Lydbøger » Gopler ældes baglæns

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Gopler ældes baglæns Lydbog

4.5/5

Forfatter: Nicklas Brendborg

lydbog og e-bog

Introduktion

Gopler ældes baglæns formidler et meget kompleks videnskabeligt emne på en forståelig og interessant måde, hvor alle der læser bogen, kan få noget ud af den. Også selvom du ikke lige læser molekylærbiologi, eller er up-to-date med alle de nyeste videnskabelige tidsskrifter.

Tidligere var jagten på evigt liv, eller i hvert fald meget langt, baseret på rene gætterier, da man ikke havde den fornødne viden til at forlænge eller forevige livet. Vi ved endnu ikke hvordan man lever evigt, men vi ved rigtig meget om hvordan man lever længst muligt – og hvad man skal undgå at gøre for at dø tidligt. I dag er vores viden nemlig baseret på videnskab, og ikke blot gætteri.

Informationer:

Oplæser: Torben Christensen
Sprog: Dansk

Gopler ældes baglæns: Handling

I bogen Gopler ældes baglæns lydbog fortæller Nicklas Brendborg på bedste vis hvad man selv kan gøre for at leve længere, og hvad vi gennem tiden, videnskabeligt eller ej, har gjort for at finde svaret på evigt liv. Emnet formidles på en imponerende letspiselig måde, og man får virkelig en følelse af, at man er blevet klogere, og er skridtet mod et længere liv og bedre sundhed nærmere, når man er færdig med at læse eller lytte til bogen.

I Gopler ældes baglæns lydbog kommer vi ud på en rejse. En rejse, der går til fjerne lande, de mest højteknologiske laboratorier, og alt derimellem. Vi får at vide at gopler ældes baglæns, hvordan man har forsket i “zombieceller”, vi møder verdens ældste mennesker, og hvad videnskaben har lavet af forsøg og undersøgelser indtil videre.

Bogen fortæller os hvad vi kan gøre for at leve et længere og sundere liv, og alt er baseret på videnskab. Kvaksalveri er ikke at finde i bogen, og alle postulater bakkes op af kilder. Er man synderligt interesseret i videnskab generelt, men bare gerne vil leve længere og sundere, behøver man ikke at frygte, at Gopler ældes baglæns ikke er et godt match – for det er det. Alle kan være med, og begynde at implementere det, man lærer i bogen, i deres dagligdag. Det kan derfor absolut anbefales at lytte til Gopler ældes baglæns lydbog gratis, hvis man ønsker at gøre hvad man kan for at leve et langt og sundt liv – baseret på hvad vi rent videnskabeligt ved indtil videre.

Om forfatteren: Nicklas Brendborg

På trods af alt forfatteren til Gopler ældes baglæns, Nicklas Brendborg, blot er 25 år, har han et unaturligt stort talent indenfor at skrive. Han formår at få kompleks videnskab kogt ned på en måde, hvor alle forstår det, og kan være med – og det uden at noget af videnskaben går tabt.

Nicklas Brendborg har trods hans unge alder allerede en bestseller på bogen, nemlig bogen Topstudent, som lærer elever på alle klassetrin at forhøje deres karakterer og få mere ud af undervisningen. Nicklas Brendborg er desuden medforfatter på Lars Tvedes bog, Supertrends.

Det er helt sikkert værd at lytte til Gopler ældes baglæns gratis, både for at lære noget, men også for at blive underholdt – på en helt speciel måde.