Lydbøger » Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jytte Vikkelsøe

lydbog og e-bog

Introduktion

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte lydbog er en banebrydende bog. Her bliver der set nærmere på mysterierne omkring den romantiske kemi. Bogen er skrevet af Jytte Vikkelsøe, som har stor erfaring med parkriser. Hun har derfor stor indsigt i den dynamik, som der finder sted ved forelskelse.

Det tager kun 1/5 sekund at aktivere de hjerneområder, som giver en følelse af forelskelse. Spørgsmålet er dog, hvad der skal til for at aktivere disse hjerneområder. Hvorfor forelsker man sig overhovedet? Hvorfor kan man ske at miste forelskelsen?

Jytte Vikkelsøe demonstrer, at uoverensstemmelser er en forudsætning for forelskelse. Problemet opstår, når man lader disse fylde for meget i ens parforhold.

Bogen handler i høj grad om personlig udvikling og om udviklingen i parforhold. Derfor er bogen spændende for mange mennesker. Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte lydbog er tilgængelig gratis. Ved at høre lydbogen, vil man i højere grad kunne finde tid til at gå i dybden med bogen.

For at høre Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte lydbog, skal du følge instruktionerne her på siden. Herefter kan du opnå din gratis prøveperiode på lydbogtjenesten. Her kan man også høre andre lærerige bøger såsom Tarme med charme lydbog og 7 gode vaner lydbog.

Informationer:

Oplæser: Jytte Vikkelsøe
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 8 timer og 14 minutter

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte: Handling

For at aktivere de 12 hjerneområder, tager det kun svimlende en femtedel af et sekund. Dette er alt der skal til for, at man befinder sig i en forelskelsestilstand. I bogen Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte, kaster forfatteren Jytte Vikkelsøe lys over det mysterium som kaldes den romantiske kemi. Hun har arbejdet med adskillige par i krise, som gør at hun har fået en unik indsigt i både forelskelsen og kærligheden mellem 2 mennesker.

I bogen bliver der sat en række forskellige sager op, hvorved man kan få kortlagt præcis hvordan forelskelsen fungerer. Når man føler kærlighed til et andet menneske, så er det uundgåeligt at man oplever uoverensstemmelser ind imellem, og hun har set hvordan dette kan have forudsætning for den forelskelse folk oplever, samtidig med at konflikterne ender med at tage styringen i mange parforhold. Men de konflikter man oplever med kærlighed er, at det egentlig bunder i en form for ulevet potentiale. Nemlig potentialet til at leve livet.

I derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte, dykker Jytte ned i konflikterne inden for både kærlighed og forelskelse, samt den dynamik der er mellem parret ved henholdsvis forelskelse og kærlighed. For at høre mere kan du lytte til Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte lydbog, hvor du kan finde ud af hvad der sker i hjernen. Når man læser, eller lytter til Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte, får man også et andet syn på konflikter, og hvordan man kan løse dem.

Om forfatteren: Jytte Vikkelsøe

Jytte Vikkelsøe er mere end blot en forfatter. Hun har en Ph.d. i social psykologi, hvor hendes speciale er proces-orienteret psykologi. Selvom hun er dansk, så har hun nu boet i USA i 20 år. I sin private praksis arbejder hun både med individuelle personer, men hun har også arbejdet med en del par efterhånden. Udover den private praksis, så er hun foredragsholder, kursusleder og konsulent, og så er hun supervisor i en lang række lande.

Jytte har mange talenter, og hun bruger dem fuldt ud. Alle de ressourcer hun har både fra hendes diverse arbejdsfunktioner og fortid, bruger hun meget i sit terapeutiske arbejde, og hun får formidlet mere viden på mange områder via hendes arbejde som terapeut. Så det hele går op i en højere enhed. For at høre mere kan du lytte til Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte lydbog.