anmeldelse

Podimo

Prøv Podimo Premium gratis i 30 dage

4.5/5

Om Podimo

Podimo blev grundlagt i 2019 i Danmark. De tilbyder en mere innovativ tjeneste end de tidligere lydbogsplatforme såsom BookBeat og Mofibo har gjort. Ved Podimo er det nemlig muligt både at høre lydbøger og podcasts.

Selvom Podimo er en nyligt etableret platform, er de både tilgængelige i Danmark, Tyskland, Norge, Latinamerika og Spanien.

Podimos mission er at blive den foretrukne platform for podcasts og lydbøger. Dette gøres gennem et fokus på både dig som lytter, men også på de podcastere, der leverer en stor del af indholdet. Ved at dele abonnementsindtjeningerne med podcasterne, sikres du det bedst mulige indhold.

Du kan prøve Podimo Premium gratis i 30 dage med vores rabatkode ‘gratislydbog’.

Besøg Podimos website her: www.podimo.com/dk

Podimos app kan bruges på: Android & IOS

Kan lydbøger og podcasts downloades til offline brug? Ja

Prøveperiode: 30 dage gratis uden binding

Kontakt: [email protected]

Podimo Premium pris: 79 kr. pr. måned

Podimo Rabatkode - 2023

Vi har indgået et samarbejde med Podimo, hvor vi kan tilbyde dig en rabatkode. Med vores rabatkode, kan du prøve Podimo Premium gratis i 30 dage. Den normale prøveperiode tilbyder kun 30 dage gratis.

Med vores Podimo rabatkode, kan du altså høre endnu flere lydbøger og podcasts gratis. Du har derfor rig mulighed for at fordybe dig i det spændende univers, som Podimo tilbyder.

Du skal klikke på knappen ovenfor for at få adgang til den 30 dages gratis prøveperiode ved Podimo. Herefter vil du lande på en side, hvor vores rabatkode ‘gratislydbog’ automatisk vil være indtastet. Nu skal du blot oprette din gratis prøveperiode for at få Podimo Premium til en pris på 0 kr. de første 30 dage.

Podimo abonnementer

Du kan få adgang til Podimos lydunivers med eller uden et abonnement. Der er dog begræsninger hvis du hører Podimo uden abonnement, da du ikke vil have adgang til eksklusivt indhold såsom Mads og A-holdet og Her Går Det Godt.

Nedenfor kan du læse mere om de to muligheder; Podimo Free og Podimo Premium.

Podimo Free

Hvis du ikke ønsker at betale for et medlemskab ved Podimo, kan du benytte deres gratis version. Du vil dog kun have adgang til et meget begrænset udsnit af podcasts. Du kan blandt andet høre DR’s podcasts såsom Sara og Monopolet, som også er tilgængeligt på andre gratis streamingtjenester.

Størstedelen af Podimos podcasts er mærket som ”Eksklusivt” indhold. For at høre eksklusivt indhold, skal man have et Podimo Premium abonnement. Derudover vil du ikke have adgang til at høre lydbøger og læse e-bøger, hvis du benytter den gratis version af Podimo.

For at få adgang til den gratis version af Podimo, skal du først downloade deres app. Når du åbner app’en, skal du klikke på ”Udforsk” fremfor at logge ind. Du vil nu kunne høre de podcasts, der ikke er markeret som ”Eksklusiv”.

Podimo Premium

Podimo Premium er abonnementet for dig, som ønsker at have adgang til alt Podimos indhold. Dette omfatter alle eksklusive podcasts samt lydbøger og e-bøger. Hvis du for eksempel ønsker at høre Mads og A-holdet, Her Går Det Godt og alle de populære lydbøger, skal du oprette et Podimo Premium abonnement.

Et abonnement til Podimo Premium koster 79 kr. pr. måned. Med dette abonnement kan du høre podcasts ubegrænset, mens du kan høre lydbøger i 10 timer pr. måned.

Husk at du kan få 30 dage gratis ved Podimo Premium med vores rabatkode. Når din gratis prøveperiode er udløbet, vil du automatisk betale 79 kr. pr. måned, medmindre du framelder dig inden de første 30 dage.

Podimo Premium Plus

Med et Podimo Premium Plus abonnement, får du også adgang til alt Podimos indhold som med et Podimo Premium abonnement.

Et abonnement til Podimo Premium Plus koster 109 kr. pr. månedDer er dog ingen begrænsninger ved Podimo Premium abonnementet. Det betyder, at du kan høre lige så mange podcasts og lydbøger, som du ønsker hver eneste måned.

Podimos App

Du kan downloade Podimos app på både Android og IOS. Du kan derfor høre lydbøger og podcasts via Podimos app uanset, om du ønsker at gøre dette fra din iPhone, iPad, eller andre enheder.

Features

Download lydbøger til offline brug: Ja

Sleep-timer: Ja

Bogmærke: Ja

Justering af afspilningshastighed: Ja

Lydbøger til børn: Ja

Opsigelse af Podimo

Hvis du ikke længere ønsker at have et Podimo Premium abonnement, kan du altid opsige dit medlemskab. Der er ingen binding på dit Podimo Premium abonnement, så du betaler kun måneden ud, når du afmelder dig.

Hvis du opretter en gratis prøveperiode og afmelder dig inden prøveperioden er udløbet, skal du ikke betale noget for dit abonnement.

I appen opsiger du nemt dit Podimo Premium medlemskab ved at gå ind i indstillinger, vælge Rediger medlemskab og herefter Annuller medlemskab. Nedenfor har vi vist dig præcis, hvad du skal trykke på for at opsigelse dit Podimo Premium medlemskab.

Prøv Podimo Premium gratis i 30 dage

4.5/5

Var Podimo ikke en lydbogsapp for dig? Så tag et kig på vores anmeldelser af andre populære lydbogsapps her: