Lydbøger » Lev Mere Tænk Mindre

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Lev Mere Tænk Mindre Lydbog

4.2/5

Forfatter: Pia Callesen

lydbog og e-bog

Introduktion

Ønsker du at arbejde med dig selv på en ny måde for at stoppe de negative tanker, så bør du helt klart udforske den metakognitive terapiform.

Et godt skridt på vejen til at blive introduceret for denne form for terapi, kan være at høre Lev Mere Tænk Mindre lydbog.

Fordelen ved at høre bogen som lydbog fremfor at læse den fysisk er, at du nemmere kan finde tiden til at høre bogen. Ved at høre bøger fremfor at læse dem, kan du hurtigere komme igennem bogen og derved hurtigere tilegne dig den spændende viden.

Det er muligt at høre bogen på diverse lydbogstjenester såsom Bookbeat, Chapter eller Mofibo gratis. Fordelen ved disse fremfor andre bogtjenester såsom er, at de klart er blandt de mest populære bogtjenester på markedet.

Du kan få en gratis prøveperiode ved at følge instruktionerne her på siden. Mange bliver rigtig tilfredse med bogtjenesten og vælger derfor at beholde den efter, at deres prøveperiode er udløbet. Ønsker du ikke dette, kan du blot afmelde dig igen.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 44 minutter

Bogens handling

Lev Mere Tænk Mindre lydbog handler, som titlen antyder, om at man skal leve mere og tænke langt mindre over tingene, imens man gør det. Bogen henvender sig særligt til personer, som er depressive, men også til personer, som blot vil lære at styre deres negativt ladede tanker.

Bogen tager udgangspunkt i metakognitiv terapi. Denne terapiform har vist sig at have en formidabel effekt på depression. En række forskellige studier kortlægger, at op til 80% af depressive, som har prøvet denne form for terapi, ender med at blive kureret helt.

Generelt er synet på kriser, at man skal bearbejde dem for at komme over dem. Af denne grund analyserer man hele tiden sin egen adfærd. Dette er dog ifølge den metakognitive terapi ikke den rette metode. I stedet for at betragte det som om, at man har en stor rygsæk, der skal tømmes inden, at man kommer over en krise, skal man betragte sindet som en slags si.

Med dette forstås, at alt hvad der kommer ind i sindet, passerer, medmindre man selv aktivt holder fast i det. I bogen giver psykologen Pia Callesen sit eget bud på, hvordan man kan få kontrollen tilbage over ens tænkning og herved få ens livsglæde tilbage.

Hvis du kan lide Lev Mere Tænk Mindre, anbefaler jeg dig at tage et kig på Pia Callesens to andre bøger; Grip livet – Slip angsten og Mod på livet.