Mofibo Anmeldelse

Mofibo Gratis

Her er den bedste kampagne på Mofibo lige nu

Her på siden holder vi dig løbende opdateret med de bedste kampagner fra Mofibo. Mofibo har normalt en gratis prøveperiode på 14 dage. I nogle perioder sætter Mofibo prøveperioden op til 30 dage gratis. Vi sørger for at vise dig de bedste tilbud fra Mofibo lige her.

 • 14 dages gratis prøveperiode
 • Adgang til 180.000 lyd- og e-bøger
 • Opsig når som helst
 • Pris: 129 kr. pr. måned
Vurdering:
5/5

Sådan tilmelder du dig Mofibo gratis

 1. Klik her, hvorefter du vil blive sendt videre til det sted på Mofibo, hvor du kan blive tilmeldt en gratis prøveperiode. Herefter skal du blot udfylde de påkrævne informationer, hvorefter du kan lytte til Mofibo gratis.
 2. Hent Mofibo app fra enten Play Butik eller App Store afhængig af, om du har en apple eller android telefon. På den måde kan du have dine lydbøger med dig over alt, hvilket er en særlig fordel på ferien.
 3. Nyd herefter den lange række af fordele som Mofibo app giver dig, herunder adgang til dine favorit lydbøger offline, sleep-timer, spolefunktion, samt et af Danmarks største udvalg inden for lydbøger.
 4. Husk at afmelde Mofibo inden prøveperiodens udløb, såfremt du ikke ønsker at betale for lydbogstjenesten. Vi her på Gratislydbog.dk har dog valgt at fortsætte vores abonnement, da vi er rigtig glade for Mofibo 😊

Vil du vide mere om Mofibo inden du tilmelder dig? Så læs vores fulde anmeldelse nedenfor.

Indlægget indeholder reklame gennem affiliate links for Mofibo

Mofibo Anmeldelse

I vores anmeldelse af Mofibo vil vi komme ind på pris og eventuelle rabatkoder, samt en detaljeret gennemgang af Mofibos app. Her forklarer vi let forståeligt, hvordan du anvender de forskellige smarte funktioner i appen og for mest ud af dine Mofibo lydbøger.

Derudover forklarer vi også lidt om Mofibos historie, samt hvordan du kan komme i kontakt med deres support og slutteligt afmelde Mofibo. Det sidste er dog kun aktuelt, hvis du ikke vil fortsætte med at bruge Mofibo efter den gratis prøveperiodes udløb.

Orker du ikke at læse den fulde anmeldelse, har vi nedenfor lavet en samlet vurdering, hvor du kan se de bedste fordele ved at tilmelde dig Mofibo gratis. Husk at der ikke findes nogen Mofibo rabatkode, men derimod en gratis prøveperiode som du kan få her på siden.

Samlet Overblik

Mofibo Logo
 • 14 dages gratis prøveperiode
 • Adgang til 180.000 lyd- og e-bøger
 • Opsig når som helst
 • Pris: 129 kr. pr. måned
Vurdering:
5/5
 • Et samlet udvalg på mere end 180.000 lydbøger og e-bøger.
 • Justerbar afspilningshastighed, så du kan sænke tempoet ved svære lydbøger og forøge tempoet ved lettere lydbøger.
 • Sleep-timer giver dig muligheden for at høre din favorit lydbog, indtil du falder i søvn og samtidig være sikker på at kunne finde, hvor du er nået til den næste dag. Vælg om lydbogen skal stoppe efter 10, 30 eller 60 min.
 • Individuelt tilpassede anbefalinger af bøger baseret på dine yndlings lydbøger. Derudover kan du se, hvor mange stjerne andre Mofibo brugere har givet lydbøgerne.
 • Download dine yndlings lydbøger til offline brug. På den måde behøver du ikke at være på internettet, når du gerne vil høre lydbøger fra Mofibo gratis.

Mofibo Rabatkode

Mofibo har tidligere tilbudt rabatkoder, men denne mulighed er ikke tilgængelig længere. Selvom du online læser, at de kan findes, er dette ikke rigtigt. Hvis du leder efter en Mofibo rabatkode kan du således blot klikke på linket på vores side og blive sendt til den side, hvor du kan få din gratis prøveperiode til Mofibo.

Mofibo kører altid med en 14 dage gratis prøveperiode og i sjældne tilfælde en 30 dage gratis prøveperiode. Hvis du besøger Mofibo gennem vores side, sørger vi for, at du altid bliver sendt videre til det bedst tilgængelige Mofibo tilbud.

