Mofibo Anmeldelse

Indlægget indeholder reklame gennem affiliate links for Mofibo

Mofibo Gratis

Sådan tilmelder du dig Mofibo gratis

 1. Klik her, hvorefter du vil blive sendt videre til det sted på Mofibo, hvor du kan blive tilmeldt en gratis prøveperiode. Herefter skal du blot udfylde de påkrævne informationer, hvorefter du kan lytte til Mofibo gratis.
 2. Hent Mofibo app fra enten play butik eller app store afhængig af, om du har en apple eller android telefon. På den måde kan du have dine lydbøger med dig over alt, hvilket er en særlig fordel på ferien.
 3. Nyd herefter den lange række af fordele som Mofibo app giver dig, herunder adgang til dine favorit lydbøger offline, sleep-timer, spolefunktion, samt et af Danmarks største udvalg inden for lydbøger.
 4. Husk at afmelde Mofibo inden prøveperiodens udløb, såfremt du ikke ønsker at betale for lydbogstjenesten. Vi her på Gratislydbog.dk har dog valgt at fortsætte vores abonnement, da vi er rigtig glade for Mofibo 😊

Vil du vide mere om Mofibo inden du tilmelder dig? Så læs vores fulde anmeldelse nedenfor.

Mofibo logo
Vurdering:
4.5/5
 • 14 dages gratis prøveperiode
 • Lydbøger og e-bøger
 • 129 kr. per måned efter prøveperiodens udløb

Mofibo Anmeldelse

I vores anmeldelse af Mofibo vil vi komme ind på pris og eventuelle rabatkoder, samt en detaljeret gennemgang af Mofibos app. Her forklarer vi let forståeligt, hvordan du anvender de forskellige smarte funktioner i appen og for mest ud af dine Mofibo lydbøger.

Derudover forklarer vi også lidt om Mofibos historie, samt hvordan du kan komme i kontakt med deres support og slutteligt afmelde Mofibo. Det sidste er dog kun aktuelt, hvis du ikke vil fortsætte med at bruge Mofibo efter den gratis prøveperiodes udløb.

Orker du ikke at læse den fulde anmeldelse, har vi nedenfor lavet en samlet vurdering, hvor du kan se de bedste fordele ved at tilmelde dig Mofibo.

Samlet Overblik

 • Et samlet udvalg på mere end 45.000 lydbøger og e-bøger.
 • Justerbar afspilningshastighed, så du kan sænke tempoet ved svære lydbøger og forøge tempoet ved lettere lydbøger.
 • Sleep-timer giver dig muligheden for at høre din favorit lydbog, indtil du falder i søvn og samtidig være sikker på at kunne finde, hvor du er nået til den næste dag. Vælg om lydbogen skal stoppe efter 10, 30 eller 60 min.
 • Individuelt tilpassede anbefalinger af bøger baseret på dine yndlings lydbøger. Derudover kan du se, hvor mange stjerne andre Mofibo brugere har givet lydbøgerne.
 • Download dine yndlings lydbøger til offline brug. På den måde behøver du ikke at være på internettet, når du gerne vil høre lydbøger fra Mofibo.
Mofibo logo
Vurdering:
4.5/5

Mofibo Rabatkode

Mofibo har tidligere tilbudt rabatkoder, men denne mulighed er ikke tilgængelig længere. Selvom du online læser, at de kan findes, er dette ikke rigtigt.

Mofibo kører altid med en 14 dage gratis prøveperiode og i sjældne tilfælde en 30 dage gratis prøveperiode. Hvis du besøger Mofibo gennem vores side, sørger vi for, at du altid bliver sendt videre til det bedst tilgængelige Mofibo tilbud.

Mofibo Pris

Sidder du bare med spørgsmålet ”hvad koster Mofibo?”. Så kan du få svaret lige her. Mofibo er gratis, hvis du vælger at afmelde Mofibo inden prøveperiodens udløb. Hvis du er blevet så glad for Mofibo, ligesom os her på Gratislydbog.dk, at du ønsker at beholde dit abonnement, koster lydbogstjenesten 129 kr. pr. måned.

 

Det mener vi er en rigtig god pris, hvis man aktivt bruger appen og lytter til et par bøger hver måned ligesom os. På den måde, er det en lav pris for mange timers underholdning. Dertil kommer, at det er meget lettere blot at bruge Mofibos app, fremfor at skulle på biblioteket og låne lydbøger.

Mofibo App

I dette afsnit vil vi gennemgå de forskellige dele af Mofibos app, samt vise de nyttige funktioner som du kan bruge, mens du hører lydbøger gratis og i din jagt på nye lydbøger, der falder i din interesse.

