anmeldelse

Nextory

Bedste kampagne på Nextory lige nu

4.5/5

Nextory Gratis

Vi holder os opdaterede om, hvilke kampagner der er tilgængelige ved Nextory. Normalvis har Nextory kun en gratis prøveperiode på 14 dage. Indimellem er det dog muligt at få en gratis prøveperiode ved Nextory på hele 45 dage. Du vil altid have mulighed for at finde det bedste og mest aktuelle tilbud fra lydbogtjenesten her.

Sådan tilmelder du dig Nextory gratis

  1. For at tilmelde dig Nextory gratis, skal du på knappen “prøv gratis”.
  2. Derefter skal du klikke på knappen, hvor der står “45 dage gratis”. Du får nu mulighed for at vælge, hvilket abonnement du ønsker at have. Du kan vælge mellem Sølv, Guld og Familie.
  3. Derefter skal du oprette din konto for at få adgang til det gratis medlemskab. Når du har oprettet medlemskabet, vil du kunne lytte til Nextory gratis.
  4. Download nu Nextory app. Dette kan du både gøre fra Play Butik og App Store. Det smarte ved at benytte Nextory app er, at du kan høre gratis lydbøger uanset, hvor du befinder dig. Det kræver blot, at du har din smartphone ved hånden. Når du har downloadet Nextory app, vil du få mulighed for at opsætte lydbogtjenesten, så den passer til lige netop dine behov.
  5. Du kan nu nyde alle de fordele, som Nextory app beriger dig med. Du kan høre tusindvis af lydbøger og derudover har du også mulighed for at læse e-bøger med dit medlemskab.

Husk på, at Nextory gratis ikke er muligt at have efter, at den gratis prøveperiode er udløbet. Sørg derfor for at afmelde dig inden, at prøveperioden udløber, hvis du ikke vil være betalende medlem på lydbogtjenesten.

Hvis du ønsker at lære mere om Nextory inden, at du opretter din bruger, så læs den fulde anmeldelse af lydbogtjenesten nedenfor.

Nextory Anmeldelse

Nedenfor kan du læse den fulde Nextory anmeldelse. Her vil du blandt andet kunne læse om de forskellige prisklasser, som Nextory tilbyder.

Derudover vil du kunne læse om Nextory rabatkoder og du vil kunne lære mere om lydbogtjenestens app.

Ved at læse vores Nextory anmeldelse kan du være helt sikker på, at du er klar til at komme igang med at høre alle dine yndlingslydbøger.

Du vil ydermere kunne læse om, hvordan du kontakter deres support for eksempelvis at afmelde Nextory. Det er dog kun aktuelt at afmelde Nextory, såfremt du ikke ønsker at have muligheden for at høre lydbøger på lydbogtjenesten efter, at din gratis prøveperiode er udløbet.

Hvis du synes, at det virker uoverskueligt at læse hele anmeldelsen, så kan du nedenfor se et samlet overblik over lydbogtjenesten.

Overblikket indeholder en samlet vurdering af Nextory og de fordele, som du kan opnå ved at oprette din bruger på Nextory gratis.

Husk på, at det ikke er muligt at få en Nextory rabatkode. I stedet for en rabatkode, kan du blive tildelt en gratis prøveperiode ved at klikke på “prøv gratis” nedenfor.

Samlet Overblik

4.5/5

Nextory Rabatkode

Nextory har tidligere benyttet sig af rabatkoder, hvor man ved at benytte en rabatkode kunne opnå 45 dages gratis medlemskab fremfor 14 dage.

Det er dog ikke muligt at benytte en Nextory rabatkode længere, da det nu er muligt at opnå 45 dage gratis uden at benytte en rabatkode.

Hvis du er på udkig efter en rabatkode, skal du derfor stoppe din søgen. I stedet for kan du klikke på linket her på siden og opnå de 45 dage gratis.

Ved at besøge Nextory gennem vores side ved at klikke på et af de forskellige links, vil du altid blive sendt til det bedste tilbud, som lydbogtjenesten tilbyder på nuværende tidspunkt.

Nextory Pris

Hvis du sidder med spørgsmålet “hvad koster Nextory?” så få svaret her.

Nextory er ganske gratis så længe, at du kun ønsker at høre lydbøger i den gratis prøveperiode.

Du skal først betale for abonnementet, hvis du ønsker at fortsætte dette efter, at prøveperioden er udløbet.

