Lydbøger » 7 gode vaner

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

7 Gode Vaner Lydbog

4/5

Forfatter: Stephen R. Covey

lydbog og e-bog

Introduktion

7 Gode Vaner lydbog gratis er fordelagtigt at vælge fremfor at købe bogen fysisk eller høre den som e-bog. Dette skyldes, at bogen egner sig rigtig godt til at høre imens man er på farten. Bogen er letforståelig og tankevækkende, hvorfor det ikke bliver et problem at holde koncentrationen. Flere og flere lydbogsudbydere begynder at tilbyde gratis prøveperioder. Dette skyldes, at man i højere grad vil være villig til at forsøge sig med en lydbog, hvis man kan prøve det gratis.

Vores erfaring er, at mange bliver grebet af at høre bøger, hvorfor et medlemskab rent faktisk kan vise sig at give meget værdi. Dette er dog meget individuelt. Du kan se, om lydbøger er noget for dig ved at høre 7 Gode Vaner lydbog ved at følge instruktionerne her på siden. En anden sjov og tankevækkende livsstilsbog, som kan være en ide at høre, er Papmache-Reglen, som er skrevet af Hella Joof.

Informationer:

Oplæser: Henrik Jandorf
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 3 timer og 54 minutter

Bogens handling

7 Gode Vaner lydbog har i over 25 år været en meget populær selvhjælpsbog til at få et mere effektivt, afbalanceret og stærk liv. I bogen bliver der præsenteret 7 gode vaner på en måde, som er letforståelig. Dette betyder, at man hurtigt selv kan forsøge sig med de gode vaner og se en forskel på ens daglige liv. Bogen er opbygget omkring et interview med forfatteren Steven Covey. Steven Covey har især fokus på, at for at være et ansvarsfuldt menneske, som har en stor drivkraft, så bliver man nødt til at tage ansvar for en selv.

7 gode vaner lydbog skal forsøge at udvikle en på personligt plan. Man skal lære at prioritere og opstille mål for en selv. Dette vil ikke blot være med til at forbedre ens personlige velvære. Det vil også styrke ens evner i forbindelse med at samarbejde og forsøge at opnå fælles mål. De 7 gode vaner vil både have en positiv indflydelse i dit arbejdsliv og i dit private liv, hvor du vil kunne tale, handle og tænke på en mere effektiv og anderledes måde.

De 7 gode vaner, som du vil blive introduceret til, dækker over følgende:

Om forfatteren: Stephen R. Covey

Stephen R. Covey er forfatteren bag 7 gode vaner, som er blevet en kæmpe succes verden over. Han var meget mere end hans forfatterskab, da han brugte sin uddannelse meget i både livet og arbejde. Han havde en kandidat i en erhvervsøkonomisk ledelsesuddannelse, hvor han dimitterede fra Harvard. Senere hen blev han coach og foredragsholder, som primært kredsede om selvudvikling.

7 gode vaner, som blev en bestseller, handler blandt andet om personlig udvikling, da han troede på, at alle kan opnå den kontrol over livet vi ønsker, hvis blot vi lever fokuseret og holder os til nogle principper. Han gik meget op i at hjælpe dem han kunne, og derfor ville han gerne skrive en bog for at nå ud til så mange som muligt. For at høre mere, kan man lytte til 7 gode vaner lydbog, og få nogle gode værktøjer til at tage kontrollen over eget liv.