anbefalinger af vores favorit

Erotiske Lydbøger

På denne side kan du se 18 erotiske lydbøger, som du bare ikke må gå glip af.

18 erotiske lydbøger som du bare ikke må gå glip af!

For rigtig mange kan det være spændende og intimiderende at høre en erotisk lydbog fremfor at læse erotiske fortællinger. Dette skyldes, at man lever sig ind i universet på en anden måde ved at høre erotiske lydbøger fremfor at læse dem. Der er en lang række erotiske lydbøger i Danmark, som alle er gode på hver sin måde. Nedenfor kan du læse mere om 18 af vores favoritter.

1.  Kvindefantasier af Elisa Lykke m.fl.

Kvindefantasier er en novellesamling, som er skrevet af 7 kendte danske kvinder. Kvindefantasier indeholder 8 lidenskabelige og dampende fortællinger, og de har hver et pust af lyst, eventur og det lidt forbudte. Igennem de 8 noveller oplever man at både mænd og kvinder forføres og begæret, og lysten bliver udforsket på nogle lidt risikable steder, som trækker tråde til det forbudte. Dette er f.eks. på arbejde, restauranter, forældremødet og sågar i taxaen. Det er ikke til at vide hvem der har skrevet de forskellige historier, det bliver her læserens job at gætte, og fantasere sig frem til hvem det kan være. 

2. Kvindefantasier II af Elisa Lykke m.fl.

Kvindefantasier II er efterfølgeren af Kvindefantasier. Efter dens gode modtagelse om kvinder og deres lyster, så er der samlet et nyt hold på 8 kendte danske kvinder, som hver skriver nogle erotiske noveller, som udforsker lyst og begær. Denne gang er der 10 noveller, som kan få dampen til at stige når man læser dem. Denne samling er ekstra pirrende, og det bliver stadig ikke opløst hvem der har skrevet hvad, så det må man som læser stadig gætte sig frem til. Efter den medieomtale som første bog modtog, var det oplagt igen at sætte fokus på kvindernes begær, og det har der været brug for, for den har ikke rykket sig fra bestsellerlisten siden den blev udgivet. 

3. Kvindefantasier III af Elisa Lykke m.fl.

Kvindefantasier III udkom efter stor succes med både Kvindefantasier I og Kvindefantasier II. Denne gang er det ALT for damerne samt læsere af magasinet, der er udgangspunktet i bogen. Dette adskiller sig fra de to første bøger. Novellerne i Kvindefantasier III er nøje udvalgt og er både fra yngre kvinder, ældre kvinder, singler og gifte kvinder. Dette sikrer, at du helt sikkert kan finde en kvindefantasi, som er noget for dig. Novellerne afspejler danske kvinders erfaringer og fantasier, hvorfor novellerne både er realistiske, men også yderst pirrende og fantasifulde. Ved at læse om disse fantasier på skrift opnås der en intens indlevelse, som du bare må opleve!

4. Kvindefantasier IV af Elisa Lykke m.fl.

Kvindefantasier IV er, ligesom forgængerne i serien, udarbejdet af kvinder med en pirrende lyst til at fortælle sexede og intime fortællinger. Kvindefantasier IV består af otte noveller, som er skrevet af kendte kvinder. Disse omfatter blandt andet Carla Chloe Mickelborg, Emmelie de Forest, Julia Sofia Aastrup og Twerk Queen Louise Kjølsen. Når du læser novellerne, vil det dog ikke fremgå, hvilken af de kendte personer, der har forfattet hvilke historier. Dette er med til at intensivere oplevelsen og lade din fantasi få frit løb. Én ting er dog helt sikkert – du vil ikke blive skuffet!

5. Mandefantasier af Elisa Lykke m.fl.

Du har sikkert hørt om Kvindefantasier lydbog, som i sandhed har været et hit og hurtigt indtog bestsellerlisten. Nu har Elisa Lykke gjort det igen med Mandefantasier. Bogen er skrevet sammen med 7 kendte danske mænd, herunder blandt andet Mads Christensen og Oliver Bjerrehuus. Hver af disse kendte personligheder har skrevet en novelle i bogen Mandefantasier. Hvilken mand, der har skrevet hvilken novelle, er dog op til læseren selv at vurdere. Du vil føle dig draget fra første til sidste side af den pirrende novellesamling. Du kan både høre bogen alene eller sammen med din partner. Uanset hvad, er du garanteret forførrende fortællinger, der vil få begæret til at blusse.

6. Jagten af Elle Kennedy

Med Jagten kan du høre en af mange gode erotiske historier. Fortællingen handler om Summer, der er meget tiltrukket af en mand ved navn Colin Fitzgerald. De er i høj grad modsætninger. Summer plejer ikke at blive tiltrukket af mænd, som er tatoverede og sportsidioter. Ofte synes disse nemlig, at Summer er overfladisk og flyvsk. Dette synes Colin også, men af en eller anden grund, er hun stadig tiltrukket af ham. For at komplicere det endnu mere, er Colin en ven af hendes bror. Samtidig er Colins bedste ven blevet forelsket i Summer og hun er lige flyttet ind hos dem begge to.

