Lydbøger » Mod på livet

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mod på livet Lydbog

4.6/5

Forfatter: Pia Callesen

lydbog og e-bog

Introduktion

Mod på livet er skrevet af psykologen Pia Callesen. Du kender hende måske som forfatteren bag bogen Lev mere tænk mindre.

I Mod på livet lydbog forsøger hun at guide forældre i, hvordan de bedst muligt støtter deres teenagere. Du får brugbare råd og vejledning, som du kan bruge direkte i dit forældreskab.

Bogen fungerer som en inspirationsguide til forældre og er bygget op omkring metakognitiv terapi. Derudover bruger Pia Callesen de erfaringer, som hun har fra terapi med unge og deres forældre.

Hvis du vil lære mere om, hvordan du bedst muligt støtter din teenager i livet, så anbefaler jeg dig at høre Mod på livet lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 16 minutter

Mod på livet: Handling

Rigtig mange unge har det svært. De kæmper med negative tanker, bekymringer og lavt selvværd. Det er selvfølgelig hårdt for de unge selv, men det er også rigtig hårdt at stå på sidelinjen som forældre.

Ofte ender forældre med at gøre alt for meget, når deres barn har der svært. Forældre gør alt, hvad der står i deres magt for, at deres barn skal have det godt. Desværre kan for meget opmærksomhed på at få dit barn ud af deres tristhed og smerte, ende med at have en negativ effekt.

Når der bliver rettet fokus mod barnets negative tanker, ender vi med at give disse negative tanker mere plads. I stedet for skal vi hjælpe dem ud af spekulationer og flytte fokus væk fra dem selv. Negative følelser er uundgåelige. Hvor meget vi lader dem påvirke os afhænger af, hvor meget plads vi lader dem få.

I Mod på livet lydbog kan du høre om, hvad du skal gøre, hvis din teenager står i en svær situation i livet. Du lærer at hjælpe din teenager med at flytte deres fokus fra den indre verden til den ydre verden.

Du kan lytte til Mod på livet lydbog gratis. Bogen er kun 4 timer og 16 minutter, så du kan nemt og hurtigt blive klogere på, hvordan du er den bedst mulige støtte for dit barn.

Om forfatteren: Pia Callesen

Pia Callesen er psykolog og bestsellerforfatter. Udover bogen Mod på livet, står hun også bag bøgerne Lev mere tænk mindre og Grib livet – slip angsten.

Pia Callesen er specialiseret i metakognitiv psykologi og det er derfor også omdrejningspunktet i hendes bøger. Hun har en stor mængde faglig og praktisk viden bag sig. Du er derfor sikker på, at du får brugbar viden, når du læser hendes bøger.