Lydbøger » 40 uger inden

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

40 uger inden Lydbog

4.7/5

Forfatter: Cana Buttenschøn

lydbog og e-bog

Introduktion

40 uger inden er den bog, som langt de fleste gravide ikke var klar over, at de havde brug for at læse. Langt de fleste gravide opdager den først, når de har født og kan se tilbage på en graviditet af den ene eller anden art. Faktum er, at der findes ganske få graviditetsbøger, som er så ærlige som 40 uger inden er. 

Langt de fleste graviditetsbøger beskæftiger sig med de biologiske forandringer og generelle positive tanker, som langt de fleste har i løbet af en graviditet. Men sådan er det ikke for alle, og det er derfor, at 40 uger inden falder på rette plads, til alle de kvinder, som har brug for den mindre sukkersøde sandhed om at være gravid. 

Informationer:

Oplæser: Cana Buttenschøn
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 6 minutter

40 uger inden: Handling

40 uger inden lydbog tager dig med helt tilbage til starten. Du har lige tisset på en pind, og nu kan du se lykkeligt på din partner og fortælle, at to snart bliver til tre. Som de fleste kvinder i din omgangskreds vil fortælle dig, går du en helt speciel tid i møde, som du skal værdsætte for alt i verden. Din krop bliver til et mirakelbæger, hvor du skaber et helt nyt menneske. Dit barn, som bare venter på at møde dig.

40 uger inden lydbog gratis tager dig i hånden, mens du håndterer de mange ting, som du skal vide som gravid. Forfatter Cana Buttenschøn er uddannet jordemoder, og har selv to børn, hvorfor hun ved en ting eller to om at være gravid. Det har hun forfattet ned til bogen 40 uger inden lydbog, som hun anbefaler til alle gravide, eller kvinder, som ønsker at blive gravide.

Det er bogen, du skal læse, for at blive klog på alt, hvad der er at vide om din graviditet – uden der bliver lagt skjul på noget som helst. Her er ikke gemt noget bag døre, og du får informationer om det sure med det søde i 40 uger inden lydbog gratis.

40 uger inden lydbog guider dig gennem 40 uger af dit liv, som præges af alverdens tænkelige følelser, der farer gennem din krop fra morgen til aften med ekstra hormonelle indskud fra tid til anden. Samtidig med at du skal vænne dig til, at din krop forandrer sig for evigt, for at gøre plads til et helt nyt menneske i dit liv.

Om forfatteren: Cana Buttenschøn

Cana Buttenschøn har erfaringen som jordemoder med i tasken til at skrive 40 uger inden. Desuden er hun også selv mor til to børn, og har været igennem to graviditeter, hvilket også præger denne personlige guide. Derudover er Cana Buttenschøn blogger og forfatter til yderligere 40 uger efter og 40 ting du skal vide om din fødsel. 

Hver af de tre bøger tager fat på alle sider af graviditeten, som meget få kvinder har turde gøre før. Det er ikke svært at forstå, hvorfor disse bøger er blevet bestsellere, når kvinder har hungret efter graviditetsbøger, der ikke holder den rå sandhed tilbage.