Lydbøger » Jytte vender tilbage

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Jytte vender tilbage Lydbog

5/5

Forfatter: MORTEN MÜNSTER

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvad kan viagra lære dig om adfærdsdesign? Det er dét første som vi som læsere bliver introduceret for i bogen, hvor Jytte vender tilbage og vi får endnu et underholdende indblik i irrationel forbrugeradfærd.

Minimal indsats. Stor belønning. Boost af selvværd, livsglæde og et bedre parforhold. Det perfekte eksempel på et produkt som matcher menneskelig adfærd og grunden til et salg på mere end 100 mia. dollar i USA. Den lille blå pille har ikke meget at gøre med adfærdsdesign i erhvervslivet, men danner en stærk introduktion til Jytte vender tilbage Lydbog Gratis.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 9 timer og 42 minutter

Jytte vender tilbage: Handling

Vidste du, at danske motorveje opererer ved højest effektivitet ved anvendelse af 70% af deres kapacitet? Det er her biler kommer hurtigst fra A til B. Kødannelse på motorveje og i Netto er blot nogle af de hverdagseksempler som Morten Münster i Jytte vender tilbage formår at præsentere på en unik og underholdende måde, der i sidste ende skal gøre læseren klogere på adfærdsdesign.

Ligesom den første bog, Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag, er målet med Jytte vender tilbage, at sætte fokus på de irrationelle handlinger som vi alle foretager os i hverdagen. De ømme punkter som vi måske allerede ved ikke stemmer overens med rationel adfærd, men som alligevel gentages gang på gang af de fleste mennesker.

Bogen formår at fastholde dig som læser. Netop fordi du kan relatere til samtlige hverdagseksempler og samtidig fordi, Jytte vender tilbage giver dig mulighed for at forarge dig over irrationel adfærd i erhvervslivet og i særdeleshed det offentlige, hvor dine skattekroner betaler for omkostningerne ved selvsamme adfærd.

Udover kødannelse, giver Morten Münster i Jytte vender tilbage lydbog også svar på følgende spørgsmål:

  • Hvorfor Randers Kommunes strategi ligner angrebsmanualen fra D-dag
  • Hvorfor det er tåbeligt at arbejde på at ændre andres “mindset”
  • Hvorfor det er en konkurrencefordel at være uambitiøs

Vi giver Jytte vender tilbage en klar anbefaling herfra Gratislydbog, hvor du endnu en gang kan nyde godt af Morten Münsters fabelagtige, humoristiske formidlingsevner. Vi har lyttet til Jytte vender tilbage lydbog gratis.

Mediernes anmeldelser

"Morten Münster er morsom" - 4 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"Morsom og interessant" - 4 ud af 6 stjerner

Børsen

"Både oplysende og underholdende"

Djøfbladet

Om Morten Münster

I 2017 udkom den store succes, Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag, der hurtigt blev en bestseller indenfor for det unikke emne: adfærdsdesign.

Morten Münster har gennem mange år arbejdet med at hjælpe store globale virksomheder, såsom Novo Nordisk, Nordea og Adidas, med at implementere adfærdsdesign.

I sine bøger deler han ud af sine erfaringer og giver konkrete hverdagseksempler på, hvordan vi som forbrugere bliver udsat for adfærdsdesign i hverdagen. Samtidig får vi også indblik i, hvordan alt for mange virksomheder fejler, fordi de ikke er opmærksomme på, at mennesket som udgangspunkt er irrationelt. Og i forlængelse heraf, hvorfor kunden f.eks. ikke lytter til de no-brainer informationer, der ellers lyder som en genial motivationsfaktor til virksomhedens forretningsmøde.