Papmache-reglen Lydbog

Introduktion: Papmache-reglen

Papmache-reglen er en fantastisk bog, der sætter gang i tankerne og får dig til at overveje, hvilke ting i livet, der virkelig betyder noget. Forfatteren, Hella Joof, har gjort et fantastisk job med denne bog, hvor hun giver alle sine råd og anbefalinger til, hvordan man finder lykken i livet. Glæden i hverdagen kan findes gennem en lang række af sjovt-formulerede regler, der kan hjælpe dig med at fokusere på de ting som gør dig glad. Dette fremfor at fokusere på ting, som gør dig sur og i dårligt humør.

  • Forfatter: Hella Joof
  • Indtalt af: Hella Joof
  • Varighed: 2 timer og 56 minutter

Hør Papmache-reglen som lydbog gratis på Mofibo

I en moderne verden, hvor vi alle er på farten, er det ikke altid, at man har tid til at læse bøger. Dette gælder også for Papmache-reglen, der er blevet udgivet som lydbog. Tilmed med Hella Joof som oplæser, hvilket skaber den mest autentiske oplevelse, eftersom hun også er forfatter til bogen. Måden hvorpå du kan høre Papmache-reglen gratis på Mofibo er ved er tilmelde sig deres gratis prøveperiode. Klik på knappen nedenfor for at blive sendt direkte videre til Mofibo.

Efter prøveperiodens udløb kan du vælge at betale for lydbogstjenesten, hvis du ikke er færdig med Papmache-reglen endnu eller blot har fundet andre spændende gratis lydbøger som du gerne vil høre. Alternativt kan du blot afmelde dit abonnement og således betale 0 kr.

Scroll to Top