Her på Gratislydbog.dk mener vi helt klart, at det er værd at fortsætte medlemskabet efter prøveperiodens udløb. Lydbøger kan give dig ufattelig mange timers underholdning og afslapning og herved berige dit liv på en helt anden måde, end du er vant til.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer af abonnementer, som er mulige at vælge ved lydbogtjenesten.

Basic abonnement

Med et Basic abonnement er det muligt at opnå 45 dages gratis prøveperiode. Ønsker du at fortsætte abonnementet herefter, så koster det 99 kr. pr. måned.

Det er kun muligt at høre lydbøger én person af gangen med et Basic abonnement. Hvis I derfor er flere, der ønsker at dele abonnement, så bør i overveje familieabonnementet. Hvis man skal høre flere end én person med et Basic abonnement, kræver det, at man går offline imens, at man hører den ønskede bog.

Hvis I ikke har noget imod at gå offline, når I skal høre lydbøger, kan I dog sagtens dele abonnementet. I kan endda oprette hver jeres profil under det samme abonnement, så I kun ser jeres egne bøger.

Basic abonnementet giver adgang til ubegrænset streaming af lydbøger og e-bøger og du kan opsige abonnementet når som helst.

Premium abonnement

Et Premium abonnement giver ligeledes adgang til en 45 dages gratis prøveperiode.

Abonnementet vil efter prøveperiodens udløb koste 129 kr. pr. måned. Premium abonnementet er derfor dyrere end Basic abonnementet, men du kan til gengæld høre lydbøger i 100 timer pr. måned.

Med et Premium abonnement kan du også kun høre lydbøger én person af gangen, medmindre man downloader bøgerne til offline brug. Hvis en anden person igangsætter en lydbog online, imens du selv er ved at høre den online, så vil din afspilning stoppe.

Vælg derfor et familieabonnement, hvis I er flere, der ønsker at høre lydbøger på samme tid.

Unlimited abonnement

Du kan også få en gratis prøveperiode på 45 dage til et Unlimited abonnement.

Med et Unlimited abonnement kan du høre lydbøger ubegrænset for 149 kr./måned.

Dette abonnement er derfor en rigtig god løsning, hvis I er flere der vil dele et abonnement uden at opgradere til et familieabonnement.

Som med de andre abonnementer, er der ingen opsigelsesperiode.

Familieabonnement

Det er også muligt at opnå en 45 dages gratis prøveperiode til et familieabonnement.

Hvis du vælger at fortsætte abonnementet efter, at prøveperioden er udløbet, så vil det koste enten 169 kr. eller 239 kr. pr. måned.

Hvilken pris du skal betale , afhænger af hvor mange personer I er, der skal bruge abonnementet.

Hvis man er 2 personer og vælger Familie 2, vil det koste 169 kr. pr. måned. Hvis man er 4 personer og vælger Familie 4, vil det koste 239 kr. pr. måned.

Med et familieabonnement er det altså muligt at høre lydbøger på flere enheder ad gangen.

Familieabonnementet giver adgang til at høre alle Nextorys lydbøger og e-bøger. Man kan opsige abonnementet når som helst.

Vi anbefaler klart at vælge dette abonnement, hvis I er flere i familien, som nyder at høre lydbøger, både sammen og hver for sig.

Nextory App

I dette afsnit vil du kunne danne dig et overblik over Nextorys app. Du vil kunne lære mere om de brugbare funktioner, som man kan bruge i appen, imens man hører lydbøger gratis og imens man udforsker nye lydbøger såsom disse.

Forside

På forsiden vil man kunne udforske de mange tusindvis af lydbøger og e-bøger.

I bunden af din smartphone kan du søge efter bøger på forskellige måder.

Man kan enten vælge at finde en ny bog at høre ved at se under “bogtips”. Her vil man blandt andet kunne se nyheder og populære bøger. Man kan også finde bøger ved at søge efter “genre”.

Derudover kan man også finde “gemte” bøger.

Slutteligt er det muligt at udforske ens profil nærmere ved at klikke på ens navn nederst til venstre.

Nextory App

Nextory Offline

Det er muligt at høre Nextory offline. Herved behøver man ikke at have adgang til internet for at høre sine yndlingslydbøger.

Dette er særligt en god feature, hvis man ønsker at høre lydbøger på ens rejse. Her behøver man ikke at bekymre sig, hvis man eksempelvis vil høre lydbøger på flyet, ved stranden eller på en gåtur.

Sørg blot for at downloade din lydbog ned på din smartphone eller tablet på forhånd.

Bogsamling

Hvis man klikker under “gemte” på forsiden, vil dette billede komme frem. Her kan man finde sin bogsamling.

