Lydbøger » 112 for knuste hjerter

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

112 for knuste hjerter Lydbog

4.6/5

Forfatter: Maria Jencel & Pelle Peter Jencel

lydbog og e-bog

Introduktion

I bogen 112 for knuste hjerter, bliver man først igennem de 4 faser af kærestesorg. Chok, sorg, bearbejdning og styrke. Pelle Peter og Maria Jencels bruger deres personlige fortællinger i bogen, og samtidig bruger de erfaring og forskning om hvad der sker for både krop og sind.

Bogen kan hjælpe med at guide igennem de svære følelser man står med efter et break up, og den kan hjælpe en ud på den anden side igen. Man kan måske endda få det bedre end før kærestesorgen. Der er både akuthjælp til den som er i chok-fasen, men kan også være en stor hjælp til dem som gerne vil lære, og blive stærkere af et brud. Hør 112 for knuste hjerter lydbog for at høre de gode råd og erfaringer.

Informationer:

Oplæser: Maria Jencel & Pelle Peter Jencel
Sprog: Dansk
Kategori: Fakta
Længde: 3 timer og 13 minutter

112 for knuste hjerter: Handling

Bogen 112 for knuste hjerter er en åben og lærerig fortælling om hvordan man bedst kommer ud på den anden side, efter et brud. Man kan måske kalde det en livline for kærestesorg. Den beskriver de faser man går igennem, hvordan man tackler dem, og alt i bogen er enten baseret på videnskab eller forfatterens egne erfaringer. Du kan lytte til 112 for knuste hjerter lydbog.

Før de 2 forfattere mødte hinanden, var de begge i dyb sorg. De havde begge været igennem et brud, som tog hårdt på dem. Maria Jencel oplevede hjertebanken og svedeture efter bruddet, så hendes følelser satte sig faktisk som fysisk utilpashed. Selvom hun godt vidste at den daværende kæreste ikke havde fremtidspotentiale, så havde hun stadig følt sig afhængig af personen. Da de 2 så møder hinanden, der er Maria kommet videre, men Pelle Peter er i dyb sorg, hvor Maria hjælper ham gennem processen.

De havde ikke lige tænkt at de 2 skulle blive et par, men under deres sorg havde de begge brugt tid på at finde ud af præcis hvad de ville. De gik på opdagelse i både vigtige værdier og glæde, som skulle bæres med videre i deres næste forhold. Dog viste det sig, at det næste forhold skulle blive til hinanden. De er i dag gift og forældre, og er lykkelige. Herefter skrev de sammen bogen 112 for knuste hjerter, fordi de mente at kærestesorg er en sorg som ikke bliver taget alvorligt, og det er et emne som mangler fokus. Du kan lytte til 112 for knuste hjerter lydbog gratis, for at høre hvordan de 2 kom videre.

Om forfatteren: Pelle Peter & Maria Jencel

Både Pelle Peter og Maria Jencel er radioværter, og derudover er de gift med hinanden. Men inden de 2 mødte hinanden, var de begge ramt af en meget dyb kærestesorg. Parret valgte at sætte sig sammen for at skrive den bog, som de synes de savnede, dengang de selv fik deres hjerter knust. Bogen 112 for knuste hjerter, er derfor en fortælling om både deres egne historier, og gode råd, som også er bygget på forskning.

Maria har lavet en podcast som er baseret på bogen, hvor der hver uge kommer en ny gæst ind i studiet, som fortæller om deres historie med kærestesorg, og om at komme over på den anden side.