Lydbøger » Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jytte Vikkelsøe

lydbog og e-bog

Introduktion

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte lydbog er en banebrydende bog. Her bliver der set nærmere på mysterierne omkring den romantiske kemi. Bogen er skrevet af Jytte Vikkelsøe, som har stor erfaring med parkriser. Hun har derfor stor indsigt i den dynamik, som der finder sted ved forelskelse. Det tager kun 1/5 sekund at aktivere de hjerneområder, som giver en følelse af forelskelse. Spørgsmålet er dog, hvad der skal til for at aktivere disse hjerneområder. Hvorfor forelsker man sig overhovedet? Hvorfor kan man ske at miste forelskelsen?

Jytte Vikkelsøe demonstrer, at uoverensstemmelser er en forudsætning for forelskelse. Problemet opstår, når man lader disse fylde for meget i ens parforhold.

Bogen handler i høj grad om personlig udvikling og om udviklingen i parforhold. Derfor er bogen spændende for mange mennesker. Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte lydbog er tilgængelig gratis på Mofibo. Ved at høre lydbogen, vil man i højere grad kunne finde tid til at gå i dybden med bogen. For at høre Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte lydbog, skal du klikke på ”hør gratis her”. Herefter kan du opnå din gratis prøveperiode på lydbogtjenesten Mofibo. Her kan man også høre andre lærerige bøger såsom Tarme med charme lydbog og 7 gode vaner lydbog.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 7 timer og 10 minutter

Scroll to Top