anmeldelse

Mofibo

I denne guide kan du læse, hvordan du kan få Mofibo gratis i 30 dage

Prøv Mofibo Gratis i 30 dage ⇒ Bedste kampagne lige nu

4.5/5

Om Mofibo

Mofibo blev stiftet i 2013 og var således en af de første lydbogstjenester i Danmark. Mofibo blev skabt af iværksætteren, Morten Strunge. I 2016 blev Mofibo købt af den svenske lydbogstjeneste, Storytel. Ved samme lejlighed blev de to brands lagt sammen, så Storytel nu hedder Mofibo i Danmark.

Mofibo er den danske lydbogstjeneste, hvor du får adgang til det største udvalg af e- og lydbøger. Med et stort fokus på brugervenlighed og tilmed egne lydbøger under brandet “Mofibo Original” er Mofibo en fremragende lydbogstjeneste.

Du kan lige nu prøve Mofibo Gratis i 30 dage ved at benytte vores links her på siden.

Nyttige informationer om Mofibo

Besøg Mofibos hjemmeside her: www.mofibo.com

Mofibos app kan bruges på: Android og IOS

Kan lydbøger downloades til offline brug? Ja

Prøveperiode: 30 dage gratis uden binding

Kontakt: [email protected]

Mofibo pris

Basic (20 timers lytning): 89 kr. pr. måned

Premium (100 timers lytning): 129 kr. pr. måned

Unlimited (ubegrænset lytning): 149 kr. pr. måned

Family (100 timers lytning): Fra 169 kr. pr. måned

Alle Mofibos medlemskaber er uden binding. Dvs. at du kan opsige med det samme og så stopper Mofibo med at trække penge fra dit kort med det samme.

Mofibo 30 dage gratis gælder kun for ‘Mofibo Premium’. Her kan du prøve platformen og se, om det er noget for dig og din familie. Herefter kan du for kun 30-60 kr. mere om måneden give adgang til hele familien.

Mofibo Rabatkode - 2024

Mofibo har tidligere tilbudt rabatkoder, men denne mulighed er ikke tilgængelig længere. Selvom du online læser, at de kan findes, er dette ikke rigtigt. Hvis du leder efter en Mofibo rabatkode kan du således blot klikke på linket på vores side og blive sendt til den side, hvor du kan få din gratis prøveperiode til Mofibo.

Mofibo har lige nu en kampagne, hvor de tilbyder Mofibo gratis i 30 dage. Hvis du besøger Mofibo gennem vores side, sørger vi for, at du altid bliver sendt videre til det bedst tilgængelige Mofibo tilbud.

Mofibo medlemskaber

Mofibo har en ambition om at tilbyde lydbøger til hele familien. Af den grund tilbyder de fem forskellige medlemskaber, så du kan vælge netop den løsning, der matcher din families behov for lydbøger

Fælles for alle medlemskaberne er, at du får:

  • Adgang til mere end 600.000 e- og lydbøger
  • Ingen binding og mulighed for at skifte medlemskab efter behov
  • Kids-Mode bruger inkluderet i alle abonnementer.

Læs mere om hvert medlemskab nedenfor.

Mofibo Basic

Mofibo Basic er det billigste medlemskab til 89 kr. pr. måned.

Du får adgang til at læse og høre bøger i 20 timer hver måned.

Et Mofibo Basic abonnement er til dig der lytter og læser af og til.

Mofibo Premium

Mofibo Premium koster 129 kr. pr. måned.

Med dette medlemskab får du adgang til at læse og høre bøger i 100 timer pr. måned.

Et Mofibo Premium abonnement passer til dig der lytter og læser ofte.

Mofibo Unlimited

Mofibo Unlimited giver dig ubegrænset lytning og læsning for 149 kr. pr. måned.

Dette medlemskab er til dig, der gerne vil have ubegrænset streaming af lydbøger på en brugervenlig platform med et af Danmarks største udvalg af lydbøger.

