Lydbøger » 3 gode ting

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

3 gode ting Lydbog

4.2/5

Forfatter: Mikael Kamber

lydbog og e-bog

Introduktion

Mikael Kamber forsøger med 3 gode ting at sætte fokus på noget af det, som forfatteren selv føler, at verden har mere brug for. For Kamber er noget af det vigtigste nemlig taknemmelighed, og han fortæller i 3 gode ting lydbog, at verden ville være et bedre sted, hvis vi blot var mere taknemmelige.

Med 3 gode ting kan du få Mikael Kambers bud på, hvordan vi kan lære at være mere taknemmelige for det liv, som vi har. For Kambers kan man nemlig gøre det med 3 gode ting, som kan være med til at ændre vores livssyn. Lyt til 3 gode ting lydbog gratis og hør om, hvordan du kan implementere dette i dit liv.

Informationer:

Oplæser: Mikael Kamber 
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 45 minutter

3 gode ting: Handling

Ifølge 3 gode ting, som er skrevet af Mikael Kamber, så befinder vi os alle i en verden, der har brug for mere taknemmelighed. Forfatteren til dette værk fortæller nemlig, at hvis vi havde mere taknemmelighed i verden, så ville vores verden være et bedre sted at leve i. Derfor er budskabet i 3 gode ting lydbog også, at vi skal være mere taknemmelige for det liv, som vi har.

Lyt til 3 gode ting lydbog gratis og hør om, hvad Mikael Kamber selv mener, at der skal til for at vi kan få en bedre verden at leve i. For Kamber kan dette opsummeres i tre vaner, eller 3 gode ting, som han beskriver det, og det er det, som vi kan lytte til i 3 gode ting lydbog gratis.

I 3 gode ting beskriver Kamber, at det første, som man skal gøre, er hver eneste dag at notere sig, hvad der var godt i løbet af dagen. Det er dog vigtigt at slå fast, man ikke skal lukke øjnene for de negative ting, der er sket. Det handler ifølge 3 gode ting lydbog om, at man skal flytte fokus fra det negative til det positive. Ifølge 3 gode ting er det nemlig det, som vi kan bygge videre på.

Overvejende kan man sige om dette værk, at det er veldokumenteret. Dette gælder uanset, om det så er på arbejdspladsen eller i privatlivet, hvor man ønsker at skabe sig bedre vaner. Lyt til 3 gode ting lydbog og kom i gang med at ændre dit liv. 3 gode ting er et værk, der er svært at lægge fra sig igen, når man først er kommet i gang.

Om forfatteren: Mikael Kamber

Mikael Kamber, der står bag 3 gode ting, voksede op i Fredericia i Jylland. Senere hen tog han en uddannelse som journalist og søgte mod de danske medier for at få et arbejde. Det lykkedes i stor stil, for han har tidligere været ansat hos både TV2 og DR2. Mange mennesker kender Kamber som vært for 21’eren på TV 2 NEWS og på magasiner som Dags Dato på TV2.

I 2007 valgte Mikael Kamber at forlade TV 2 for at søge nye græsgange. Herefter blev han ansat som chefredaktør på Jydske Vestkysten. Senere hen blev han også ansat som direktør hos Syddanske Medier.