Lydbøger » Mandefantasier

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

En gylden korkprop Lydbog

3.3/5

Forfatter: Elisa Lykke, m.fl.

lydbog og e-bog

Introduktion

Erotiske fantasier er svære at modstå for mange, hvilket Mandefantasier også vidner om. Det begyndte med Kvindefantasier i starten af 2021, hvor en række kendte forfattere satte pen til papir og fik udløsning for en række pirrende fantasier. Nu er tiden kommet til Mandefantasier lydbog, som ikke lægger skjul på noget.

Der fantaseres vidt og bredt, og læseren bliver forført med den ene novelle efter den anden. Den kvindelige version røg hurtigt til top på bestsellerlisten, og kommer vel ikke som nogen overraskelse, at Mandefantasier også har været den vej forbi. De erotiske hemmeligheder, som kun kan tales højt om i fantasiens verden, er lokkende for mange, og netop derfor er Mandefantasier bogen til dig.

Informationer:

Oplæser: Mads M. Nielsen
Sprog: Dansk
Kategori: Erotik
Længde: 4 timer og 21 minutter

Mandefantasier: Handling

Mandefantasier lydbog gratis er ikke sin første af sin slags. Det er anden gang Elisa Lykke har skabt en pirrende novellesamling, som denne gang tager udgangspunkt i mandlige fantasier om det modsatte køn. Det er erotiske noveller af stigende grad af lyst, som forfører læseren fra første til sidste side. 

Hver novelle i Mandefantasier er skrevet af en af syv fantastiske mænd. Den sjove detalje er blot, at du ikke på noget tidspunkt med sikkerhed kan vide, hvilken af de syv historier er skrevet af hvilken mandlig forfatter. Det kan være, at du læser en erotisk drøm fra Mads Christensen, som vi bedre kender på en foredragsscene. Det kan være, at du læser om et pirrende og sukkersødt møde fra Tobias Hamann, som vi normalt kender fra bageteltet. 

Det er uden tvivl en række noveller, som du bare må læse. Spørgsmålet er bare, om du skal læse dem for dig selv eller sammen med din partner?

Mandefantasier lydbog består af syv interessante noveller, hvoraf arrangøren bag, Elisa Lykke har forfattet den ene. Resten er bidrag fra personligheder, som vi kender fra mange andre sider af medieverden.

Fokusset på den erotiske litteratur har fået en del mere opmærksomhed i senere år. Måske er danskerne blevet mere fri, når det gælder de seksuelle lyster, eller også er det en sidegevinst fra den popularitet, som Fifty Shades of Grey indvandt på bogmarkedet verden rundt.

Uanset hvad der er årsag for det, så er Mandefantasier lydbog ikke en bog, du bør undvære af flere årsager. Mandefantasier lydbog gratis er kun seneste bud på erotiske fantasier, som ingen tør snakke højt om, men som alligevel er svære at glemme.

Om forfatteren: Elisa Lykke

Elisa Lykke er manager og PR-agent, og måske derfor ved hun et eller andet om at finde emner, som rammer lige plet hos danskerne. Det er i hvert fald, hvad hun gjorde, da hun i starten af 2021 udkom med Kvindefantasier, som siden også skulle få en efterfølger Kvindefantasier 2. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at mændene også skal have lov til at dele deres fantasier i Mandefantasier, som kvinderne kan sukke højlydt efter.

Elisa Lykke har ikke skrevet andre bøger endnu, men mon ikke hun er en forfatter/novellesamler, som man skal holde øje med. Noget tyder i hvert fald på, at hun har fundet en interessant opskrift, som danskerne gerne vil være en del af.