Lydbøger » Mænd er fra Mars, Kvinder er fra Venus

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Mænd er fra Mars, Kvinder er fra Venus Lydbog

4.1/5

Forfatter: John Gray

lydbog og e-bog

Introduktion

Såfremt du ønsker at blive klogere på mænd og kvinders forskelligheder og blive bedre til at forstå både dit eget køn, men også det modsatte køn, så bør du høre Mænd er fra Mars, Kvinder er fra Venus lydbog. Bogen er ikke en tung bog at komme igennem, hvorfor du sagtens kan høre den, imens du foretager dig andre ting. Dette kunne for eksempel være at gå en tur, træne, rydde op, gøre rent eller transportere dig selv.

Det er muligt at få en gratis prøveperiode, hvor du derfor får mulighed for at udforske lydboguniverset. Såfremt du ønsker en gratis prøveperiode, skal du blot følge instruktionerne her på siden, hvorefter du opretter dig som medlem. Hvis du ikke ønsker at være betalende medlem, skal du afmelde dig inden prøveperiodens udløb. Der er også mange andre spændende bøger at høre om livets finurligheder. Prøv for eksempel at høre Papmache Reglen Lydbog af Hella Joof inden, at du opsiger dit medlemskab.

Informationer:

Oplæser: Torsten Adler
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 9 timer og 20 minutter

Bogens handling

Du har sikkert ofte undret dig over, hvorfor mænd og kvinder er så forskellige. Dette kan resultere i, at de to køn kan have svært ved at forstå hinanden. For mange viser dette sig i parforhold, men også i venskabelige forhold, hvor man kan føle sig misforstået. I Mænd er fra Mars, Kvinder er fra Venus lydbog fortæller psykolog John Gray om mænd og kvinders forskelligheder. John Gray er fra USA og er, udover at være psykolog, også ægteskabsrådgiver. Han ser på de to køn ved at sige, at de kommer fra hver deres planet.

Ofte misforstår mænd og kvinder hinanden idet, at de på mange områder taler helt forskellige sprog. Når mænd har problemer, kan de have en tendens til ikke at ville tale om det. Kvinder har derimod ofte et behov for at tale om tingene, hvilket altså kan skabe gnidninger mellem de to køn. De fleste har også prøvet, at kvinden kommer med uopfordrede råd, som manden ikke helt vil tage imod. Dette skyldes, at manden ønsker at klare tingene selv og føle sig nyttig. Mænd kan godt lide at føle, at der er nogle, som har brug for dem, hvorimod det for kvinder handler langt mere om at føle sig elsket.

Gennem Mænd er fra Mars, Kvinder er fra Venus lydbog fortæller John Gray om mænd og kvinders måder at kommunikere på. Derudover giver han gode råd til, hvordan man skal tackle de forskellige behov, som de to køn har følelsesmæssigt og han giver svar på, hvorfor skænderier opstår på trods af forelskelse mellem to parter.