Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag Lydbog

Indlægget indeholder reklame gennem affiliate links for Saxo Premium

Introduktion: Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

Mennesker er ikke rationelle. På trods af det faktum, der er bevist gennem utallige undersøgelser, baserer vi fortsat vores beslutninger på en forventning om, at vores kunder, samarbejdspartnere osv. agerer rationelt. I denne fantastiske bog af Morten Münster får du en unik indsigt i menneskelig adfærdspsykologi, der bliver støttet af en lang række af fascinerende studier som viser nogle særdeles overraskende resultater.

Vi får i bogen blandt andet indblik i den kendte omsætningsknap hos den danske virksomhed Joe and the Juice, samt statens udfordringer med at få folk til at isolere loftet på trods af økonomiske incitamenter. Vi lærer, hvordan mennesket af natur er dovent og har en ”spring over hvor gæret er lavest-mentalitet”. Særligt, hvis du er mentalt udmattet efter en lang dag med type-A beslutninger.

Vi på Gratislydbog.dk har haft stor glæde af at høre Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag som lydbog. Lydbogen er både underholdende og giver virkelig stof til eftertanke, der har direkte indflydelse på de beslutninger som du selv kommer til at træffe i hverdagen. Hvis du til dagligt arbejder med salg, markedsføring eller andre brancher, hvor menneskelig adfærd har særligt stor betydninger, kan bogen være helt essentiel for, at du kan forbedre din præstation på jobbet. Få en dybere indsigt i, hvordan vi agerer som mennesker ved at læse Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag.

  • Forfatter: Morten Münster
  • Indtalt af: Morten Rønnelund
  • Varighed: 7 timer og 29 minutter

Hør Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag som lydbog gratis

Hvis du ønsker at bruge Jytte fra Marketing-bogen som en slags håndbog på dit arbejde, kan det være en fordel at have et fysisk eksemplar. Faktum er blot, at det er utrolig rart at kunne høre en bog, fremfor at skulle læse den. Det giver både bedre mulighed for at opnå viden på farten, men det gør det samtidig lettere at koncentrere sig om indholdet, fremfor at skulle læse. Du kan finde Jytte fra Marketing-bogen som gratis lydbog hos Saxo Premium. Alt du skal gøre et blot at klikke på ”hør gratis her” og tilmelde dig en gratis prøveperiode.

En prøveperiode er defineret ved, at abonnementet er gratis i en begrænset periode. Hvis du ikke ønsker at fortsætte abonnementet og høre andre bøger end Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag, skal du blot afmelde abonnementet. Hvis ikke begynder tjenesten at trække penge fra dit kort efter prøveperiodens udløb. Vi har selv haft abonnement i flere år og er rigtig glade for at kunne høre utallige bøger inden for forskellige genrer. God fornøjelse med Jytte fra Marketing!

Scroll to Top