Lydbøger » 3 er løgnerens tal

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

3 er løgnerens tal Lydbog

4.5/5

Forfatter: Peer Kaae

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste er overbevist om, at de kan kende forskel på en løgn og en sandhed blandt deres omgangskreds. Med 3 er løgnerens tal vil du med sikkerhed kunne aflæse en løgn så let som ingenting. 3 er løgnerens tal er skrevet med udgangspunkt i aflæsningsteknikker, der også bliver brugt at politiet, når de skal afhøre mistænkte. Det er teknikker, som blandt andet også CIA er kendt for at bruge, og som forfatter Peer Kaaes har brugt år på at nærstudere for at kunne genfortælle det i 3 er løgnerens tal.

3 er løgnerens tal er bogen til dig, der gerne vil blive klogere på, hvorfor vores hjerner vælger de ord, som de har tendens til at vælge under pres.

Informationer:

Oplæser: Thomas Magnussen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 55 minutter

3 er løgnerens tal: Handling

3 er løgnerens tal lydbog er bogen, der hjælper dig med at afgøre, hvornår en påstand er løgn eller sandhed. Det kan være lige meget, om det er vennerne, chefen eller kæresten, du skal aflæse, det er de samme metoder, du kan bruge for at afgøre, hvem der fortæller dig sandheden. Det er redskaber, som store institutioner som CIA også gør brug af, og som i 3 er løgnerens tal lydbog gratis bliver forklaret og fremlagt til enhver.

Det kaldes Statement Analysis og er et redskab, som forfatteren Peer Kaaes har brugt mange år på at forske i, hvor han også har nærstuderet de største eksperter på området i verden. Nu bruger han sin viden til at dele resultaterne i 3 er løgnerens tal lydbog, hvorfor enhver læser får kompetencerne til at afløse sandheden fra løgnen. Det er kompetencer, som flere store efterretningstjenester i al hemmelighed har brugt flere år på at nærstudere, alt sammen kun ved at aflæse, hvilke ord vores hjerner instinktivt vælger i givne situationer.

Kaae afslører dele af sin personlige rejse, hvor han har studeret forskellige teknikker, der til dels var med til at ændre resten af hans liv. I løbet af 3 er løgnerens tal lydbog får læseren indsigt i, hvor effektivt et redskab Statement Analysis er i efterforskningen af diverse kriminalsager, som endnu ikke er blevet opklaret, fordi den ene eller den anden person involveret lyver. 

Det mest skræmmende ved teknikkerne, som bliver afdækket i 3 er løgnerens tal lydbog, er, at de selvfølgelig også kan bruges i hverdagen med din private omgangskreds, og pludselig bliver du meget mere bevidst om sandheden i en verden, der præges mere og mere af falske nyheder.

Om forfatteren: Peer Kaae

Peer Kaae har tidligere skrevet flere forskellige biografiske fortællinger om virkelige kriminalsager, som har rystet landet. Det inkluderer blandt andet Dobbeltmordet på Peter Bangsvej og Den dømte mand. Men 3 er løgnerens tal er hans første bog, hvor han gør brug af sine flere års research til det, der kun kan kaldes en slags håndbog.

Med 3 er løgnerens tal gør Peer Kaae det klart, hvor afgørende vores er ord i den givne situation. Han understreger vigtigheden af, hvordan vores ord kan redde os, men de kan også forråde og fordømme os, hvilket kan være en grænseoverskridende oplevelse at læse om.

Hvis du kan lide 3 er løgnerens tal, kan du også tage et kig på lydbogen Dobbeltmordet.