Lydbøger » Kvindefantasier

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Kvindefantasier Lydbog

3.9/5

Forfatter: Anne Sofie Allarp, Sara Maria Franch-Mærkedahl, Sanne Gottlieb, Ane Høgsberg, Anne Louise Hassing, Maria Jencel, Elisa Lykke

lydbog og e-bog

Introduktion

Syv danske kvinder giver i Kvindefantasier indblik i deres romantiske og seksuelle fantasier. Dette projekt blev i første omgang sat i gang af den danske PR-agent Elisa Lykke. I dag er det blevet til Kvindefantasier, der indeholder i alt 8 selvstændige historier. Det bliver dog ikke fortalt præcist, hvem der har skrevet hvilken fortælling, så det er op til læseren at vurdere.

Lyt til Kvindefantasier lydbog gratis og hør fortællinger om alt fra det kærlige, til det eventyrlige, forbudte og lidenskabelige. Kvindefantasier har det hele fra begær til seksualitet, og du kan nu give dig i kast med bogen eller Kvindefantasier lydbog.

Det er muligt både at høre Kvindefantasier IKvindefantasier IIKvindefantasier III og Kvindefantasier IV. Alle bøger vil på hver sin måde give dig en pirrende oplevelse, når du får indblik i danske kvinders intime fantasier. Lyt til bøgerne lige her.

Informationer:

Oplæser: Susanne Storm
Sprog: Dansk
Kategori: Erotik
Længde: 6 timer og 10 minutter

Kvindefantasier: Handling

Kvindefantasier er et værk, hvor syv kendte, danske kvinder lader danskerne komme lidt tættere på livet af dem og fortæller deres historie. Disse fortællinger er blevet til den samling af noveller, som du kan finde i Kvindefantasier bogen eller Kvindefantasier lydbog. Her fortælles der historier om alt fra det kærlige, videre til det eventyrlige, forbudte, frække og lidenskabelige. Kvindefantasier har lidt af det hele, og du kan nu lytte til Kvindefantasier lydbog gratis.

Lyt til Kvindefantasier lydbog og dyk ned i de selvstændige fortællinger, der omhandler mænd og kvinder. Disse mænd og kvinder bliver i historierne forført, begæret og udforsket seksuelt. Dette foregår på lokaliteter som taxaer, restauranter, diverse kaffebarer, hoteller, i hjemmet eller endda også til forældremøder.

Idéen til Kvindefantasier skyldes den danske PR-agent ved navn Elisa Lykke. Det var nemlig hende, der fik idéen til at samle andre danske kvinder og få dem til at dele egne historier. Dette førte til bidrag fra skuespillerinden Anne Louise Hassing, komiker Ane Høgsberg, radiovært Maria Jencel, TV-vært Sara Maria Franch-Mærkedahl, jurist Anne Sofie Allarp og sangerinde Sanne Gottlieb. Derudover har står Elisa Lykke selv bag to af novellerne, som man kan finde i Kvindefantasier.

Noget af det unikke ved Kvindefantasier lydbog er, at man som læser ikke får at vide, hvem der står bag hvilken novelle. Lyt derfor til Kvindefantasier lydbog gratis og se, om du kan finde frem til, hvem der står bag hvilken af de 8 unikke noveller i Kvindefantasier.

Historierne er fortalt på spændende vis, og du kan nu få del i dem.

Om forfatteren: Elisa Lykke (Hovedforfatter)

Det er Manager og PR-agenten ved navn Elisa Lykke, der står bag dette værk. Hun er dog ikke helt alene om arbejdet, for seks andre kvinder har også hver bidraget med en novelle hver, mens Elisa Lykke selv står for to. Det er blevet til det unikke værk, som du nu har mulighed for at give dig i kast med.

De resterende kvinde er skuespillerinde Anne Louise Hassing, TV-vært Sara Maria Franch-Mærkedahl, komiker Ane Høgsberg, journalist Maria Jencel, sangerinde Sanne Gottlieb og Anne Sofie Allarp. Hver af disse kvinder har naturligvis markeret sig inden for hver af deres respektive felter.