Her kan du lære mere

Om os

Mission

Gratislydbog.dk er din guide inden for gratis lydbøger. Her kan du sammenligne lydbogsapps i Danmark og altid holde dig opdateret på, hvor lange prøveperioder de forskellige tjenester tilbyder.

Vi har en ambition om fremme lydbøger i Danmark til både børn og voksne med et mål om at reducere skærmtid og forøge læring gennem lydbøger.

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Dette website er annoncefinansieret. Vi modtager kommission, når du anvender services fra vores samarbejdspartnere efter at have klikket på links på vores side. Denne forretningsmodel er kendt som ”affiliate marketing”.

Vores arbejde finansieres ved at vise relevante annoncer for vores brugere. Uden annonceindtægter ville vi ikke i samme grad kunne skrive værdiskabende indhold. Vi håber derfor, at du som bruger vil støtte vores side ved at bruge de annoncelinks på vores side, som du finder relevante.

Vi bestræber os på at levere objektivt indhold med det formål at klæde vores brugere på til at træffe beslutninger på en informeret grundlag. Der tages forbehold for tastefejl eller fejlagtige informationer.

Kontakt

Spørgsmål til vores side eller anbefalinger til andre emner som vi kan skrive om, er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller gennem vores kontaktformular her.