Mofibo Pris

Sidder du bare med spørgsmålet ”hvad koster Mofibo?”. Så kan du få svaret lige her. Mofibo er gratis, hvis du vælger at afmelde Mofibo inden prøveperiodens udløb. Hvis du er blevet så glad for Mofibo, ligesom os her på Gratislydbog.dk, at du ønsker at beholde dit abonnement, koster lydbogstjenesten 129 kr. pr. måned.

Det mener vi er en rigtig god pris, hvis man aktivt bruger appen og lytter til et par bøger hver måned ligesom os. På den måde, er det en lav pris for mange timers underholdning. Dertil kommer, at det er meget lettere blot at bruge Mofibos app, fremfor at skulle på biblioteket og låne lydbøger.

Family og Family+

Udover Mofibos standard abonnement til 129 kr. pr. måned, tilbydes der også Family og Family+ abonnementer.

Family koster 159 kr. pr. måned og giver adgang til 2 brugere og 2 Kids Mode-brugere. Dvs. at abonnementet passer perfekt til en familie med to voksne og to børn, der gerne vil høre lydbøger samtidig.

Family+ koster 189 kr. pr. måned og giver adgang til 3 brugere og 3 Kids Mode-brugere. Dette abonnement er således til den store familie, der gerne vil spare penge ved at have et samlet abonnement hos Mofibo.

Med lanceringen af Family og Family+ har Mofibo nu givet familier en rigtig god mulighed for alle sammen at komme godt i gang med lydbøger til en god pris. Med lydbøger i alle genrer og til både børn og voksne er Mofibo med sine nye abonnementer perfekt til bogglade familier. 

Mofibo App

I dette afsnit vil vi gennemgå de forskellige dele af Mofibos app, samt vise de nyttige funktioner som du kan bruge, mens du hører lydbøger gratis og i din jagt på nye lydbøger, der falder i din interesse.

Forside

På forsiden ser vi først og fremmest to overskrifter, der henholdsvis er ”ugens udvalgte” og ”original”. Hvis du scroller yderligere ned, kan du se andre titler som ”populære krimier”, ”eksklusivt hos Mofibo”, ”nyheder”, ”toplisten”, ”kommende bøger” og mange flere. Forsiden er således en ideel mulighed for at gå på jagt efter nye lydbogsmuligheder, baseret på netop din interesse.

Sleep-timer

Sleep-timeren giver dig en unik mulighed for at vælge, at din lydbog skal stoppe afspilningen efter et antal minutter som du selv vælger. Du kan således sørge for, at din lydbog ikke spiller videre efter du er faldet i søvn. Du kan vælge, at den skal stoppe efter 5 minutter eller helt op til 60 minutter.

Du indstiller sleep-timeren ved at trykke på månen, som du vil kunne se, når du er inde på den lydbog, som du hører. Herefter skal du blot vælge det antal minutter, der skal gå før lydbogen ikke længere skal afspilles på Mofibo gratis.

Mofibo menu

Indholdsfortegnelse

Hvis du kender bogen og måske læser e-bogsversionen ved siden af, kan det være en fordel at vide, hvilket kapitel som man er nået til.

Den nye Mofibo app giver dig mulighed for at se indholdsfortegnelsen i bogen og springe direkte frem til et bestemt kapital. Alt du skal gøre er blot at klikke på de tre streger på billedet og vælge det kapital som du gerne vil springe frem til.

Bogmærke

Mofibo holder altid automatisk styr på, hvor langt du er nået i din lydbog, så du ikke skal til at finde stedet hver gang. Du har dog stadig mulighed for at indsætte et bogmærke, hvor du eksempelvis kan skrive en kommentar.

Mofibo Offline

Mofibo giver dig muligheden for at downloade dine lydbøger til offline brug. Det betyder, at du således ikke behøver at have forbindelse til internettet for at høre dine lydbøger. Det kan især være en fordel, hvis du skal ud og rejse.

Eksempelvis på flyveturen, hvor din telefon skal sættes til fly-tilstand, kan du fortsat høre lydbøger, hvis du har downloadet dem til offline bruge. Derudover er der fortsat mange steder i udlandet, hvor man ikke har let adgang til wifi. Her er det også en ideel mulighed, at Mofibo gratis tilbyder lydbøger til offline brug.

Afspilningshastighed

Den sidste nyttige funktion i Mofibos app er, at du selv kan justere afspilningshastigheden. Du kan vælge, at bogen skal afspilles i 0.75x hastighed op til 2.0 x hastighed. Det kan være nyttigt i situation, hvor du f.eks. lytter til et let bog eller til en bog som du har hørt tidligere og således har en hurtigere forståelse af.

Ved svære fagbøger kan det i nogle tilfælde være en god idé at sænke afspilningshastigheden, så man har mere tid til at forstå indholdet.

