Lydbøger » Omgivet af dårlige chefer

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Omgivet af dårlige chefer Lydbog

4.3/5

Forfatter: Thomas Erikson

lydbog og e-bog

Introduktion

Ifølge forfatter Thomas Erikson kommer vi næsten alle sammen på et tidspunkt i vores liv til at opleve at have en dårlig chef. Hvis vi ikke kommer til at opleve det, så er det højest sandsynligt, at det er os selv, der er den dårlige chef. Der er heldigvis hjælp at hente, og det har Thomas Erikson med udgivelsen af Omgivet af dårlige chefer forsøgt at hjælpe til med.

Lyt til Omgivet af dårlige chefer lydbog gratis og hør Erikson fortælle om kommunikation, motivation, drivkraft og udvikling på arbejdspladsen. Det er nødvendigt for os alle, at arbejdspladsen fungerer bedst muligt, og det kan være med til at gøre hverdagen nemmere, hvis vi ikke er Omgivet af dårlige chefer.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 10 timer og 32 minutter

Omgivet af dårlige chefer: Handling

Omgivet af dårlige chefer tager fat i noget af det, som mange af os møder på et tidspunkt i livet. Der er nemlig tale om det at have en dårlig chef. Ifølge forfatteren til Omgivet af dårlige chefer lydbog er der nemlig alt for mange dårlige chefer derude, og derfor kommer mange af os til at møde dem på et tidspunkt i vores liv. Forfatteren til Omgivet af dårlige chefer giver dog både hjælp til medarbejderne og den dårlige leder.

Det er Thomas Erikson, der står bag Omgivet af dårlige chefer lydbog. Her kommer forfatteren med sit eget bud på, hvordan man som en medarbejder kan lære at håndtere selv den værste chef. Ifølge Omgivet af dårlige chefer lydbog er det nemlig vigtigt, at man som medarbejder er klar over, hvordan situationen skal håndteres for at lette kommunikationen på arbejdspladsen.

Lyt til Omgivet af dårlige chefer lydbog gratis og hør om blandt andet DISC-modellen, som Erikson tager udgangspunkt i. Omgivet af dårlige chefer begrænser sig dog ikke kun til denne model, for der er også fokus på kommunikationen, motivation, drivkraft og generel udvikling på arbejdspladsen.

Få del i den nyttige information om, hvordan chefer og medarbejdere kan arbejde sammen på en arbejdsplads og hjælpe hinden med at klare diverse vanskelige situationer. Ifølge forfatterne behøver der nemlig ikke foregå en kamp mellem chefen og medarbejdere. I samarbejde kan de nemlig udvikle sig og nå nye højder. Lyt til Omgivet af dårlige chefer lydbog gratis og lær, hvordan du kan komme i gang med denne udvikling.

Om forfatteren: Thomas Erikson

Den internationalt anerkendte foredragsholder, konsulent hos diverse virksomheder og nu senest succesrige forfatter ved navn Thomas Erikson står bag Omgivet af dårlige chefer. Det var dog med ”Blændværk”, at han debuterede i 2013. Senere udkom ”Omgivet af idioter”, der solgte mere end 500.000 eksemplarer alene i Sverige, at Erikson debuterede. I skrivende stund er dette værk udkommet i mere end 40 forskellige lande. Seneste skud på stammen er Omgivet af dårlige chefer.

Udover sit forfatterskab er Thomas Erikson kendt som ledelseskonsulent. Her giver han råd og vejledning til virksomheder omkring adfærdsforandring. Han tager også ud som foredragsholder og underviser i, hvordan man kan komme til at kommunikere bedre.