Lydbøger » Tarme med charme

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Tarme med charme Lydbog

4.1/5

Forfatter: Giulia Enders

lydbog og e-bog

Introduktion

Det er muligt at høre Tarme med charme lydbog gratis på de danske lydbogstjenester. Herved vil du kunne høre den spændende og samtidig humoristiske fortælling og lære meget mere om, hvor vigtige tarmene er for ens velbefindende. Det er en fordel at høre bogen som lydbog fremfor at læse den, da det så i højere grad vil være muligt at fordybe sig i fortællingen uanset, hvor man befinder sig.

For at høre Tarme med charme lydbog gratis, skal du følge anvisningerne her på siden. Herefter kan du oprette dit gratis medlemskab på en af de danske lydbogstjenester og nyde alle de gratis lydbøger, som du ønsker. Hvis du ikke vil betale for medlemskabet, skal du afmelde dig inden, at prøveperioden er gået. På lydbogstjenesten kan man også høre mange andre spændende og lærerige bøger såsom Mænd er fra Mars, Kvinder er fra Venus lydbog og Lev Mere Tænk Mindre lydbog.

Informationer:

Oplæser: Nan Rostock
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 6 timer og 59 minutter

Bogens handling

Tarme med charme er en bog, der som navnet antyder, handler om tarme. Tarme er i høj grad et overset organ, da der for mange kan være meget pinlighed forbundet med at tale om emnet. Tarmene er dog et meget ansvarsfuldt og fabelagtigt væsen, der er fuld af både præstationsevne og følsomhed. Ens tarme spiller en yderst central rolle i ens immunsystem. Dette skyldes, at ens tarme fabrikerer energi ud til hele kroppen. Denne energi er med til at gøre, at man kan leve. Til manges store overraskelse, er tarmene lige efter hjernen vores største nervesystem.

Selvom at tarme i mange år har været organernes sorte får, er der begyndt at komme mere fokus på, hvordan tarmene egentligt påvirker ens velbefindende. Ny forskning peger på, at mennesker der har problemer med blandt andet allergi, depression eller overvægt i høj grad også har problemer med ubalancer i deres tarmflora. Et sådant resultat tyder altså på, at man skal give ens tarme langt mere opmærksom, end hvad man tidligere har gjort. For at kunne leve både bedre og længere samt føle sig tilpas i en sundere krop, så er det altså yderst essentielt, at man passer rigtig godt på sine tarme.

Tarme med charme er skrevet af Giulia Enders, der på levende og humoristisk vis fortæller om tarmen, som både er et vidunderligt og højkomplekst organ. Tarmen er på mange områder nøglen til hele kroppen og gennem bogen bliver der åbnet op for en forståelse af, hvordan mennesker hver især fungerer bedst muligt.