Man kan både finde de bøger, som man er i gang med at læse og man kan finde de bøger, som man ønsker at læse på et senere tidspunkt.

Når man udforsker nye bøger, kan man gemme dem under “vil læse” ved at trykke på det lille hjerte, som vil fremgå ved bogen.

Nextory App

Bogmærke

Når man hører en bog, kan man benytte sig af bogmærker. Herved kan man markere bestemte steder i bogen, som man gerne vil kunne vende tilbage til på et senere tidspunkt.

Nextory husker automatisk, hvor du er nået til i dine bøger.

For at indsætte et bogmærke, skal man trykke på de 3 prikker øverst oppe i højre hjørne, når man er ved at afspille en lydbog.

Søvnfunktion

Hvis man godt kan lide at høre lydbøger inden, at man skal sove, så bør man helt klart stifte bekendtskab med Nextorys søvnfunktion.

Her kan man vælge, at bogen skal stoppe med at afspille efter 10, 15, 30, 45 eller 60 minutter. Man kan også vælge en vilkårlig tid, som man selv fastsætter.

For at få adgang til søvnfunktionen, skal man trykke på de 3 prikker i det øverste højre hjørne, når man i gang med at høre en lydbog.

Afspilningshastighed

Det er muligt at indstille, hvor hurtigt man ønsker, at ens lydbog skal afspilles.

For at ændre dette, skal man klikke på uret til venstre under lydbogens billede, når man er inde for at afspille lydbogen. Udgangspunktet er 1x, men man kan også vælge at få afspillet langsommere end dette ved at vælge 0,75x.

Man kan også vælge, at bogen skal læses hurtigere op ved at vælge 1,25x, 1,5x, 1,75x eller 2x. Herved kan man vælge tempo alt efter, hvor letforståelig bogen er.

Læsedagbog

Hvis man på forsiden klikker ind på sin profil, vil man få adgang til at udforske ens læsedagbog.

Nextory indsamler data på, hvor mange bøger man hører, hvor mange læsetimer man har, hvilke forfattere man har hørt, hvor mange minutter pr. dag man hører og hvilke genrer man hører.

Dette kan være rigtig sjovt at følge med i. Derudover vil alle de bøger, som man har læst eller hørt, også fremgå af ens læsedagbog.

Bogudfordringen

Med bogudfordringen kan man opsætte mål for sig selv. Hvis man har et mål om at høre eller læse 4 bøger den kommende måned, så kan man registrere dette her.

Man kan vælge at få sendt en påmindelse, så man hele tiden husker på ens mål.

Derudover kan man også vælge at dele sin bogudfordring eller udfordre andre. Herved kan man se, hvem der først når sit mål.

Nextory App

Nextory Kontakt

Nextory er faktisk ikke en dansk virksomhed. Virksomheden er fra et af vores nabolande, nemlig Sverige. Det er dog alligevel muligt at opnå dansk kundeservice ved Nextory.

Hvis man har nogle spørgsmål, som man ønsker at få besvaret, så kan man skrive til [email protected], som er den danske kundeservicemail.

Hvis man har behov for at tale telefonisk med kundeservice, er dette muligt ved at ringe til deres svenske kundeservicenummer.

Vi anbefaler, at du besøger Nextorys hjemmeside inden, at du tager kontakt til deres kundeservice.

På hjemmesiden er det nemlig muligt at finde svar på ofte stillede spørgsmål indenfor en lang række af kategorier.

Sådan opsiger du dit abonnement hos Nextory

Hvis du ikke ønsker at have et abonnement ved Nextory mere, kan du nemt og enkelt opsige dette.

Det kan være, at du vil opsige abonnementet, fordi du ikke har tid til at høre lydbøger, eller fordi din Nextory rabatkode med den gratis prøveperiode er udløbet.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du helt praktisk opsiger dit abonnement.

Det er ikke muligt at opsige Nextory på appen. Dette skal gøres på deres hjemmeside, som er www.nextory.dk.

For at opsige, skal du logge ind og herefter klikke på “mit abonnement”. Her er det både muligt at skifte abonnement eller opsige ens abonnement. 

Når du opsiger dit abonnement, skal du vælge en årsag, så Nextory hele tiden kan forsøge at forbedre brugeroplevelsen. Du vil modtage en e-mail bekræftelse, når dit abonnement er opsagt.

Bedste kampagne på Nextory lige nu

4.5/5

Var Nextory ikke en lydbogsapp for dig? Så tag et kig på vores anmeldelser af andre populære lydbogsapps her: