Lydbøger » Grib livet – Slip angsten

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Grib livet - Slip angsten Lydbog

4.3/5

Forfatter: Pia Callesen

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Grib livet – Slip angsten tager forfatter Pia Callesen fat i et af de emner, der for mange mennesker kan være rigtig svære at tale om.

Angst er nemlig gået hen og blevet noget af en folkesygdom, hvor der ofte følger en række ubehagelige gener med. Dette kan ifølge Grib livet – Slip angsten lydbog være gener som uro, hjernebanken og søvnproblemer på grund af for mange tanker i hovedet.

Lyt til Grib livet – Slip angsten lydbog gratis og få del i informationer, som Pia Callesen har opbygget gennem sit arbejdsliv. Grib livet – Slip angsten bryder med nogle af de traditionelle principper, som man har benyttet til at behandle angst gennem længere tid.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 51 minutter

Grib livet - Slip angsten: Handling

Grib livet – Slip angsten tager fat i et af de emner, der for mange mennesker kan være svære at tale om. Forfatteren til Grib livet – Slip angsten mener dog, at det er vigtigt at tale om, for angst, depression og stress er alle gået hen og blevet noget af en folkesygdom. Gener som uro, hjertebanken, søvnproblemer, tankemylder samt fysisk og psykisk smerte er noget af det, som op mod 400.000 tal oplever på daglig basis.

Dagligt er der psykologer og andre behandlere, der forsøger at hjælpe disse mennesker med at komme tilbage og leve et godt, normalt og lykkeligt liv i selskab med dem, som de holder af. Grib livet – Slip angsten lydbog fortæller os, at disse behandlere har gjort alt, hvad de kan, for at hjælpe patienterne, men deres fokus har været forkert.

Grib livet – Slip angsten fortæller nemlig, at behandlere har forsøgt at vende fokus indad og få disse mennesker til at konfrontere deres angst. Der argumenteres i Grib livet – Slip angsten lydbog for, at det at konfrontere sin angst og på egen hånd skulle arbejde med det ikke er effektivt for alle mennesker.

Derfor forsøger forfatteren i Grib livet – Slip angsten at gøre op med nogle af de oprindelige metoder til behandling af mennesker med angst. Lyt til Grib livet – Slip angsten lydbog gratis og hør forfatter Pia Callesens bud på, hvordan vi kan behandle mennesker med angst ved hjælp af metakognitiv terapi.

Lyt til Grib livet – Slip angsten lydbog gratis og få del i den dokumentation, som forskningsverdenen har for, at metakognitiv terapi kan hjælpe med at afhjælpe angst.

Om forfatteren: Pia Callesen

Det er den danske forfatter Pia Callesen, der står bag værket Grib livet – Slip angsten. Udover at være forfatter er Callesen uddannet inden for psykoterapi og psykologi. Specifikt er hun beskæftiget inden for kognitiv og metakognitiv terapi, hvor hun færddiggjorde sin PhD i 2016.

Pia Callesen har tidligere udgivet bogen Lev mere tænk mindre, der udkom i 2017 og bragede ind på diverse bestsellerlister. Derudover har hun også udgivet bogen Mod på livet.

Det er karakteristisk for Callesens udgivelser, at hun forsøger at videregive information, som hun har indsamlet gennem sit arbejdsliv.

Lyt til Griv livet – Slip angsten lydbog, hvis du er interesseret i at afhjælpe eller mindske angst i dit liv.