Lydbøger » 3096 dage

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

3096 dage Lydbog

4.4/5

Forfatter: Natascha Kampusch

lydbog og e-bog

Introduktion

3096 dage var det antal dage, som Natascha Kampusch tilbragte i fangenskab. Som blot 8-årig blev hun et kendt ansigt i nyhederne, da hun blev kidnappet på åben gade og trukket ind i en varevogn og kørt væk fra stedet. Der skulle gå 3096 dage inden Kampusch lykkedes med at slippe fri fra sin kidnapper. Lyt til 3096 dage lydbog og hør Natascha Kampuschs historie.

3096 dage lydbog er en frygtelig fortælling om kidnapning, seksuel mishandling og slavearbejde. Lyt til Kampuschs egen fortælling i 3096 dage lydbog gratis og lær mere om forfatterens liv i fangenskab ind sommeren 2006, hvor hun slap væk.

Informationer:

Oplæser: Karin Rørbech
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 8 timer og 45 minutter

3096 dage: Handling

3096 dage er titlen på den forfærdelige fortælling af Natascha Kampusch. Natascha Kampusch er en østrigsk pige, der i 1998 blev kidnappet på åben gade. Natascha var dengang blot 8 år, og historien i 3096 dage kan derfor få enhver til at gyse. Den unge Natascha var på denne dag i 1998 på vej til skole. Faktisk var hun forinden kommet op at skændes med sin mor, og hun havde derfor forladt familiens hjem uden at sige farvel.

3096 dage lydbog fortæller os, at Natascha var på vej til skole, hvorefter en mand hurtigt tog fat i hende og trak hende med ind i sin varevogn. Herefter kørte han vej med hende i fangeskab.

Lyt til 3096 dage lydbog gratis og hør den forfærdelige fortælling, hvor Natascha Kampusch herefter er fanget i den indtil videre ukendte mands kælder. Her kan du i 3096 dage lydbog høre, at Natascha må befinde sig i kælderen, indtil manden får knækket hende nok psykisk til, at hun kan komme op i huset og bo.

3096 dage er en fortælling, der er fyldt med grusomheder, slavearbejde, sult, tæsk og seksuelle overgreb. Lyt til 3096 dage lydbog gratis og hør, hvordan Natascha Kampusch en sommerdag i 2006 ser sin mulighed for at stikke af, da hun er blevet sat til at støvsuge mandens bil uden for huset.

Nu har Natascha Kampusch med 3096 dage fortalt om de rædsler, som hun blev udsat for i mere end 8 år af sit liv. Kampusch er en begavet kvinde, og hun forstår at fortælle denne forfærdelige fortælling på en fascinerende måde.

Om forfatteren: Natascha Kampusch

Natascha Kampusch er forfaogen tter til 3096 dage. Denne fortælling bygger på den virkelige historie om Natascha Kampusch selv, der i en alder af 10 år blev kidnappet på åben gade i Østrig. Her blev hun kidnappet ind i en varevogn, der herefter hørte væk.

3096 dage, der udkom på dansk i 2011, fortæller hendes historie om, hvordan hun i de næste 3096 dage blev udsat for udsultning, misbrug og var spærret inde det meste af tiden. I 2016 udkom hun en bog med titlen Ti års frihed, hvor Natascha Kampusch for første gang fortæller om sit liv efter flugten.