Lydbøger » Drop opdragelsen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Drop opdragelsen Lydbog

5/5

Forfatter: Fie Hørby

lydbog og e-bog

Introduktion

I Drop opdragelsen kommer Fie Hørby for alvor med en opsang til den måde, som mange mennesker opdrager deres børn på. Hun mener nemlig, at forældre er alt for fokuserede på at opdrage børn efter principper, der ikke er i børnenes bedste interesse.

Hørby kommer i Drop opdragelsen med sin egen og revolutionerende måde, som hun mener, at vi bør opdrage børn på. Lyt til Drop opdragelsen lydbog og få et indblik i de tanker, idéer og erfaringer, som Hørby har indsamlet i sit arbejde som familieterapeut.

Drop opdragelsen er en bog, der vil udfordre din måde at håndtere opdragelse af børn på, så giv dig i kast med den med et åbent sind.

Informationer:

Oplæser: Fie Hørby
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 8 timer og 14 minutter

Drop opdragelsen: Handling

Drop opdragelsen er en bog, der er skrevet af Fie Hørby, og Drop opdragelsen lydbog er oplæst af forfatteren selv. Faktisk er denne bog ifølge forfatteren selv ment som en provokation. Hørby fortæller nemlig, at mange mennesker er vant til at opdrage vores børn efter principper, der ikke længere passer til det samfund, som vi lever i. Derfor kan du lytte til Drop opdragelsen lydbog gratis og høre Hørby komme med sit bud på, hvordan i stedet skal tackle dette.

I Drop opdragelsen finder man nemlig en ny, revolutionerende og spændende måde at tage fat i det at være forældre. Drop opdragelsen lydbog fortæller os dog, at det første skridt i denne proces er at give slip på de forældede principper. Dernæst er det næste skridt, at man skal turde at vise, hvem man selv er. Det er nemlig ifølge Hørby fundamentet for et godt og stabilt miljø, hvor børn kan trives.

Lyt til Drop opdragelsen lydbog gratis og få et indblik i nogle af de erfaringer, som Fie Hørby har opbygget gennem et professionelt liv som familieterapeut. Drop opdragelsen giver et indblik i forskellige dynamikker i familien, og hvad der skal til for at skabe et familiemiljø, der er sundt og konstruktivt.

Hørby har i Drop opdragelsen stor fokus på børnene, og det er ifølge hende vigtigt, at de lærer at udfylde sig på deres egne vilkår og ikke forældrenes. Dermed lyder der i Drop opdragelsen lydbog en opfordring til, at man skal være mere åben og forstående over for at give børn større frihed til at trives.

Lyt til Drop opdragelsen lydbog gratis og lær om, hvordan du kan sætte dit barn fri til at være den, som det i virkeligheden er.

Om forfatteren: Fie Hørby

Fie Hørby, der blandt andet står bag bogen Drop opdragelsen, er en dansk familieterapeut, foredragsholder, forfatter og lærerinde. Derudover har hun også børn, og det er erfaringen som mor og det professionelle liv som familieterapeut, som hun har benyttet til at skrive denne bog. Hun er ikke bange for at træde nogen over tæerne, når det kommer til den måde, som mange er vant til at opdrage børn på.

Udover Drop opdragelsen er Hørby også medforfatter på bogen Om teenagere for forældre, der udkom i 2008. Hun er også kendt som skribent på klummen KlubMOR og på diverse andre medier, som har med børn, børneforskning og familiedynamikker at gøre.