Erotisk Lydbog

Indlægget indeholder reklame gennem affiliate links for Mofibo

Hør Erotik som gratis lydbog

Du kan høre erotisk lydbog gratis, hvis du er blevet fanget af en af de ovenstående bøger eller ønsker at udforske andre bøger selv. Det er også muligt at høre erotiske noveller som lydbog, hvis du i højere grad ønsker at høre en kort novelle inden, at du går i seng fremfor at høre en længere bog. Hvordan du end ønsker at høre erotisk lydbog, kan du få en gratis prøveperiode og udforske det spændende univers. Få din gratis prøveperiode ved at klikke på ”hør gratis her”.

Introduktion: Erotisk Lydbog

For rigtig mange kan det være spændende og intimiderende at høre en erotisk lydbog fremfor at læse erotiske fortællinger. Dette skyldes, at man lever sig ind i universet på en anden måde ved at høre erotiske lydbøger fremfor at læse dem. Der er en lang række erotiske lydbøger i Danmark, som alle er gode på hver sin måde. Nedenfor kan du læse mere om nogle af dem.

Fifty Shades of Grey Lydbog

Fifty Shades of Grey er en af de erotiske fortællinger, som efterhånden er kendt af rigtig mange mennesker. Dette skyldes særligt, at bogen kombinerer en spændende fortælling med erotiske scener. Ønsker du derfor at høre en bog, som ikke udelukkende er erotisk, men som blot overrasker dig med erotiske scener indimellem, så er Fifty Shades of Grey lydbog et rigtig godt bud. Bogen handler om Anastasia Steele, som indleder et romantisk og erotisk forhold til den lækre og rige forretningsmænd Christian Grey. Ana finder dog hurtigt ud af, at Mr. Grey ikke er helt, som folk måske går rundt og tror. Han har nemlig en mørk side, som han ønsker at udleve i sit seksuelle liv.

Fifty Shades of Grey Fanget Lydbog
Mofibo vurdering:
4.7/5

Jagten Lydbog

Med Jagten kan du høre en af mange gode erotiske historier. Fortællingen handler om Summer, der er meget tiltrukket af en mand ved navn Colin Fitzgerald. De er i høj grad modsætninger. Summer plejer ikke at blive tiltrukket af mænd, som er tatoverede og sportsidioter. Ofte synes disse nemlig, at Summer er overfladisk og flyvsk. Dette synes Colin også, men af en eller anden grund, er hun stadig tiltrukket af ham. For at komplicere det endnu mere, er Colin en ven af hendes bror. Samtidig er Colins bedste ven blevet forelsket i Summer og hun er lige flyttet ind hos dem begge to.

Jagten Lydbog
Mofibo vurdering:
4.2/5

Aftalt Spil Lydbog

Ønsker du at høre erotiske fortællinger lydbog, så kan Aftalt Spil være en god fortælling at høre. Fortællingen handler om Hannah Wells, som har rigtig meget selvtillid. Dette er dog med undtagelse af alt i forhold til sex samt forførelse. Hun er dog blevet forelsket i en fyr ved navn Justin og skal nu prøve at fange Justins opmærksomhed. Hun forsøger at gøre ham jaloux ved at privatundervise Garrett. En dag tager det ene dog det andet, da Hannah og Garrett ender med at have hed sex. Hør Aftalt Spil som lydbog og find ud af, hvad Hannah ender med at gøre.

Aftalt Spil Lydbog
Mofibo vurdering:
4.6/5
Scroll to Top