Kids Mode

I Mofibos app kan du aktivere Kids Mode. Dette er en filter som du kan aktivere, hvis dine børn skal bruge appen. På den måde kan du sikre, at de kun får adgang til lydbøger til børn og selv kan gå på jagt efter nye spændende bøger inden for denne kategori.

Barnet vil i Kids Mode få sin egen boghylde og ligesom dig modtage unikke anbefalinger af nye spændende bøger baseret på den individuelle boghylde.

Find inspiration til nye lydbøger

Nogle gange kan det være svært at finde nye lydbøger som er lige så spændende som dem, du har læst. Mofibo har gjort det let at finde inspiration til nye lydbøger som du kan høre. Det er flere muligheder for, hvordan du kan gøre.

Først og fremmest kan du søge på din favorit forfatter og se hvilke andre bøger som er tilgængelige fra denne person. Når du har lavet din søgning vil du kunne se antallet af stjerner givet af andre Mofibo-brugere. På den måde kan du sortere mellem mange bøger og hurtigt finde frem til, hvilke bøger andre finder mest populære.

Den anden mulighed er at finde andre bøger med samme oplæser. Det kan nogle gange være svært at vænne sig til en ny oplæser, så hvorfor ikke bare finde en bog med samme oplæser? Nogle gange vil du også kunne finde bøger i samme genre fra samme oplæser og så er det jo en rigtig god metode til at finde nye inspiration til lydbøger.

Storytel bliver til Mofibo

Mofibo logo

Storytel købte i 2016 Mofibo og i den efterfølgende periode kørte de to lydbogstjenester på separate platforme. I 2019 blev de to brands i Danmark lagt sammen under navnet Mofibo, hvor kunderne fik adgang til alle fordele fra begge platforme. Det betyder, at hvis du tidligere har prøvet Storytel og ønsker at tilmelde dig denne lydbogstjeneste, skal du blot tilmelde dig Mofibo, eftersom de nu er på præcis samme platform.

Storytel findes således kun i Danmark under navnet Mofibo, men du får adgang til alle de samme fordele som tidligere. Det er kun en fordel for os brugere, at de to lydbogstjenester er lagt sammen, eftersom vi nu har fået adgang til flere funktioner og flere lydbøger.

Mofibo Kontakt

Ønsker du at tage kontakt til Mofibo, har du gode muligheder for at sende dem en besked. Det kan gøres på e-mail support.dk@mofibo.com eller gennem deres Facebook side, hvor du kan skrive til dem på Messenger. Mofibo bestræber sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Sådan opsiger du dit abonnement hos Mofibo

Det kan være, at du ikke lige kan finde nogle nye lydbøger som passer til dig. Det kan også være, at din Mofibo rabatkode er udløbet og du ikke er klar til at betale 129 kr. pr. måned. Så kan det være nødvendigt at opsige dit abonnement og her kan du se, hvordan du gør.

Dit abonnement opsiges fra Mofibos hjemmeside på mofibo.com. Herefter skal du logge ind med dit brugernavn og adgangskode. Når du er logget ind skal du gå til Mofibo-selvbetjening -> Mine sider -> Min konto.

Når du er nået hertil kan du klikke på knappen “Annuller abonnement” og herefter skal du bekræfte annulleringen for at den træder i kraft. Hvis du fortryder har du også mulighed for let og simpelt at fortryde opsigelsen.

Mofibo sender dig en e-mail som bekræfter din opsigelse. Dette er et bevis på, at du har opsagt abonnementet og de anbefaler dig at gemme denne.

Tilmeld Mofibo gratis

Mofibo Logo
 • 14 dages gratis prøveperiode
 • Adgang til 180.000 lyd- og e-bøger
 • Opsig når som helst
 • Pris: 129 kr. pr. måned
Vurdering:
5/5
 1. Klik her, hvorefter du vil blive sendt videre til det sted på Mofibo, hvor du kan blive tilmeldt en gratis prøveperiode. Herefter skal du blot udfylde de påkrævne informationer, hvorefter du kan lytte til din favorit gratis lydbog på Mofibo gratis.
 2. Hent Mofibo app fra enten Play Butik eller App Store afhængig af, om du har en apple eller android telefon. På den måde kan du have dine lydbøger med dig over alt, hvilket er en særlig fordel på ferien.
 3. Nyd herefter den lange række af fordele som Mofibo app giver dig, herunder adgang til dine favorit lydbøger offline, sleep-timer, spolefunktion, samt et af Danmarks største udvalg inden for lydbøger.
 4. Husk at afmelde Mofibo inden prøveperiodens udløb, såfremt du ikke ønsker at betale for lydbogstjenesten. Vi her på Gratislydbog.dk har dog valgt at fortsætte vores abonnement, da vi er rigtig glade for Mofibo 😊
Scroll to Top