anmeldelse

Bog og Idé

Prøv Bog og Idés app gratis i 14 dage

4/5

Det er ikke længere muligt at få 6 måneder gratis ved Bog og Idé. Dette var blot et introtilbud i forbindelse med lancering af deres app.

Om Bog og Idé

Du kender sikkert Bog og Idé som danmarks største boghandlerkæde. Bog og Idé har nu lanceret en app, så du kan høre lydbøger med et Bog og Idé abonnement. Du kan derfor samle alle dine bogoplevelser – både fysiske og digitale – i én app.

Det er nemlig ikke kun lydbøger, som tilbydes i Bog og Idés app. Du kan også foretage dine køb af fysiske bøger, spil, kontorartikler og alt hvad du ellers plejer at købe ved Bog og Idé direkte i appen.

Med et abonnement ved Bog og Idé får du:

  • Streaming af lydbøger
  • Adgang til deres shop
  • Fri fragt til pakkeshops
  • Klubtilbud og medlemsrabatter
  • 25% returpant på bestseller bøger
  • 90 dages tilfredshedsgaranti på børne- og ungdomsbøger

Et abonnement til Bog og Idé er altså for dig, som stadig ønsker at læse fysiske bøger, men som samtidig ønsker at kunne høre lydbøger for at få endnu flere gode bogoplevelser.

Du kan prøve Bog og Idés app gratis i 14 dage ved at følge vores links her på siden.

Besøg Bog og Idés website her: www.bog-ide.dk

Bog og Idés app kan bruges på: Android & IOS

Kan lydbøger downloades til offline brug? Ja

Prøveperiode: 14 dage gratis uden binding

Kontakt: [email protected]

Bog og Idé pris: 89 kr. pr. måned

Bog og Idé abonnement

Det er muligt at tilgå Bog og Idés app uden og med et abonnement. Hvis du benytter appen uden abonnement, er det dog ikke muligt at høre lydbøger, men kun benytte shoppen.

Et abonnement til Bog og Idés app koster 89 kr. pr. måned.

Husk på at vi tilbyder 14 dage gratis ved Bog og Idé. Du kan derfor prøve et medlemskab af og se, om det er noget for dig. Hvis du ikke vælger at afmelde abonnementet inden de 14 dage er gået, vil det automatisk køre videre til 89 kr. pr. måned.

Med medlemskabet får du adgang til alle fordelene ét samlet sted. Det er derfor ikke muligt at købe et abonnement, hvor du for eksempel kun kan høre lydbøger.

Nedenfor vil vi derfor gennemgå, hvad et abonnement ved Bog og Idé indeholder.

Streaming af lydbøger

Med et streamingabonnement ved Bog og Idé opnår du ubegrænset streaming af lydbøger. Du kan høre alle de mest populære lydbøger i appen, men det er ikke muligt at læse e-bøger. I stedet for kan du tilgå deres shop i appen og opnå rabatter.

Bog og Idé har et mindre udvalg af lydbøger end konkurrenter såsom BookBeat. Du kan dog være sikker på, at du altid kan høre de mest populære lydbøger i Bog og Idés app. Ønsker du dog at høre mindre populære bøger eller engelske bøger, er en anden lydbogstjeneste måske bedre for dig.

Er du derimod en flittig kunde ved Bog og Idé og elsker du stadig at læse fysiske bøger, så er et abonnement ved Bog og Idé det helt rigtige for dig!

Læs mere om de andre fordele ved medlemskabet nedenfor.

Shop i appen

Udover at høre lydbøger i Bog og Idés app, kan du også tilgå deres shop. Som medlem opnår du fordele, når du foretager dine køb i appen. Du får nemlig:

  • Fri fragt til pakkeshops
  • Klubtilbud og medlemsrabatter
  • 25% returpant på bestseller bøger
  • 90 dages tilfredshedsgaranti på børne- og ungdomsbøger

De 25% returpant på bestseller bøger er særligt fordelagtigt for dig, som foretrækker at købe dine bøger fra ny af, men som ikke ønsker at skulle opbevare bøgerne i dit hjem efterfølgende. Returpanten giver dig mulighed for at købe bestsellerbøger og undgå opbevaringsproblemet.

Hvis du køber en bestsellerbog og returnerer den indenfor 3 måneder, vil du nemlig kunne få 25% af bogens købspris udbetalt på et gavekort til Bog og Idé. Herved slipper du for problemet med selv at skulle sælge dine brugte bøger. Bog og Idé sørger for at bøgerne bliver genbrugt.

Bog og Idés App

Du kan downloade Bog og Idés app på både IOS og Android. Uanset om du har en Apple, Samsung, Huawei, eller en helt fjerde enhed, kan du altså benytte dig af appen.

Her kan du se, hvordan forsiden af appen ser ud:

Her kan du se, hvilke lydbogskategorier Bog og Idé tilbyder:

Her kan du se, hvilke shoppingkategorier du kan tilgå i appen:

Features

Download lydbøger til offline brug: Ja

Sleep-timer: Ja

Bogmærke: Ja

Justering af afspilningshastighed: Ja

Lydbøger til børn: Ja

Opsigelse af Bog og Idé abonnement

Du kan altid opsige dit abonnement ved Bog og Idé. Der er ikke nogen binding og du vil blot betale for måneden ud. Hvis du opretter en gratis prøveperiode og opsiger inden de 14 dage er gået, vil du ikke skulle betale noget.

Du kan ikke opsige dit abonnement i Bog og Idés app. Du skal logge ind på deres hjemmeside og opsige dit abonnement under Min Side.

Hvis du slet ikke ønsker at være en del af Bog og Idés kundeklub mere, kan du afmelde dig i appen ved at klikke på Profil og herefter Kontaktoplysninger.

Når du har opsagt dit abonnement, kan du stadig lytte til lydbøger og opnå de sædvanlige fordele i appen, indtil perioden er udløbet. Dette betyder, at hvis du for eksempel opretter en prøveperiode på 14 dage og opsiger efter 10 dage, så vil du stadig kunne høre lydbøger gratis de resterende 4 dage. Det samme gør sig gældende, hvis du er betalende medlem.

Prøv et abonnement ved Bog og Idé gratis i 14 dage

4/5

Var Bog og Idé ikke en lydbogsapp for dig? Så tag et kig på vores anmeldelser af andre populære lydbogsapps her: