Lydbøger » 65 dage i Ukraine

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

65 dage i Ukraine Lydbog

4.1/5

Forfatter: Rasmus Tantholdt

lydbog og e-bog

Introduktion

Februar måned i 2022 kommer til at være en måned, som bliver skrevet i historiebøgerne. Det var den måned, hvor Rusland begyndte deres invasion af Ukraine. Som resultat deraf forlod mange af verdens internationale journalister landet indenfor kort tid. Det samme var gældende for næsten alle danske journalister. Med undtagelse af Rasmus Tantholdt. Med 65 Dage i Ukraine fortæller han sin historie om at være ene skandinaviske journalist i Kyiv.

Tantholdt har i mange år været placeret lige midt i krisesituationer for, at resten af Danmark kan få seneste nyt. 65 Dage i Ukraine lydbog fortæller en personlig og dramatisk fortælling om at befinde sig i et land i krig.

Informationer:

Oplæser: Henrik Zangenberg
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 25 minutter

65 dage i Ukraine: Handling

65 Dage i Ukraine tager lytteren med tilbage til de første dage, da Rusland valgte at invadere Ukraine. I løbet af ganske kort tid stod det klart, at Rusland mente alvor med deres trusler. Alverdens internationale journalister valgte derfor at forlade Ukraine ret hurtigt. Slutningen af februar måned i 2022 satte et stort punktum for en tid med fred, og hverdagen blev pludselig en anden for alle, der befandt sig i Ukraine.

Når du lytter til 65 Dage i Ukraine lydbog gratis på en af vores udvalgte streamingplatforme, får du Rasmus Tantholdt’s personlige fortælling om hektiske og kritiske dage. Det var dage, hvor han som den eneste journalist fra hele Skandinavien blev uundværlig for nyhedsarbejdet hjemme i norden. Det er en dramatisk og menneskelig historie, som du ikke bør undvære. Heldigvis findes der er væld af lydbogstjenester, hvor du kan lytte til 65 Dage i Ukraine lydbog gratis.

65 Dage i Ukraine er langt mere end en fortælling, der ser tilbage på begyndelsen af en krig. Det er også et indblik i, hvordan mennesker finder nye måder at overleve på. Det er et indblik i en begivenhed, som har vendt op og ned på hele verden og krævet alt for mange menneskeofre.

Rasmus Tantholdt har hver dag i sin tid i Ukraine været på kanten af håb og håbløshed. Og som du kan høre i 65 Dage i Ukraine lydbog, handler hans fortælling også om at finde den menneskelige side af enhver sag. Det gælder især, når den ene katastrofe efter den anden bliver ved med at indfinde sig. I sidste ende gør det 65 Dage i Ukraine til en bog om at være menneske.

Om forfatteren: Rasmus Tantholdt

Rasmus Tantholdt har i mange år gjort det nemmere for enhver dansker at få de seneste nyheder fra udlandet. Tantholdt er en af de mest erfarne udenrigskorrespondenter, vi har i Danmark, og han har rejst verden rundt for at kunne bringe nyhederne tilbage til Danmark.

Med 65 Dage i Ukraine fortæller han en historie om en krig, der ikke alene har vendt rundt på hverdagen for enhver ukrainer. Han fortæller også en historie om en krig, der har og bliver ved med at påvirke hele verden.

Foruden 65 Dage i Ukraine lydbog, som er fortalt med Tantholdts egen ærlighed, kan du også høre mere om hans arbejde i Verden er stadig ny. Alle historier og bedrifter der gjorde Tantholdt værdig til at modtage årets publicistpris.