7. Aftalt Spil af Elle Kennedy

Ønsker du at høre erotiske fortællinger lydbog, så kan Aftalt Spil være en god fortælling at høre. Fortællingen handler om Hannah Wells, som har rigtig meget selvtillid. Dette er dog med undtagelse af alt i forhold til sex samt forførelse. Hun er dog blevet forelsket i en fyr ved navn Justin og skal nu prøve at fange Justins opmærksomhed. Hun forsøger at gøre ham jaloux ved at privatundervise Garrett. En dag tager det ene dog det andet, da Hannah og Garrett ender med at have hed sex. Hør Aftalt Spil som lydbog og find ud af, hvad Hannah ender med at gøre.

8. Fifty Shades of Grey af E.L. James

Fifty Shades of Grey er en af de erotiske fortællinger, som efterhånden er kendt af rigtig mange mennesker. Dette skyldes særligt, at bogen kombinerer en spændende fortælling med erotiske scener. Ønsker du derfor at høre en bog, som ikke udelukkende er erotisk, men som blot overrasker dig med erotiske scener indimellem, så er Fifty Shades of Grey lydbog et rigtig godt bud. Bogen handler om Anastasia Steele, som indleder et romantisk og erotisk forhold til den lækre og rige forretningsmænd Christian Grey. Ana finder dog hurtigt ud af, at Mr. Grey ikke er helt, som folk måske går rundt og tror. Han har nemlig en mørk side, et rum fuld af sexlegetøj, som han ønsker Ana skal være en del af.

9. Blottet for dig af Sylvia Day

Blottet er den første af de populære erotiske lydbøger, hvor vi følger de to hovedpersoner Gideon og Eva. Grunden til, at disse værker er blevet populære, er sandsynligvis, at Sylvia Day har gode skriveevner. I denne bog følger vi med, da Eva og Gideon mødes for første gang. Her beskrives det, at der øjeblikkeligt opstår en kemi mellem de to mennesker, der til tider kan være overvældende. Fælles for dem begge er det, at de ikke ved, hvad det vil sige at have et sundt kærlighedsforhold. De har nemlig begge fået store ar på sjælen som følge af deres fortid.

10. Vampyrkongen af J.R. Ward

Vampyrkongen er skrevet af J.R. Ward og er yderst populær blandt kvinder. I denne fortælling er der en ældgammel krig på spil. Den ældgamle krig er mellem vampyrerne og deres fjender, og det ser ud til, at det kun er Black Dagger Broderskabet, der kan redde vampyrerne.  Vampyrkongen er også tilgængelig som erotisk lydbog, og det er nu muligt at følge denne spændende fortælling, Vampyrer har altid været associeret med både begær og sex, og dette fortsætter også i dette værk. Ward har skabt en unik fortælling, hvor vi følger en kærlighedshistorie, der udspiller sig i midten af en verden fyldt med krig, begær og sex.

11. Absolute Beginners af SJ Hooks

Absolute Beginners er skrevet af SJ Hooks. SJ Hooks er i mange sammenhænge blevet beskrevet som den danske E. L. James, der er yderst populær blandt internationale læsere af erotiske lydbøger. I Absolute Beginners følger vi historien om professor Stephen Worthington. Worthington lever på overfladen et normalt liv med undervisning tirsdag og torsdag. Der er kun én ting, som forstyrrer hans normale liv, hvilket er hans studerende ved navn Julia Wilde. Der går dog ikke længe, før Worthington befinder sig i hendes lejlighed, hvor rollerne pludselig er byttet op. Dette bliver startskuddet på en erotisk affære, hvor Stephen virkelig føler sig i live igen.

12. Slip mig fri af Julie Kenner

Den erotiske lydbog ved navn Slip mig fri, der er skrevet af Julie Kenner, introducerer os gennem fortællerens stemme til Damien Stark. Damien Stark er en selvsikker, uforskammet og velhavende mand, der har en evne til at få lige præcist det, som han vil fra en kvinde. Stark har dog fået øje på noget nyt, som han begærer, hvilket er vores fortæller. Lige så meget som forfatteren begærer Stark, bliver hun påvirket af de krav, som Stark pålægger. De har begge mørke hemmeligheder, og hvis man skal give efter, så bliver man nødt til at slippe sig fri og afsløre hemmelighederne.

