Lydbøger » Lev Mere Tænk Mindre

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Lev Mere Tænk Mindre Lydbog

4.3/5

Forfatter: Pia Callesen

lydbog og e-bog

Introduktion

Lev mere tænk mindre er solgt til over 65.000 mennesker og er en af de mest populære lydbøger.

I Lev mere tænk mindre lydbog forklarer psykolog Pia Callesen dig om metakognitiv terapi.

Du vil lære, hvordan du kan bruge principperne til at håndtere dine negative tanker. Hvis vi ikke lærer at håndtere tankerne, har vi det nemlig med at gruble en masse over dem.

Bogens undertitel siger det hele ”Drop grublerierne – slip fri af nedtrykthed og depression med metakognitiv terapi”.

Lyder det som noget for dig? Du kan høre Lev mere tænk mindre lydbog gratis og få viden, som kan ændre dit liv.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 44 minutter

Lev mere tænk mindre: Handling

Metakognitiv terapi adskiller sig fra de klassiske terapiformer. Ifølge metakognitiv terapi skal du nemlig gøre det modsatte af det, du normalt ville gøre – bearbejde og analysere dine negative tanker.

Din psyke er ikke en rygsæk, som du skal rydde op i. Det forholder sig nemlig sådan, at det kun er de oplevelser, som du aktivt vælger at fastholde, der vil fylde i dit liv.

I Lev mere tænk mindre lydbog lærer du, at du kan mindske dine grublerier ved aktivt at give slip på dem. Når du grubler over dine negative tanker, går der nemlig tid fra noget andet og meget vigtigt – at leve i nuet.

Pia Callesen understreger, at det ikke handler om at skulle tænke positivt. I stedet for handler det om ikke at lade de negative tanker få lov til at fylde for meget.

Når du lytter til Lev mere tænk mindre lydbog, vil du høre fortællinger fra andre mennesker. De er alle kommet ud af deres depressioner ved at benytte de metakognitive principper.

Det er bevist, at 80% af depressionsramte personer, kommer ud af depressionen, hvis de benytter metakognitiv terapi.

Via konkrete øvelser, kan du lære at håndtere og ikke mindst begrænse dine negative tanker. Det er dét der gør, at du både kan komme ud af en depression, men også undgå den helt.

Du kan høre Lev mere tænk mindre lydbog gratis og få brugbare værktøjer til at opnå mere livsglæde.

Uanset om du er depressiv eller blot har det med at lade de negative tanker få lov til at fylde, vil du få noget ud af at høre lydbogen.

Om forfatteren: Pia Callesen

Lev mere tænk mindre er skrevet af psykologen Pia Callesen.

Hun har oprindeligt beskæftiget sig med klassiske terapiformer, men er i dag en stor fortaler for de metakognitive principper.

Udover at være forfatter, driver hun også sin egen psykologpraksis. Hun holder også foredrag, hvor hun deler ud af sin viden om metakognitiv terapi.

Udover at have skrevet Lev mere tænk mindre lydbog, har Pia Callesen også skrevet Grib livet – Slip angsten og Mod på livet.

Hvis du kan lide Lev mere tænk mindre, har du derfor flere gode lydbøger i vente.