Fifty Shades of Grey Lydbog

Fifty Shades of Grey Lydbog

Fifty Shades of Grey Fanget Lydbog
4.7/5
Fifty Shades of Grey I Mørket Lydbog
4.9/5
Fifty Shades of Grey Fri Lydbog
4.9/5
Fifty Shades of Grey - Grey Lydbog
4.5/5
Fifty Shades of Grey I Mørket Lydbog
4.4/5

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey har i sandhed taget verden med storm. Bogserien er en erotisk kærlighedsfortælling om den unge Anastasia Steele og den karismatiske forretningsmand Christian Grey. Bogserien består af 3 bøger fortalt fra Anastasia Steeles synsvinkel og der er senere kommet 2 bøger mere til, hvor fortællingen udspringer fra Christian Greys synsvinkel.

Der er blevet solgt 170 millioner eksemplarer af den første bog. Bogens originale sprog er på engelsk, men det er også muligt at  høre Fifty Shades of Grey lydbog på dansk gratis. Hvis du ikke har fordybet dig i fortællingen endnu, bør du helt klar gøre dette. Nedenfor kan du læse mere om de 5 forskellige bøger om Anastasia Steele og Christian Greys forhold.

Fifty Shades of Grey - Fanget Lydbog

I det første bind af Fifty Shades bliver man introduceret for den 21-årige Anastasia Steele, som læser litteratur og for Christian Grey, som er en stor forretningsmand. Ana møder Christian Grey i forbindelse med et interview til universitetsavisen. Der opstår øjeblikkeligt en tiltrækning blandt de to. Christian Grey er smuk, men har dog et mørkt sind.

De to ender med at kaste sig ud i et passioneret, men også vovet forhold, som foregår på Christian Greys betingelser. Mon Ana kan holde til Mr. Greys seksuelle præferencer, som er mørke, men samtidig vækker et begær i Ana? Ana er i sandhed blevet fanget.

Fifty Shades of Grey Fanget Lydbog
4.7/5

Fifty Shades of Grey - I mørket Lydbog

I det andet bind af Fifty Shades fortsætter man med at følge Anastasia Steele. Ana er blevet skræmt af den succesfulde og unge iværksætter Christian Greys seksuelle lyster. Ana bryder derfor forholdet og starter for alvor sin karriere i Seattle, hvor hun får et job i forlagsbranchen.

Ana har dog stadig en stor lyst til Christian Grey og hun kan derfor ikke lade være med at tænke på ham. Da han foreslår, at de skal mødes, kan Ana ikke modstå ham og de ender med at fortsætte deres seksuelle forhold. Ana lærer mere om Christians fortid og begynder at forstå, hvorfor han er, som han er. Mon Christian Grey kan slippe ud af mørket?

Fifty Shades of Grey I Mørket Lydbog
4.9/5

Fifty Shades of Grey - Fri Lydbog

Anastasia Steele har lært langt mere om Christian Grey og om de udfordringer, der har været i hans opvækst. Ana er stadig forgabt i Christian Grey, men beslutter alligevel, at hun ikke vil fortsætte forholdet, som det er nu.

Ana ønsker et mere forpligtende forhold, hvor hende og Christian Greys relation rækker længere end deres seksuelle forhold. Christian Grey ønsker at beholde Ana og indvilliger derfor i det nye forhold. Spørgsmålet er dog, om Christian Grey kan fungere i et mere almindeligt forhold som dette. Mon Ana nogensinde bliver fri og får det forhold med Christian Grey, som hun så inderligt drømmer om?

Fifty Shades of Grey Fri Lydbog
4.9/5

Grey Lydbog

I denne fortælling om Anastasia Steele og Christian Grey, bliver historien fortalt fra Christian Greys synsvinkel til forskel for de tidligere bøger. I fortællingen får man derfor et dybere indblik i, hvorfor Christian Grey har et så inderligt behov for kontrol og man finder ud af, hvilke mørke hemmeligheder, han gemmer på.

Christian Greys verden er disciplineret, pæn og tom lige indtil den dag, hvor Ana træder ind på kontoret. Hvordan ser Christian Grey i virkeligheden verden og hvad er det der gør, at han bliver så draget af Ana?

Fifty Shades of Grey - Grey Lydbog
4.5/5

I mørket Lydbog

I denne Fifty Shades of Grey lydbog følger man fortællingen set fra Christian Greys synsvinkel. Handlingen er den samme som i Fifty Shades of Grey – I mørket, men i denne fortællingen bliver man klogere på, hvor svært det er for Christian Grey at slippe Ana efter.

Christian Grey må dykke ned i smertefulde steder i sit indre for at finde frem til, hvordan han endte med at blive den kontrollerende og plagede mand, som han er. Christian Grey må kæmpe med de indre dæmoner inden i sig selv for at kunne skabe nye rammer for deres forhold og slippe ud af mørket.

Fifty Shades of Grey I Mørket Lydbog
4.4/5

Hør Fifty Shades of Grey som gratis lydbog på Bookbeat

Såfremt du er blevet fanget af fortællingen om Anastasia Steele og Christian Grey, så bør du klar høre Fifty Shades lydbog. Det er en helt anden oplevelse at høre bøgerne som lydbog, da du får en meget mere intens oplevelse og for alvor kan leve dig ind i universet.

Du kan høre Fifty Shades of Grey lydbog gratis på Bookbeat ved at klikke på “hør gratis“. Fordelene ved Bookbeat er mange og lydbogtjenesten bruges af mange tusinde mennesker. Bookbeat har et stort udvalg af lydbøger, hvorfor det også er muligt at høre en anden erotisk lydbog. Vi ønsker dig god fornøjelse med at høre Fifty Shades lydbog gratis!