Lydbøger » 13 ting mentalt stærke ikke gør

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

13 ting mentalt stærke ikke gør Lydbog

4.2/5

Forfatter: Amy Morin

lydbog og e-bog

Introduktion

Mange mennesker kommer ofte ud i situationer, hvor de har brug for hjælp eller inspiration. En god måde at modtage hjælp på, kunne være at læse selvhjælpslitteratur. Selvhjælpslitteratur kan hjælpe dig både mentalt eller finansielt. Den kan rådgive dig til at ændre dårlige vaner eller at blive mere disciplineret.

13 ting mentalt stærke ikke gør er et godt eksempel på dette. Lyt til 13 ting mentalt stærke ikke gør lydbog for at høre hvordan det kan gavne din livsstil. Du kan få 13 ting mentalt stærke ikke gør lydbog gratis.

Den engelske internationale bestseller 13 ting mentalt stærke ikke gør er skrevet af Amy Morin. Bogen fokuserer på hvordan læseren bør tage kontrol over sit eget liv, finde glæde og mening ved livet. Man bør lytte til 13 ting mentalt stærke ikke gør lydbog hvis man vil have kontrol over sine styrker, blive selvsikker og hvordan man kan nyde livet.

Informationer:

Oplæser: Amy Morin
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 10 timer og 13 minutter

13 ting mentalt stærke ikke gør: Handling

Selvhjælpsbogen 13 ting mentalt stærke ikke gør guider læseren når det gælder nogle af de større udfordringer der kan forekomme i livet. Bogen giver læseren en forståelse af, hvordan man kan tage kontrol over sit eget liv. I 13 ting mentalt stærke ikke gør lydbog kan man lytte til hvordan man finder sin indre stemme frem, og hvordan man kan bruge denne til at danne en meningsfyldt tilstedeværelse.

13 ting mentalt stærke ikke gør er skrevet af Amy Morin, som er en kendt forfatter inden for menneskets mentalitet. I denne bog har forfatteren sat sit fokus på feminisme. I tiden med blandt andet #MeToo bevægelsen samt et socialt pres fra eksempelvis sociale medier, henvender bogen sig til kvinder. Bogen fokuserer nemlig på hvordan man som kvinde i nutidens samfund skal være mentalt stærk. Amy Morin forklarer hvad det menes med at være en stærk kvinde, men også hvad dette kræver.

Der støttes op omkring kvinden i nutidens samfund skal finde sin stemme, og tage magten i egen hånd. Dette kræver at man fokuserer på sin egen mentalitet. Det kræves at man forbedrer sin egen mentalitet, og derved gør denne stærkere, før man kan kæmpe for sin sag.

I 13 ting mentalt stærke ikke gør nævnes det, at kampen for lige løn mellem kønnene eller at konfrontere et seksuelt overgreb kan være meget svært, især hvis vedkommende ikke har den psykologiske styrke sådanne emner kræver af en. I denne bog giver forfatteren derfor kvinder teknikken som de behøver, for at kunne overvinde større udfordringer. Teknikken hjælper læseren med at styrke deres mentalitet, men den vejleder dem også i hvad de ikke må gøre.

Man kan finde 13 ting mentalt stærke ikke gør lydbog gratis og høre hvordan man i nutidens samfund kan være et mentalt stærkt individ. Fortalt af Amy Morin.

Om forfatteren: Amy Morin

Forfatteren Amy Morin er en kendt engelsk profil inden for selvhjælpsbøger, som handler om menneskets mentalitet. Amy Morin har formået at skrive internationale bestsellere, dette gælder eksempelvis bogen 13 ting mentalt stærke ikke gør. Amy Morin er ikke blot en forfatter, som skriver selvhjælpsbøger til individer med et behov for en psykologisk selvudvikling. Hun er en uddannet klinisk socialrådgiver og en psykoterapeut.

Forfatteren blev inspireret til at fokusere på individer med en stærk mentalitet. Hun sammenlignede en stærk mentalitet med en stærk fysik. At opretholde en sund fysik kræver gode vaner, såsom sund kost og træning. Én dårlig vane kan være nok til at ødelægge den sunde livsstil, eksempelvis at spise usundt.

Forfatteren studerede sine klienter på sit eget kontor og så mønstret der dannede den dårlige vane. Hun så den usunde dog normale vane, som gør livet stillestående. Da forfatteren selv gav slip på disse vaner, blev livet bedre.