anmeldelse

BookBeat

Prøv BookBeat gratis i 60 dage

5/5

Om BookBeat

BookBeat blev i 2020 lanceret i Danmark og har revolutioneret markedet for lydbøger i Danmark. Dette er gjort ved at tilbyde forskellige abonnementer baseret på, hvor mange timer brugeren forventer at lytte til lydbøger hver måned.

Selvom BookBeat er ny i Danmark, blev tjenesten etableret helt tilbage i 2015 i Sverige. BookBeat er ejet af det Europæiske forlag, Bonnier Books.

BookBeats mission er at ‘gøre det let for enhver at finde og opleve gode historier’. Dette gøres gennem et stort udvalg på 500.000 e- og lydbøger, samt et brugervenligt design og alle nødvendige funktioner for en god brugeroplevelse.

Du kan prøve BookBeat gratis i 60 dage med vores rabatkode ‘gratislydbog’.

Besøg BookBeats website her: www.bookbeat.dk

BookBeats app kan bruges på: Android & IOS

Kan lydbøger downloades til offline brug? Ja

Prøveperiode: 14-30 dage gratis uden binding (60 dage med vores rabatkode)

Pris pr. mrd. efter prøveperiodens udløb:

Basic (20 timer pr. måned): 79 kr. pr. måned

Standard (100 timer pr. måned): 109 kr. pr. måned

Premium (ubegrænset lytning): 149 kr. pr. måned

Du har mulighed for at tilføje ‘ekstra’ brugere til ethvert abonnement for yderligere 49 kr. pr. måned.

Kontakt: [email protected]

BookBeat Rabatkode - 2023

Vi har indgået et samarbejde med BookBeat og tilbyder en rabatkode, så du kan prøve BookBeat 60 dage gratis, fremfor den normale prøveperiode på 14-30 dage.

Hvis du klikker på knappen ovenfor, vil du lande på en side, hvor rabatkoden ‘gratislydbog’ automatisk vil være indtastet. Det er den letteste metode til at få BookBeat rabatkode.

BookBeat abonnementer

BookBeat tilbyder tre forskellige abonnementer. Nedenfor kan du kort læse om hvert abonnement, så du kan finde frem til, hvilket abonnement fra BookBeat, som passer til netop dit behov.

Alle 500.000 e- og lydbøger er tilgængelige uanset, hvilket abonnement du vælger.

Du har fri mulighed for at opsige og skifte abonnement.

Slutteligt kan du omdanne din konto til en familiekonto med op til 5 medlemmer. Prisen er 49 kr. pr. måned pr. ekstra medlem. 

Basic

BookBeats basic-abonnement koster 79 kr. pr. måned. Dette abonnement er ’til dig, der lytter og læser lidt mindre’. Der er en begrænsning på 20 timers lytning hver måned.

Standard

BookBeats standard-abonnement koster 109 kr. pr. måned. Dette abonnement ‘passer til de fleste’. Der er en begrænsning på 100 timers lytning hver måned.

Premium

BookBeats premium-abonnement koster 109 kr. pr. måned. Dette abonnement er ’til dig, der ikke kan få nok af at lytte og læse’. Der er ubegrænset lytning, så du kan høre alle de lydbøger, du har lyst til.

BookBeat App

BookBeats app er tilgængelig til både Android og IOS. Du kan således høre lydbøger via BookBeat uanset, om du er på udkig efter lydbøger i Iphone, lydbøger til Ipad eller lydbøger til enhver anden enhed.

Features

Download lydbøger til offline brug: Ja

Sleep-timer: Ja

Bogmærke: Ja

Justering af afspilningshastighed: Ja

Lydbøger til børn: Ja

Opsigelse BookBeat

Ønsker du ikke længere at være tilmeldt BookBeat, kan du let gennemføre en opsigelse af dit BookBeat-abonnement.

Alt du skal gøre er at besøge www.bookbeat.dk og logge ind på din konto. Herefter kan du finde en knap som hedder “afmeldt abonnement”. Der er ingen binding på BookBeats abonnementer, så du kommer kun til at betale måneden ud.

Prøv BookBeat gratis i 60 dage

5/5

Var Bookbeat ikke en lydbogsapp for dig? Så tag et kig på vores anmeldelser af andre populære lydbogsapps her: