger » Det hele handler ikke om dig

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Det hele handler ikke om dig Lydbog

4.6/5

Forfatter: Niels Overgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvordan kan man som menneske navigere i en verden, hvor kampen for rå overlevelse er afløst af kampen for selvrealisering? Aldrig nogensinde har vi været mere trygge eller rige, end det nu er tilfældet, men aldrig nogensinde har stress, depression og angst haft et fast greb om os som mennesker.

Det hele handler ikke om dig er et bud på, hvordan vi finder mening i en helt ny verden. Forfatteren kommer med sit eget bud på, hvordan vi kan udfolde os som mennesker uden at blive ramt af stress, depression og angst. I Det hele handler ikke om dig lydbog vil du opleve at høre forbavsende svar på filosofiske spørgsmål. Så dyk ned i dette værk med et åbent sind.

Informationer:

Oplæser: Bent Otto Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 5 timer og 45 minutter

Det hele handler ikke om dig: Handling

Det hele handler ikke om dig er en bog af Niels Overgaard. Her tager forfatteren med det samme styringen og forsøger at give sit eget bud på, hvorfor vi som mennesker er plaget af negative aspekter som stress, depression og angst i større grad end nogensinde før. Dette finder sted på samme tid med, at vi aldrig har været mere velhavende og trygge end nu. Her forsøger Det hele handler ikke om dig lydbog at undersøge, hvorfor dette er tilfældet.

Undervejs i Det hele handler ikke om dig udfordrer forfatteren os til at overveje, om vi virkelig er så betydningsfulde, som vi går og tror. Lever vi på den rigtige måde, og hvordan finder vi mening med livet? Det hele handler ikke om dig er ikke en opsang til os mennesker, men det er en personlig bog, hvor Overgaard deler ud af egne erfaringer.

Niels Overgaards Det hele handler ikke om dig lydbog tager sit afsæt i elementer som selvbeherskelse, disciplin og visdom. Herefter forsøges det at gøre læseren klogere på, hvordan vi kan bruge disse elementer til at navigere i en verden, der er fuld af smartphones og sociale medier, et travlt arbejdsliv og generel frygt for fremtiden.

Lyt til Det hele handler ikke om dig lydbog gratis, men vær på agt, for det er ikke en bog, der blot stryger dig med hårene. Du vil opleve, at Niels Overgaard med Det hele handler ikke om dig forsøger at udfordre mennesker på den måde, som de anskuer verden på og på den måde, som vi lever.

Mediernes anmeldelser:

"Såre sympatisk og konkret". 4 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"En overordentlig vellykket selvhjælpsbog ... med befriende originale budskaber". 6 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Niels Overgaard

Niels Overgaard er en dansk journalist og forfatter, der er kendt som forfatter til Det hele handler ikke om dig. Derudover har Overgaard udgivet en bog med titlen Få styr på tingene – og bliv mere effektiv. I begge sine bøger arbejder Overgaard med at finde svar på nogle af de filosofiske spørgsmål, som moderne mennesker har.

Overgaard har i sine bøger det udgangspunkt, at vi har to muligheder her i livet. Enten kan vi vælge ikke at handle eller at handle. Overgaard afdækker i Det hele handler ikke om dig, hvad der sker, når vi vælger at handle her i livet.

Lyt til Det hele handler ikke om dig lydbog gratis og find ud af, hvad du selv kan gøre for at handle.