Lydbøger » 99 procent min

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

99 procent min Lydbog

3.8/5

Forfatter: Sally Thorne

lydbog og e-bog

Introduktion

99 procent min er endnu en rørende og romantisk fortælling fra forfatteren, der gav dig Min bedste fjende. I 99 procent er det Darcys historie, som læseren skal forføres med. Da Darcy var barn mødte hun den person, som hun troede, hun skulle tilbringe resten af sit liv med. Men livet går ikke altid efter Darcys hoved, og Tom endte i stedet med at blive bedste ven med hendes tvillingebror, hvilket gjorde det lidt svært for Darcy.

Siden da har Darcy muligvis flygtet lidt fra sit liv og sine følelser, men da hun og broderen arver deres bedstemors hus, bliver Darcy tvunget til at revurdere sit liv i 99 procent min.

Informationer:

Oplæser: Louise Davidsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 23 minutter

99 procent min: Handling

Darcy er blot 8 år gammel i 99 procent min lydbog, da hun første gang møder Tom. For Darcy findes der fra første møde ingen andre end Tom. Det var ham, hun havde i sinde at tilbringe al sin tid sammen med. Uheldigvis for Darcy tænkte hendes tvillingebror, Jamie, tæt på det samme og lagde billet ind på Tom, hvorefter de to hurtigt blev bedste venner. Tilbage sad Darcy med en rynke på næsen, som fulgte med hende lige siden.

I 99 procent min lydbog gratis springer historien hurtigt frem til Darcy og Jamie, da de begge er 20 år gamle. En dag står de med et gammelt hus, som deres afdøde bedstemor har efterladt dem. De bliver utroligt nok enige om, at huset trænger til en kærlig hånd. Hvad de ikke blev enige om var, at Jamie hyrede Tom til at være ansvarlig for den renovering i 99 procent min lydbog.

Darcys planer om at komme så langt væk fra huset og sin bror, sættes stille og roligt på pause. Pludselig har hun ikke så travlt med at flygte ud i verden for at leve sit liv, sådan som det var før. I 99 procent min lydbog gratis begynder Darcy langsomt at indse, at det ikke kun er gamle ledninger, som kan slå gnister.

Darcy overbeviser sig selv om, at det udelukkende er for at sørge for, at Jamie ikke træffer de forkerte designbeslutninger, når det angår huset. Det faktum at Tom ser godt ud med et værktøjsbælte og har et perfekt smil, har absolut intet med sagen at gøre. Det er i hvert fald, hvad Darcy bliver ved med at sige til sig selv i 99 procent min lydbog.

Om forfatteren: Sally Thorne

Sally Thorne debuterede i 2016 med romanen Min bedste fjende, og siden hen, er hun blevet en USA Today bestseller forfatter. Hendes første bog blev solgt i mere end 25 lande, og i 2022 kommer filmversionen endda også af Min bedste fjende. Det kan godt siges, at Sally Thorne har været med til at puste nyt liv i den romantiske komedie med sine romaner.

99 procent min er hendes seneste roman, som sætter romantik i stort fokus og hvor der stadig er masser af plads til humor. Hvis du syntes, at 99 procent min er bare halvt så forførende som Min bedste fjende, så kan vi kun se frem til, hvad hun forfatter i fremtiden.