13. The Submissive af Tara Sue Me

I The Submissive lever Abby King en stille tilværelse som bibliotekar. Hun har dog en hunger efter en hemmelighed fantasi, som hun næste kan ane er ved at gå i opfyldelse. Denne hunger udvikler sig til et møde med Nathaniel Vesten, der er en smuk direktør hos West Industries. Abby er dog klar over, at der gemmer sig noget under overfladen. Derfor tilbyder hun sig som Nathaniels underdanige i håb om at få sin fantasi opfyldt. Efter blot en weekend sammen med sin mester, bliver Abby King klar over, at hun har brug for mere. Derfor udvikler forholdet sig mere kompromisløst.

14. Hypertension af Kristian Rasmussen og Karsten Hallstrøm

I den erotiske lydbog ved navn Hypertension af Kristian Rasmussen og Karsten Hallstrøm er intet tabu. I et desperat forsøg på at undslippe finanskrisen, skildres de to venner, Christian Schwartz og Jonas Bakkers, rejse til hver side af Jorden. Christian Schwartz rejser fører til Mexico, hvor han forsøger at slippe af et stillestående parforhold og kæmpe mod sine indre dæmoner for at genfinde sin identitet. Jonas Bakkers rejse fører til Paris, hvilket bliver til et bizart erotisk eventyr fyldt med drukoplevelser og detaljerede selvmordsplaner. Der er masser af spænding, erotik, sex og bizarre øjeblikke i de to forfatteres erotiske debut.

15. Store drømme af M. Leighton

Leighton står bag det selvstændige bind Store drømme i serien af erotiske lydbøger kaldet Pretty. Her tager Leighton os med ind i en fortælling om Kennedy Moore og Reese Spencer. Kennedy Moore er i en situation, hvor hun endelig har fået styr på sit liv. Det har taget noget tid, for bruddet med Reese Spencer tog hårdt på hende. Kennedy arbejder hårdt for at blive professionel danser, men det er svært at opfylde drømmen. Pludselig får hun dog et tilbud, der er svært at afslå. Reese tilbyder hende nemlig arbejde på en yacht. Reese gør det dog ikke lært for Kennedy at holde hovedet koldt og modstå Reese.

16. Dublin Street af Samantha Young

Samantha Young står bag den erotiske lydbog Dublin Street. Her er den amerikanske Jocelyn flygtet fra en pinefuld fortid i USA og har nu slået rødder i Skotland. Tilværelsen foregår i ro og mag, indtil hun flytter til en ny lejlighed på Dublin Street. Her bliver hun introduceret til forretningsmanden Braden Carmichael. Carmichael er en mand, der er vant til at få det, han peger på. Denne gang har Braden Carmichael fået øje på Jocelyn, og hun er det, som han vil have. Derfor foreslår han et uforpligtende erotisk eventyr, men Jocelyn indser dog hurtigt, han Carmichael ikke vil nøjes.

17. Bossman af Vi Keeland

Bossman af Vi Keeland er en af de erotiske lydbøger, der nåede ind på New York Times bestsellerliste. Her udspilles den erotiske og romantiske fortælling omkring Reese. Hun er på blinddate, da hendes øje pludselig falder på Chase Parker, og med det samme er hun interesseret. Der er nemlig noget langt mere interessant ved Chase, og hun kan ikke glemme ham og tænker på, om de nogensinde vil se hinanden igen. En måned senere bliver Chase hendes nye chef, og dette sætter gang i denne romantiske og erotiske kærlighedshistorie. Bossman er fyldt med seksuel og gnistrende kemi og har solgt mere end en million eksemplarer.

18. Sommerfolket af Ane-Marie Kjeldberg

Den erotiske lydbog Sommerfolket er skrevet af Ane-Marie Kjeldberg. Den nu næsten 40-årige balletdanserinde, Solbjørg Viig, er på vej mod enden af sin karriere. Solbjørg og ægtemanden Ulf er på vej mod deres sommerhuset ved Vesterhavet, hvor de vil fejre, at familielivet nu skal være centrum for resten af deres liv. Ved et uheld falder Solbjørg dog på stranden og må tilses af lægen Jens Svart. Igennem mødet med Svart bliver det nu klart for Solbjørg, at hun mangler noget. Solbjørg har brug for at forny sin kærlighed, og det skal nu være mere nydelsesfuldt, end det nogensinde har været før.

Erotiske lydbøger: Her kan du høre dem gratis

Du kan høre erotisk lydbog gratis, hvis du er blevet fanget af en af de ovenstående bøger eller ønsker at udforske andre bøger selv. Det er også muligt at høre erotiske noveller som lydbog, hvis du i højere grad ønsker at høre en kort novelle inden, at du går i seng fremfor at høre en længere bog. Hvordan du end ønsker at høre erotisk lydbog, kan du få en gratis prøveperiode og udforske det spændende univers. Få din gratis prøveperiode ved at vælge en af lydbogstjenesterne nedenfor. Vil du sammenligne lydbogsapps i detaljer? Så læs mere her: Gratis Lydbøger

5/5
4.5/5
4.5/5