Lydbøger » 40 ting du skal vide om din fødsel

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

40 ting du skal vide om din fødsel Lydbog

4.8/5

Forfatter: Cana Buttenschøn

lydbog og e-bog

Introduktion

Som førstegangsfødende kan det være skræmmende at tænke på en fødsel. Men en fødsel er også noget af det smukkeste i verden, hvis man ser bort fra alle mulige klistrede ting, som følger med. I 40 ting du skal vide om din fødsel får du en udførlig og behjælpelig guide, der skal forberede dig og hjælpe til dig til den bedste fødselsoplevelse. 

40 ting du skal vide om din fødsel er ikke nødvendigvis kun skrevet til kvinder, der skal føde første gang. Den er lige så god, hvad end det er anden, tredje eller måske endda fjerde gang du skal føde. Ingen skal sige, at du ikke kan lære noget nyt om din fødsel, inden du får dit barn op i armene.

Informationer:

Oplæser: Cana Buttenschøn
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 37 minutter

40 ting du skal vide om din fødsel: Handling

40 ting du skal vide om din fødsel lydbog er den selvhjælpsbog, som du ikke var klar over, at du havde brug for. Måske har du læst utallige bøger om at være gravid, og hvordan du skal passe på dit barn, men hvor meget stod der egentlig om selve fødslen? En fødsel kræver hårdt arbejde. Det kan ikke diskuteres, for det er hårdt arbejde at sætte et nyt liv i verden. 

Og som 40 ting du skal vide om din fødsel lydbog gratis slår fast, så handler det ikke om, at du føder med eller uden smertestillende, derhjemme i stuen eller på fødegangen, naturligt eller ved kejsersnit. Det handler om, at der er en række ting, som er gode at vide, der kan forberede dig til en god fødsel i 40 ting du skal vide om din fødsel lydbog.

En fødsel kan være lige så forskellig, som alle kvinder er forskellige. Men fælles for alle fødsler er, at de gør pokkers ondt, det kræver hårdt arbejde og det kræver en mængde kræfter, som man ikke var klar over, man havde. I 40 ting du skal vide om din fødsel lydbog får du en guide til, hvordan du selv kan være med til at realisere den bedste fødsel for dig og dit barn. Historierne bliver fortalt med ærlighed og humor fra den første ve begynder at mase sig på, og gennem de mange hektiske og måske endda vanvittige øjeblikke, der opstår, indtil du hører barnets første gråd i 40 ting du skal vide om din fødsel lydbog gratis.

Når du har læst alle bøgerne om at være gravid, og alle bøgerne om barnets første år, bør du ikke snyde dig selv for at blive klogere på din fødsel med 40 ting du skal vide om din fødsel.

Om forfatteren: Cana Buttenschøn

Cana Buttenschøn har med 40 ting du skal vide om din fødsel afsluttet den cirkel, hun begyndte på, da hun først skrev 40 uger inden (din graviditet) og 40 uger efter (din graviditet). Cana Buttenschøn er selv mor til to børn, og desuden er hun jordemoder, hvilket hun tager med i sine bøger med livserfaring og professionelle råd. 

Hvis du læser alle tre bøger i Buttenschøns lille serie, er du rustet på bedst mulige maner til din graviditet, fødsel og livet som mor. Hvilket Cana Buttenschøn også understreger gennem sine bøger, at selvfølgelig kan du det hele! Hver bog er fortalt med hudløse ærlige anekdoter og kommentarer om virkelige situationer for alle slags kvinder at spejle sig i.