Lydbøger » ADHD – Viden og redskaber til at mestre livet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

ADHD – Viden og redskaber til at mestre livet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kristin Leer

lydbog og e-bog

Introduktion

Rigtig mange danskere lever med ADHD og mange af dem faktisk uden at vide, at de har det. Der findes forskellige grader af ADHD, men uanset hvilken grad man har det i, vil ADHD – Viden og redskaber til at mestre livet være en hjælp for alle med den mindste diagnose.

ADHD – Viden og redskaber til at mestre livet er skrevet af Kristin Leer, der selv var sen til at opdage, at hun havde ADHD. Det var først, da hun fik diagnosen, at forskellige aspekter i hendes liv begyndte at give mere mening. Desuden gav det hende også muligheden for at tilpasse sin hverdag, nu hvor hun vidste, hvad der var galt. Hvilket hun har overført til ADHD – Viden og redskaber til at mestre livet.

Informationer:

Oplæser: Anne Merete Storm-Olsen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 18 minutter

ADHD – Viden og redskaber til at mestre livet: Handling

ADHD – Viden og redskaber til at mestre livet lydbog er skrevet af Kristin Leer, der selv lever med ADHD. Men hun har bare ikke altid vidst, at hun havde ADHD. I rigtig mange år var alt som det skulle være, og hun arbejdede endda selv snart som psykiater, inden hun fandt endeligt ud af, hvorfor hun aldrig havde overskud til selv de mindste ting. Hun kunne ikke forlige sig selv med, at hun med sin lange lægeuddannelse, ikke kunne huske de simpleste aftaler eller at være opmærksom nok til børnenes mange fritidsinteresser.

I ADHD lydbog fortæller Kristin, hvilken lettelse det var, da hun endelig fik diagnosen ADHD. Det betød en verden af forandring for hende, for pludselig havde hun noget at forholde sig til, som hun kunne forsøge at finde løsninger på. Hvilket også er et af hendes håndgribelige budskaber i ADHD – Viden og redskaber til at mestre livet lydbog gratis. Så snart du er afklaret med, at du har ADHD, kan du også gå i gang med behandlingen, hvilket betyder alverden for mange voksne mennesker med ADHD.

Hvis du som voksen ikke får den rette behandling med ADHD, kan det betyde enden på mange ting. Mange voksne med ADHD oplever, at de bliver meget ensomme, de vil have større tendens til at forsvinde fra uddannelser og dermed også fra arbejdsmarkedet, og i værste tilfælde vil de ty til stoffer og alkohol som deres egen løsning.

ADHD – Viden og redskaber til at mestre livet lydbog sætter fokus på, at det kan være umenneskeligt svært at have ADHD. Men hvis man forstår at behandle og leve med det, kan det også være et utroligt berigende liv. 

Om forfatteren: Kristin Leer

Kristin Leer har alle forudsætninger til at skrive ADHD lydbog gratis, fordi hun selv fik diagnosen med ADHD, da hun var 44 år. På daværende tidspunkt havde hun svært ved at holde aftaler, og jobbet stressede hende så voldsomt, at hun var på nippet til at kaste håndklædet i ringen og sige helt fra. Siden hun selv fik sin diagnose, arbejder hun fra Trondheim med at hjælpe andre pårørende til ADHD blandt andre psykiatriske områder.

Med ADHD – Viden og redskaber til at mestre livet har hun skrevet en bog, der betragter ADHD på nye måder, og giver nye indfaldsvinkler til, hvordan ADHD bliver en naturlig del af din hverdag.