Lydbøger » 40 uger efter

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

40 uger efter Lydbog

4.5/5

Forfatter: Cana Buttenschøn

lydbog og e-bog

Introduktion

Med 40 uger efter har Cana Buttenschøn skrevet en bog, som mange gravide kvinder kan se frem til at læse. Det er egentlig lige meget, om du er førstegangsfødende eller det er barn nummer tre eller fem, så vil 40 uger efter komme med anekdoter om de smukke øjeblikke som mor. Men de mindre smukke øjeblikke skal heller ikke glemmes. 40 uger efter lægger ikke skjul på noget, og der er dedikeret kapitler til lortebleer og andre ting, som man aldrig troede, man skulle snakke om over aftensmaden.

40 uger efter er fyldt med gode råd og humoristiske anekdoter fra et liv på barsel, som er med til at hjælpe dig på vej i den nye verden som mor.

Informationer:

Oplæser: Cana Buttenschøn
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 42 minutter

40 uger efter: Handling

I 40 uger efter lydbog har Cana Buttenschøn sat ord på mange af de ting, som nybagte mødre ikke nødvendigvis tør at sætte ord på selv. Alle går og tror, at livet med en nyfødt baby er noget af det smukkeste i verden, og livet er vidunderligt fra morgen til aften. Det er det, de fleste gravide har set frem til, lige siden de stod med den positive graviditetstest. Men når du endelig har fået din baby i armene, hvad pokker gør du så?

40 uger efter lydbog gratis er lige dele vejledende manual til baby og barselslivet, som det er en personlig fortælling om, hvordan Cana Buttenschøn tacklede barselslivet i sin tid. Det er historier, som hun selv gerne ville have lært tidligere.

40 uger efter lydbog er på ingen måde en direkte guide til barselslivet, men der kan være historier deri, som den nybagte mor kan spejle sig i, og føle hjertevarme ved ikke at stå alene i. Som nybagt mor vælter det ind over dig som en flodbølge med følelser, du ikke altid kan styre. Derfor kan det være rart at læse om andre, der har oplevet noget af det samme. Hvilket var en af grundene til, at Cana Buttenschøn besluttede sig for at skrive 40 uger efter lydbog.

Livet som nybagt mor for allerførste gang er lige dele ny forelskelse og lige dele ’shit, hvad gør jeg nu?!’-oplevelser. Det er et liv præget af søvnmangel, som påvirker mange andre aspekter i hverdagen. Med 40 uger efter lydbog gratis får du et smil på læben igen i de øjeblikke, der kan være allersværest. 

Om forfatteren: Cana Buttenschøn

Det er ikke første gang, at Cana Buttenschøn skriver en bog om det at være gravid og være mor. Før hun skrevet 40 uger efter, havde hun også skrevet 40 uger inden og 40 ting du skal vide om din fødsel. Alle tre bøger er skrevet med et glimt i øjet, hvor du stadig bliver informeret om vigtige ting, men du kan også grine af dem. 

Hvilket nok også er godt, når det handler om moderkager, lortebleer og ømme bryster. Cana Buttenschøn har selv oplevet det livsomvæltende følelse af at blive ansvarlig for et andet menneske, hvilket hun har delt i 40 uger efter, for at andre kan se, at de ikke er ene om det.