Mofibo Family

Mofibo Family koster 169 kr. pr. måned og giver adgang til 2 brugere og 2 Kids Mode-brugere.

Dvs. at abonnementet passer perfekt til en familie med to voksne og to børn, der gerne vil høre lydbøger samtidig.

Et Family abonnement giver 100 timers lytning pr. måned for hver bruger.

Her er et overblik over alle Mofibos Family abonnementer:

Family for 2 personer: 169 kr. pr. måned

Family for 3 personer: 199 kr. pr. måned

Family for 4 personer: 229 kr. pr. måned

Family for 5 personer: 259 kr. pr. måned

Family for 6 personer: 289 kr. pr. måned

Mofibo App

Mofibos app er lavet til både IOS og Android. Uanset hvilken enhed som du bruger, kan du således bruge Mofibos app.

Mofibo menu

Features

Download lydbøger til offline brug: Ja

Sleep-timer: Ja

Bogmærke: Ja

Justering af afspilningshastighed: Ja

Lydbøger til børn: Ja

Gennemgang af Mofibo app

Forside

På forsiden ser vi først og fremmest to overskrifter, der henholdsvis er ”ugens udvalgte” og ”original”. Hvis du scroller yderligere ned, kan du se andre titler som ”populære krimier”, ”eksklusivt hos Mofibo”, ”nyheder”, ”toplisten”, ”kommende bøger” og mange flere. Forsiden er således en ideel mulighed for at gå på jagt efter nye lydbogsmuligheder, baseret på netop din interesse.

Sleep-timer

Sleep-timeren giver dig en unik mulighed for at vælge, at din lydbog skal stoppe afspilningen efter et antal minutter som du selv vælger. Du kan således sørge for, at din lydbog ikke spiller videre efter du er faldet i søvn. Du kan vælge, at den skal stoppe efter 5 minutter eller helt op til 60 minutter.

Du indstiller sleep-timeren ved at trykke på månen, som du vil kunne se, når du er inde på den lydbog, som du hører. Herefter skal du blot vælge det antal minutter, der skal gå før lydbogen ikke længere skal afspilles på Mofibo gratis.

Indholdsfortegnelse

Hvis du kender bogen og måske læser e-bogsversionen ved siden af, kan det være en fordel at vide, hvilket kapitel som man er nået til.

Den nye Mofibo app giver dig mulighed for at se indholdsfortegnelsen i bogen og springe direkte frem til et bestemt kapital. Alt du skal gøre er blot at klikke på de tre streger på billedet og vælge det kapital som du gerne vil springe frem til.

Bogmærke

Mofibo holder altid automatisk styr på, hvor langt du er nået i din lydbog, så du ikke skal til at finde stedet hver gang. Du har dog stadig mulighed for at indsætte et bogmærke, hvor du eksempelvis kan skrive en kommentar.

Mofibo Offline

Mofibo giver dig muligheden for at downloade dine lydbøger til offline brug. Det betyder, at du således ikke behøver at have forbindelse til internettet for at høre dine lydbøger. Det kan især være en fordel, hvis du skal ud og rejse.

Eksempelvis på flyveturen, hvor din telefon skal sættes til fly-tilstand, kan du fortsat høre lydbøger, hvis du har downloadet dem til offline bruge. Derudover er der fortsat mange steder i udlandet, hvor man ikke har let adgang til wifi. Her er det også en ideel mulighed, at Mofibo gratis tilbyder lydbøger til offline brug.

Afspilningshastighed

Den sidste nyttige funktion i Mofibos app er, at du selv kan justere afspilningshastigheden. Du kan vælge, at bogen skal afspilles i 0.75x hastighed op til 2.0 x hastighed. Det kan være nyttigt i situation, hvor du f.eks. lytter til et let bog eller til en bog som du har hørt tidligere og således har en hurtigere forståelse af.