Forside

På forsiden ser vi først og fremmest to overskrifter, der henholdsvis er ”ugens udvalgte” og ”original”. Hvis du scroller yderligere ned, kan du se andre titler som ”populære krimier”, ”eksklusivt hos Mofibo”, ”nyheder”, ”toplisten”, ”kommende bøger” og mange flere. Forsiden er således en ideel mulighed for at gå på jagt efter nye lydbogsmuligheder, baseret på netop din interesse.

Sleep-timer

Sleep-timeren giver dig en unik mulighed for at vælge, at din lydbog skal stoppe afspilningen efter et antal minutter som du selv vælger. Du kan således sørge for, at din lydbog ikke spiller videre efter du er faldet i søvn. Du kan vælge, at den skal stoppe efter 5 minutter eller helt op til 60 minutter.

Du indstiller sleep-timeren ved at trykke på månen, som du vil kunne se, når du er inde på den lydbog, som du hører. Herefter skal du blot vælge det antal minutter, der skal gå før lydbogen ikke længere skal afspilles.

Mofibo menu

Indholdsfortegnelse

Hvis du kender bogen og måske læser e-bogsversionen ved siden af, kan det være en fordel at vide, hvilket kapitel som man er nået til.

Den nye Mofibo app giver dig mulighed for at se indholdsfortegnelsen i bogen og springe direkte frem til et bestemt kapital. Alt du skal gøre er blot at klikke på de tre streger på billedet og vælge det kapital som du gerne vil springe frem til.

Bogmærke

Mofibo holder altid automatisk styr på, hvor langt du er nået i din lydbog, så du ikke skal til at finde stedet hver gang. Du har dog stadig mulighed for at indsætte et bogmærke, hvor du eksempelvis kan skrive en kommentar.

Mofibo Offline

Mofibo giver dig muligheden for at downloade dine lydbøger til offline brug. Det betyder, at du således ikke behøver at have forbindelse til internettet for at høre dine lydbøger. Det kan især være en fordel, hvis du skal ud og rejse.

Eksempelvis på flyveturen, hvor din telefon skal sættes til fly-tilstand, kan du fortsat høre lydbøger, hvis du har downloadet dem til offline bruge. Derudover er der fortsat mange steder i udlandet, hvor man ikke har let adgang til wifi. Her er det også en ideel mulighed, at Mofibo tilbyder lydbøger til offline brug.

Afspilningshastighed

Den sidste nyttige funktion i Mofibos app er, at du selv kan justere afspilningshastigheden. Du kan vælge, at bogen skal afspilles i 0.75x hastighed op til 2.0 x hastighed. Det kan være nyttigt i situation, hvor du f.eks. lytter til et let bog eller til en bog som du har hørt tidligere og således har en hurtigere forståelse af.

Ved svære fagbøger kan det i nogle tilfælde være en god idé at sænke afspilningshastigheden, så man har mere tid til at forstå indholdet.

Storytel bliver til Mofibo

Mofibo logo

Storytel købte i 2016 Mofibo og i den efterfølgende periode kørte de to lydbogstjenester på separate platforme. I 2019 blev de to brands i Danmark lagt sammen under navnet Mofibo, hvor kunderne fik adgang til alle fordele fra begge platforme. Det betyder, at hvis du tidligere har prøvet Storytel og ønsker at tilmelde dig denne lydbogstjeneste, skal du blot tilmelde dig Mofibo, eftersom de nu er på præcis samme platform.

Storytel findes således kun i Danmark under navnet Mofibo, men du får adgang til alle de samme fordele som tidligere. Det er kun en fordel for os brugere, at de to lydbogstjenester er lagt sammen, eftersom vi nu har fået adgang til flere funktioner og flere lydbøger.

Mofibo Kontakt

Ønsker du at tage kontakt til Mofibo, har du gode muligheder for at sende dem en besked. Det kan gøres på e-mail support.dk@mofibo.com eller gennem deres Facebook side, hvor du kan skrive til dem på Messenger. Mofibo bestræber sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Tilmeld Mofibo gratis

 1. Klik her, hvorefter du vil blive sendt videre til det sted på Mofibo, hvor du kan blive tilmeldt en gratis prøveperiode. Herefter skal du blot udfylde de påkrævne informationer, hvorefter du kan lytte til din favorit gratis lydbog på Mofibo.
 2. Hent Mofibo app fra enten play butik eller app store afhængig af, om du har en apple eller android telefon. På den måde kan du have dine lydbøger med dig over alt, hvilket er en særlig fordel på ferien.
 3. Nyd herefter den lange række af fordele som Mofibo app giver dig, herunder adgang til dine favorit lydbøger offline, sleep-timer, spolefunktion, samt et af Danmarks største udvalg inden for lydbøger.
 4. Husk at afmelde Mofibo inden prøveperiodens udløb, såfremt du ikke ønsker at betale for lydbogstjenesten. Vi her på Gratislydbog.dk har dog valgt at fortsætte vores abonnement, da vi er rigtig glade for Mofibo 😊
Mofibo logo
Vurdering:
4.5/5
Scroll to Top