Lydbøger » Ikke til forhandling

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ikke til forhandling Lydbog

5/5

Forfatter: Chris MacDonald

lydbog

Introduktion

Ikke til forhandling, der er skrevet af Chris MacDonald, tager fat i noget af det, som plager mange mennesker. Ifølge MacDonald har vi som samfund nemlig aldrig haft bedre muligheder for at trives godt, men alligevel er der mange af os, der lider både fysisk og psykisk. Lyt til Ikke til forhandling lydbog gratis og hør om, hvorfor Chris MacDonald mener, at dette er tilfældet.

I dette værk er der mange gode bud på, hvordan vi kan komme til at leve et bedre liv og være mere i balance. For mange mennesker kommer dette til at involvere, at man skal lave ændringer i sit liv, og derfor er det en god idé at møde dette værk med et åbent sind.

Informationer:

Oplæser: Jesper Clemmensen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 10 timer og 59 minutter

Ikke til forhandling: Handling

Chris MacDonald har med Ikke til forhandling skabt et værk, hvor han fokuserer på meget af det, der plager os mennesker. Hvis du er mere til lydbøger, så kan du hurtigt give dig i kast med Ikke til forhandling lydbog, der på dansk er oplæst af Jesper Clemmensen. Lyt til Ikke til forhandling lydbog og hør MacDonald opstille præmissen for denne bog.

Ikke til forhandling fortæller, at stadig flere og flere mennesker føler sig syge, stressede og bange på daglig basis. Dette sker på trods af, at forfatteren fortæller, at vi som samfund aldrig har haft bedre muligheder for at trives både fysisk og psykisk. Derfor forsøger Chris MacDonald med Ikke til forhandling at finde ud af, hvorfor dette er tilfældet.

Med sine mere end 20 år inden for humanfysiologi har Chris MacDonald indsamlet en lang række informationer om, hvordan menneskets urgamle genetik fungerer. I Ikke til forhandling kombineres denne viden med moderne videnskab for at finde frem til forfatterens eget bud på, hvordan vi som samfund kan finde en løsning på, hvordan vi kan komme til at leve et bedre liv.

For MacDonald skyldes mange af vores problemer, at vi gambler med de naturlige forudsætninger for trivsel, der findes dybt i vores gener. Giv dig i kast med Ikke til forhandling lydbog og lad MacDonald tage dig med på en rejse dybt ind i mennesket og til fjerne kroge af Jorden, hvor hverdagen er skruet meget anderledes sammen.

Lyt til Ikke til forhandling lydbog gratis og hør om, hvordan vi ifølge Chris MacDonald kan komme til at leve et bedre liv. MacDonald fortæller nemlig i Ikke til forhandling, at vi aldrig har haft bedre muligheder, men vi er nødt til at ændre den måde, som vi lever vores liv på.

Om forfatteren: Chris MacDonald

Chris MacDonald er efterhånden blevet til en populær skikkelse i Danmark. Dette skyldes først og fremmest, at han har deltaget i flere TV-programmer og er en hyppig gæst på diverse shows. Her kender danskerne ham bedst i rollen, hvor han forsøger at give andre mennesker værktøjerne til at komme til at leve et bedre liv.

Derudover er MacDonald forfatter til Ikke til forhandling, hvor der er masser af brugbar information om både kost og motion. Dette værk har modtaget en lang række rosende ord for anmeldere. Blandt andet fremhæves Chris MacDonalds måde at skrive på, der både er dybt informerende, men samtidig ikke bliver kedelig.