Lydbøger » Kunsten at være fucking ligeglad

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Kunsten at være fucking ligeglad Lydbog

4.1/5

Forfatter: Mark Manson

lydbog og e-bog

Introduktion

Mark Manson er kendt som en blogger, der til tider har en grov tone. Det er også det samme toneleje, der fortsætter i udgivelsen Kunsten at være fucking ligeglad. Kunsten at være ligeglad lydbog er for dig, der leder efter en selvhjælpsbog, men er træt af at blive strøget med hårene og generel blødsødenhed.

Manson er ikke bange for at træde nogen over tæerne og fortæller dig det, som han mener, at du bør høre. Lyt til Kunsten at være fucking ligeglad gratis og tag med på en selvhjælpsrejse, der er helt unik.

Lyt til Kunsten at være fucking ligeglad lydbog og få Mark Mansons bud på, hvordan du hjælper dig selv til et bedre liv.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 31 minutter

Kunsten at være fucking ligeglad: Handling

Kunsten at være fucking ligeglad lydbog er skabt af Mark Manson og er på dansk oplæst af Thomas Gulstad. Denne bog er for dig, der er træt af de mange selvhjælpsbøger, som bare fortæller dig, at du skal være glad og positiv. Boghylderne i butikkerne flyder nemlig med disse bøger, men Kunsten at være fucking ligeglad tager selvhjælp i en helt anden retning.

Mark Manson tager i Kunsten at være fucking ligeglad nemlig sit udgangspunkt i det mere pessimistiske. For livet er ifølge Manson fyldt med problemer, og et positivt syn på livet får ikke dette til at ændre sig. I stedet handler det om, at man lærer at acceptere disse problemer, navigere rundt mellem dem og tackle dem på en god måde. Det er det, som Kunsten at være fucking ligeglad forsøger at hjælpe dig med.

Når du ikke kan slippe for alle problemer i dit liv, så handler om at finde ud af, hvilke af dem du vil have i dit liv. Manson prædiker nemlig ikke gode vaner i Kunsten at være fucking ligeglad. Nej, i stedet for at ophøje dig selv skal du forstå, at du ikke er noget særligt. For Manson kan en fiasko nemlig være langt mere lærerig end en succes.

Læs Kunsten at være fucking ligeglad og lær, hvordan du får det bedste ud af det liv, som du nu engang har fået. Hvis du er mere til lydbøger, så er Kunsten at være fucking ligeglad lydbog gratis blandt mange andre titler.

Mediernes anmeldelser:

"Inspirerende og almengyldig ". 4 ud af 6 stjerner

Kristeligt Dagblad

"Bogen har opnået styrtende succes ". 4 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Mark Manson

Mark Manson er en amerikansk blogger fra Austin, Texas, som blev født i 1984. Udover at være blogger er han også forfatter og iværksætter. Som forfatter har han udgivet to bøger. Udover Kunsten at være fucking ligeglad tæller CV’et også Models: Attract Women Through Honesty. I sit professionelle liv har han yderligere stiftet og er fungerende leder for Infinity Squared Media LLC.

Det er dog som blogger, at Manson virkelig slog igennem, og det er også her, at han stadig er mest aktiv. Som blogger skriver han om dating, psykologi, kultur og alt derimellem. Hans CV tæller udgivelser til blandt andet CNN og BBC News.