Ved svære fagbøger kan det i nogle tilfælde være en god idé at sænke afspilningshastigheden, så man har mere tid til at forstå indholdet.

Kids Mode

I Mofibos app kan du aktivere Kids Mode. Dette er en filter som du kan aktivere, hvis dine børn skal bruge appen. På den måde kan du sikre, at de kun får adgang til lydbøger til børn og selv kan gå på jagt efter nye spændende bøger inden for denne kategori.

Barnet vil i Kids Mode få sin egen boghylde og ligesom dig modtage unikke anbefalinger af nye spændende bøger baseret på den individuelle boghylde.

Find inspiration til nye lydbøger

Nogle gange kan det være svært at finde nye lydbøger som er lige så spændende som dem, du har læst. Mofibo har gjort det let at finde inspiration til nye lydbøger som du kan høre. Det er flere muligheder for, hvordan du kan gøre.

Først og fremmest kan du søge på din favorit forfatter og se hvilke andre bøger som er tilgængelige fra denne person. Når du har lavet din søgning vil du kunne se antallet af stjerner givet af andre Mofibo-brugere. På den måde kan du sortere mellem mange bøger og hurtigt finde frem til, hvilke bøger andre finder mest populære.

Den anden mulighed er at finde andre bøger med samme oplæser. Det kan nogle gange være svært at vænne sig til en ny oplæser, så hvorfor ikke bare finde en bog med samme oplæser? Nogle gange vil du også kunne finde bøger i samme genre fra samme oplæser og så er det jo en rigtig god metode til at finde nye inspiration til lydbøger.

Her på Gratislydbog.dk har vi også gjort en indsats for at hjælpe dig med at finde frem til nye spændende lydboger. Se vores liste over gode lydbøger for inspiration.

Storytel bliver til Mofibo

Storytel købte i 2016 Mofibo og i den efterfølgende periode kørte de to lydbogstjenester på separate platforme. I 2019 blev de to brands i Danmark lagt sammen under navnet Mofibo, hvor kunderne fik adgang til alle fordele fra begge platforme. Det betyder, at hvis du tidligere har prøvet Storytel og ønsker at tilmelde dig denne lydbogstjeneste, skal du blot tilmelde dig Mofibo, eftersom de nu er på præcis samme platform.

Storytel findes således kun i Danmark under navnet Mofibo, men du får adgang til alle de samme fordele som tidligere. Det er kun en fordel for os brugere, at de to lydbogstjenester er lagt sammen, eftersom vi nu har fået adgang til flere funktioner og flere lydbøger.

Opsigelse Mofibo

Det kan være, at du ikke lige kan finde nogle nye lydbøger som passer til dig. Det kan også være, at din Mofibo rabatkode er udløbet og du ikke er klar til at betale 129 kr. pr. måned. Så kan det være nødvendigt at opsige dit abonnement og her kan du se, hvordan du gør.

Dit abonnement opsiges fra Mofibos hjemmeside på mofibo.com. Herefter skal du logge ind med dit brugernavn og adgangskode. Når du er logget ind skal du gå til Mofibo-selvbetjening -> Mine sider -> Min konto.

Når du er nået hertil kan du klikke på knappen “Annuller abonnement” og herefter skal du bekræfte annulleringen for at den træder i kraft. Hvis du fortryder har du også mulighed for let og simpelt at fortryde opsigelsen.

Mofibo sender dig en e-mail som bekræfter din opsigelse. Dette er et bevis på, at du har opsagt abonnementet og de anbefaler dig at gemme denne information.

Prøv Mofibo Gratis i 30 dage ⇒ Bedste kampagne lige nu

4.5/5

På grund af sit store udvalg og brugervenlige design, har vi valgt at give Mofibo 4,5 ud af 5 stjerner.

Var Mofibo ikke en lydbogstjeneste for dig? Så tag et kig på vores anmeldelser af andre populære lydbogstjenester her: