Lydbøger » 5 AM Club

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

5 AM Club Lydbog

4/5

Forfatter: Robin Sharma

lydbog og e-bog

Introduktion

For mere end 20 år siden begyndte management coach Robin Sharma at udvikle sit koncept med tidligere morgenrutiner. Et koncept som mange A-mennesker let kan se sig i, og dermed få langt mere ud af dagen. Det er et koncept, som han tidligere kun har coachet i, men nu har han skrevet 5 Am Club, hvori han har samlet de bedste guldkorn for, at alle kan nyde gavn af at stå tidligt op og blive mere produktive i deres hverdag. 

Det er et koncept, som indtil nu har hjulpet mange til også at leve et sundere liv og finde ro i en måske kaotisk hverdag. Med 5 Am Club lydbog kan du selv få indsigt i dette koncept, og gøre brug af det på egen krop.

Informationer:

Oplæser: Esben Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 11 timer og 25 minutter

5 AM Club: Handling

5 Am Club lydbog er første gang, at Robin Sharma har skrevet sine ideer og koncepter ned for, at alle kan få gavn af dem på denne måde. 5 Am Club lydbog gratis er en fremgangsmåde på hvordan alle kan starte deres morgen med inspiration, som kan vare ved hele dagen. Det gør dig i stand til at levere på topniveau fra morgen til aften. 

Bogen er opbygget trin for trin, så du kan blive en del af 5 Am Club. Der er kapitler, der hjælper dig til at indrette din morgen til ro, hvor der er plads til alt lige fra motion, til fordybelse og personlig udvikling, hvis behovet er der. 5 Am Club præsenterer dig for en humoristisk historie om to individer, som møder en lidt speciel person, der ender med at blive deres mentor.

I løbet af 5 Am Club lydbog gratis vil du få indsigt i, hvordan langt de fleste kloge mennesker kan forme deres morgen for at opnå overraskende resultater resten af dagen. Der er små tips og tricks til, hvordan du kan vågne hver morgen og føle dig inspireret og fokuseret på at få det bedste ud af dagen. 

Der er guides til dig for at kunne passe på de stille timer, og for at give dig den nødvendige plads til personlig udvikling og mental pleje. I stedet for at sove længe vil 5 Am Club konceptet give dig mulighederne til at udnytte dit morgenpotentiale, og sørge for, at det holder ved hele dagen. 5 Am Club lydbog er lige så meget en følgesvend for resten af livet, som det er en selvhjælpsbog. Når først du er kommet tidligt op, vil du ikke kunne undvære 5 Am Club.

Om forfatteren: Robin Sharma

Robin Sharma er forfatter, forelæser, management ekspert og jurist. Det er mange hatte at tage på, hvilket kan være årsagen til, at han har udviklet konceptet bag 5 Am Club – simpelthen for at have tid til de mange titler, han skal foretage i løbet af en dag. Alle hans bøger om management har solgt over 15 millioner eksemplarer på verdensplan. 

Hans erfaring og viden gør ham eftertragtet, som hovedforelæser til mange af verdens største virksomheder. Det gælder blandt andet Microsoft, IBM og FedEx for at nævne et par stykker. Hans teorier virker og derfor er han efterspurgt af mange, men med 5 Am Club kan du selv udnytte det tidlige morgenkoncept. Det er et koncept, som med garanti vil gøre dig til et A-menneske og give et mentalt boost.