Lydbøger » Papmache-Reglen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Papmache-reglen Lydbog

4.8/5

Forfatter: Hella Joof

lydbog og e-bog

Introduktion

I en moderne verden, hvor vi alle er på farten, er det ikke altid, at man har tid til at læse bøger. Dette gælder også for Papmache-reglen, der er blevet udgivet som lydbog. Tilmed med Hella Joof som oplæser, hvilket skaber den mest autentiske oplevelse, eftersom hun også er forfatter til bogen. Måden hvorpå du kan høre Papmache-reglen gratis som lydbog er ved er tilmelde dig en gratis prøveperiode ved at følge instruktionerne her på siden.

Efter prøveperiodens udløb kan du vælge at betale for lydbogstjenesten, hvis du ikke er færdig med Papmache-reglen endnu eller blot har fundet andre spændende gratis lydbøger som du gerne vil høre. Alternativt kan du blot afmelde dit abonnement og således betale 0 kr.

Informationer:

Oplæser: Hella Joof
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 56 minutter

Bogens handling

Papmache-reglen er en fantastisk bog, der sætter gang i tankerne og får dig til at overveje, hvilke ting i livet, der virkelig betyder noget. Forfatteren, Hella Joof, har gjort et fantastisk job med denne bog, hvor hun giver alle sine råd og anbefalinger til, hvordan man finder lykken.

Glæden i hverdagen kan findes gennem en lang række af sjovt-formulerede regler, der kan hjælpe dig med at fokusere på de ting som gør dig glad. Dette fremfor at fokusere på ting, som gør dig sur og i dårligt humør. Såfremt du er fan af forfatteren, er det også muligt at høre en anden Hella Joof lydbog.

Hvor kan jeg lytte til Papmache-reglen lydbog​ gratis?

Papmache-reglen kan findes som lydbog på blandt andet Chapter, Mofibo, Bookbeat og Nextory.