Lydbøger » Omgivet af psykopater

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Omgivet af psykopater Lydbog

4.4/5

Forfatter: Thomas Erikson

lydbog og e-bog

Introduktion

Tag med på en rejse, der påminder dig om, at vi mennesker har mørke sider. Thomas Erikson tager dig nemlig med ned i dybet i Omgivet af psykopater. Mennesker med psykopatiske træk er mere almindelige, end vi går og tror, og de har potentialet til at udnytte andre mennesker, hvis vi lader dem gøre. De findes typisk i ledende roller og har en adfærd, der kan beskrives som manipulerende.

Omgivet af psykopater giver dig de værktøjer, som du har brug for til at sikre, at du ikke bliver udnyttet. Lyt til Omgivet af psykopater lydbog gratis og lær om DISC-modellen.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 8 timer og 1 minut

Omgivet af psykopater: Handling

Omgivet af psykopater lydbog er en påmindelse om den mørke side af mennesker. For mennesker med psykopatiske træk er mere hyppige, end vi går og tror. De kan charmere os og har en helt særlig evne til at gøre os trygge ved dem. De har mulighed for at overbevise os om det, som de ønsker. Omgivet af psykopater lydbog er således en fortælling om, at nogle mennesker har en adfærd, der kan beskrives som meget manipulerende.

For forfatteren, Thomas Erikson, er psykopater ikke noget nyt. Han er nemlig dybt inde i stoffet, og i Omgivet af psykopater lydbog slipper han viden om deres metoder fri. Du kan som læser også lære om den psykologiske DISC model, som fortæller om forskellige personlighedstyper. I Omgivet af psykopater du finde ud af, om du har en gul, grøn, rød eller blå personlighed, og hvad de hver især indebærer.

Benyt værktøjerne, der findes i Omgivet af psykopater, til at analysere din egen personlighed og lær at forstå, hvordan andre mennesker omkring dig agerer. Du kan lære at gennemskue og modstå almindelige såvel som avancerede forsøg på manipulation. Dermed er du bedre stillet, når du en dag står over for en psykopat.

Thomas Erikson giver i Omgivet af psykopater lydbog dig de redskaber, som du har brug for i dit daglige liv. For vi er alle Omgivet af psykopater, og hvis vi ikke er opmærksomme, kan vi blive manipuleret af andre mennesker, som har en skjult dagsorden.

Lyt til Omgivet af psykopater lydbog gratis. Bogen er oplæst på dansk af Peter Carstens, og den er rigtig spændende.

Om forfatteren: Thomas Erikson

Thomas Erikson er en populær og succesrig foredragsholder, ledelseskonsulent og nu også forfatter. Faktisk er hans forfatterskab så populært, at han er at finde på bestsellerlisten i sit hjemland, Sverige, hvor der er solgt mere end en halv million eksemplarer af succeshittet Omgivet af idioter.

Eriksons forfatterskab rummer også bøgen “Omgivet af dårlige chefer” og “Omgivet af idioter“. Her er der fokus på, hvad der karakteriserer en dårlig chef, og hvordan man som chef selv kan forbedre sine egenskaber.

Udover Omgivet af idioter har Erikson arbejdet en del med at rejse rundt til store, globale virksomheder og lære dem omkring kommunikation. Erikson har nemlig ekspertise om, hvordan vi kommunikerer effektivt og undgår at tage fejl af hinanden.