Lydbøger » Omgivet af idioter

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Omgivet af idioter Lydbog

4.3/5

Forfatter: Thomas Erikson

lydbog og e-bog

Introduktion

Har du prøvet at stå i en situation, hvor du er kommet op at diskutere med en ven eller måske din partner? Gik i helt skævt af hinanden, og var der noget, som en af jer misforstod, mens skænderiet var i gang? Hvis du kan nikke genkendende til noget af dette, så er Omgivet af idioter måske noget for dig.

Omgivet af idioter lydbog fortæller om, hvad vi mennesker gør forkert, når det kommer til kommunikation. Men frygt ikke, for der er også hjælp til, hvordan vi kan forbedre os. Lyt til Omgivet af idioter gratis og bliv bedre til at undgå dumme skænderier, der bunder i misforståelser.

Informationer:

Oplæser: Peter Bøttger
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 8 timer og 12 minutter

Omgivet af idioter: Handling

Omgivet af idioter lydbog fortæller os, at dårlig kommunikation er noget af det mest ødelæggende i virkelig mange sammenhænge. Det er en af de primære årsager til konflikter. Generelt skaber det bare en dårlig stemning og forringer produktiviteten og effektiviteten drastisk. Hvorfor er så mange mennesker dårlige til at kommunikere, og hvordan man vi blive bedre til det? Det er nogle af de spørgsmål, som du kan få svar på i Omgivet af idioter.

Omgivet af idioter er skrevet af Thomas Erikson. Her har forfatteren forsøgt at samle alt den nødvendige information. Denne information kan du bruge for at kommunikere bedre. Omgivet af idioter kan således ses som en værktøjskasse, som du kan bruge både privat og i dit arbejdsliv.

Du vil undervejs i Omgivet af idioter lydbog opleve, at du nok ikke er klar over nogle af de ting, som du selv gør galt, når det kommer til kommunikation. Omgivet af idioter vil også dig give en større forståelse for, hvad mennesker omkring dig i virkeligheden mener. Derudover henviser forfatteren til, at du med disse redskaber i tasken drastisk kan reducere mængden af idioter i dine egne omgivelser.

Om forfatteren: Thomas Erikson

Thomas Erikson er en svensk forfatter, der har skrevet Omgivet af idioter. Dette værk har solgt ikke mindre end 500.000 eksemplarer alene i Sverige. Det er dog ikke kun inden for Sveriges grænser, at bogen er populær. Omgivet er idioter er nemlig blevet udgivet i mere end 40 lande.

I sit professionelle liv er Erikson ekspert inden for kommunikation. Han har turneret verden rundt som foredragsholder og konsulent for at lære fra sig. Som konsulent arbejder Erikson med at lære virksomheder om, hvordan man effektivt kommunikerer på alle niveauer inden for sin virksomhed. Dermed er formålet, at vigtig information ikke går tabt undervejs.

Lyt til Omgivet af idioter lydbog gratis på Bookbeat, hvor den er oplæst af Peter Bøttger. Her vil du på underholdende vis blive præsenteret for nogle af de mest udbredte redskaber inden for menneskelig kommunikation. Du kan med Omgivet af idioter lære at afkode og analysere menneskelig kommunikation. Herefter får du redskaberne til at gøre noget ved den dårlige kommunikation i dagligdagen.