Lydbøger » Kick-Ass

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kick-Ass Lydbog

4.3/5

Forfatter: Jesper Buch & Mai Bakmand

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste kender ham fra Løvens Hule og de mange iværksættere, som han har hjulpet i sin tid. I Kick-Ass fortæller Jesper Buch sin hudløst ærlige historie om, hvad der startede som en lyst til pizza, men som senere udviklede sig gennem hårdt arbejde til en genial virksomhedside. 

Kick-Ass lydbog er historien om en hæsblæsende ungdom, hvor Jesper Buch udviklede en arbejdsånd, der senere skulle hjælpe ham betydeligt i sit iværksættereventyr. Da han efter 10 års hårdt arbejde kunne sælge sin andel af sin spæde ide, var ønsket om en pizza blevet til en international succes i overraskende grad. I Kick-Ass løfter Jesper Buch sløret for sin personlige drift og drive i at være iværksætter.

Informationer:

Oplæser: Henrik Mikaelsen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 38 minutter

Kick-Ass: Handling

Kick-Ass lydbog gratis er en inspirerende historie om en ung mand, som måske ikke havde den bedste ungdom, der til sidst endte i et opgør med en alkoholiserede far. Det er historien om en ung Jesper Buch, der i 2000 befandt sig i Oslo og var voldsomt sulten efter en pizza. Da det ikke lykkedes ham at finde frem til en med hjælp fra internettet, som ellers skulle kunne hjælpe med alt, fik han en ide. 

Det var en ide, som senere udviklede sig til, hvad vi i dag kender som Just-Eat.dk. Takket være den medfødte iværksætterånd og manglen på frygt for at arbejde hårdt, kunne Jesper Buch arbejde sig gennem den rutsjebanetur det var at starte Just-Eat.dk op. Kick-Ass lydbog fortæller, hvordan det skiftende hold efter 10 år kunne betragte deres rejse som en succes, da Jesper Buch solgte sin del af virksomheden for et stort millionbeløb.

Hvad der startede med uønsket mange timer i en ildelugtende Toyota, som blev ødelagt af de mange pizzaer, blev også til en succes, som Jesper Buch løfter sløret for i Kick-Ass lydbog gratis. Det er historien om Just-Eat, men det er også historien om Jesper Buch, og den succes han har haft som iværksætter. 

Den succes vil han nu gerne give råd om til andre iværksættere, og de har flettet sig ind i historien i Kick-Ass med eksempler fra Buchs eget liv. Kick-Ass indeholder de mange guldkorn, som enhver iværksætter kun kan drømme om at få. Jesper Buch har nemlig prøvet langt det meste. Om det er at udkonkurrere de andre på markedet. Eller om det er at overlade ledelsen af sit hjertebarn, efter tæt på et årti uden en eneste fridag, så kan Jesper Buch fortælle om sin erfaring i Kick-Ass lydbog.

Om forfatteren: Jesper Buch & Mai Bakmand

Langt de fleste kender Jesper Buch fra sin deltagelse i Løvens Hule på DR1, men før han blev en del af programmet, var han først og fremmest iværksætter og forretningsmand. Den motivation og vilje, som har drevet ham i sin ledelse af Just-Eat har han taget med i alt efterfølgende. Det en den fornemmelse, som oser ud af siderne i Kick-Ass, hvor Jesper Buch lægger kortene på bordet og fortæller, at livet som iværksætter kræver alt. 

Hvilket er de samme drivkræfter han leder efter, når han skal spotte nye talenter og iværksættervirksomheder, som han kan hjælpe på vej til nye mål, som investor. Foruden denne biografi har Jesper Buch også skrevet All In, som er en behjælpelig bog med gode råd til dig, der gerne vil være fremtidens iværksætter.