Lydbøger » Tvilling Yndling Grævling

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Tvilling Yndling Grævling Lydbog

5/5

Forfatter: Hella Joof

lydbog og e-bog

Introduktion

Tvilling Yndling Grævling er en fortælling om den livserfaring, som forfatter Hella Joof selv har opbygget. Få et indblik i de gode og dårlige tider, og hør om alle højdepunkterne og nedturene. Hør Joofs fortælling om, hvad det vil sige at leve med diverse par- og familieforhold, økonomiske problemer, krop og sex i Tvilling Yndling Grævling lydbog.

Hvad skal du gøre, når du selv står i disse situationer? Det forsøger Joof at give dig svar på i Tvilling Yndling Grævling ved at samle den brugbare information, som hun har indsamlet i løbet af sit eget liv.

Lyt til Hella Joofs egen stemme i Tvilling Yndling Grævling lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Hella Joof
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer

Tvilling Yndling Grævling: Handling

Hella Joof er bedst kendt for sit skuespil, sin komik og sine film, men det er som forfatter, at vi her skal beskæftige os med hende. Tvilling Yndling Grævling er nemlig en selv(hjælps)biografi, som hun selv beskriver det, hvor hun tager udgangspunkt i sig selv og fortæller sin samlede historie.

Omkring bogen Tvilling Yndling Grævling beskriver Joof selv, at hun er på vej mod de 60 år, og som et resultat heraf mener hun, at hun har foretaget en del grundforskning inden for, hvad det vil sige at leve. Dette vil sige, at hun selv har stået midt i det hele, rodet sig ud i diverse par- og familieforhold, bøvlet med økonomi, sex og krop, og hvad det at være menneske ellers bringer med sig.

Derfor er Tvilling Yndling Grævling Joofs eget bud på, hvad man skal gøre, og hvad man ikke skal gøre her i livet. Joof beskriver selv, at hun har braget panden mod muren af flere omgange, i stedet for at tage den lette vej lige ved siden af. Dette har givet hende en masse brugbart materiale om livet, som nu er blevet skrevet ned. Den viden kan du læse om i Tvilling Yndling Grævling, der nu er tilgængelig.

I Tvilling Yndling Grævling lydbog får du mulighed for at lytte til Joofs egen stemme, da hun selv har indspillet lyden, når du hører om de erfaringer, som Joof har indsamlet gennem et langt liv.

Lyt til Tvilling Yndling Grævling lydbog gratis, og følg med i det spændende liv, som Hella Joof har levet.

Mediernes anmeldelser:

"En finurlig bog med højt til loftet". 4 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Hella Joof

Hella Joof er en komiker, skuespillerinde, filminstruktør og forfatter, der blandt andet står bag selvhjælpsbogen Tvilling Yndling Grævling.

Hun blev uddannet som skuespiller fra Odense Teater i 1990. Hun har dog valgt at give sig i kast med at læse teologi på Københavns Universitet i 2009.

Joofs forfatterskab blev indledt med en børnebog ved navn ”Snitten og Kis – Frygt og bæven og en mand på strømpesokker”, der udkom i 2014. Senere udkom værket Papmaché-reglen og Tvilling Yndling Grævling lydbog, der er indlæst af Joof selv.

Som instruktør debuterede hun med filmen En kort, en lang i 2001. Hun har også udgivet titler som Fidibus, Se min kjole og Sover Dolly på ryggen.