Lydbøger » Ægte amerikanske cowboybukser

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ægte amerikanske cowboybukser Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jan Guillou

lydbog og e-bog

Introduktion

Serien om Det store århundrede er med Ægte amerikanske cowboybukser kommet til de flyvske 1950’ere. Det er en tid, hvor der sker store omvæltninger i hele Europa, og det kommer familien Lauritzen også til at mærke i Sverige. Eric er den tredje generation af familien, som nu bliver fascineret af hele verdens mange tilbud.

Ægte amerikanske cowboybukser er endnu en medrivende historie om en stor familie, og hvordan denne påvirkes af de mange begivenheder, der foregår i hele Europa. Ægte amerikanske cowboybukser er Erics historie, og hans ungdomsliv bliver et, som de fleste vil huske på. Det er han i hvert fald stærkt besluttet for at sørge for selv i Ægte amerikanske cowboybukser.

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 10 minutter

Ægte amerikanske cowboybukser: Handling

Midt i 1950’erne vokser unge Eric Lauritzen op. Han begynder at fortælle sin historie i Ægte amerikanske cowboybukser lydbog det år, hvor Stalin dør i 1953. Hele sit liv har Eric været vant til den luksus, det har været alene at have efternavnet Lauritzen i sin hjemby. Men i en efterkrigstid begynder verden pludselig at se meget anderledes ud, ikke kun for Eric i Ægte amerikanske cowboybukser lydbog gratis.

Europa er stadig ved at hele sine sår efter en sønderrivende krig, der nu begynder at påvirke hele landet. Den svenske velstand begynder så småt at få sit tag i landet, som Eric vokser op. Familiens velstand har set bedre dage, og pludselig må Eric se sig selv i en skoleklasse med en masse arbejderbørn.

Ægte amerikanske cowboybukser lydbog præsenterer Eric og hans nye klassekammerater for en helt ny ungdomskultur, hvor den største indflydelse og inspiration pludselig kommer hele vejen fra Amerika. Ligesom mange af sine klassekammerater bliver Eric forført af alt det nye i den vestlige kultur, der både dækker musik, film og mode. 

Ægte amerikanske cowboybukser lydbog gratis er en interessant skildring af, hvordan børn af forskellige klasser pludselig skal finde ud af at lege med hinanden. Og midt i det hele følger læseren med Eric i denne udfordring, mens hans kæmper for at få den nye og populære, men stadig forbudte, læskedrik Coca-Cola hele vejen til Sverige i Ægte amerikanske cowboybukser lydbog.

At være en del af familien Lauritzen kan stadig have sin fordele, og Eric bliver da også den første til at få fat på et par ægte amerikanske cowboybukser.

Om forfatteren: Jan Guillou

Jan Guillou startede sin karriere i 1970’erne som journalist, hvorfra han langsomt opbyggede sin karriere inden han i 1980’erne debuterede med sine første romaner. Siden da har han næsten ikke lavet andet end at skrive romaner, og det er næsten årligt, at han kommer med en ny roman.

Ægte amerikanske cowboybukser er den sjette roman i serien om Det store århundrede, der følger familien Lauritzen gennem hele 1900-tallet.

Her kan læseren følge med i mange af verdens store begivenheder set med mindre øjne for hvert medlem af familien Lauritzen, der skal forsøge at manøvre sig igennem livet. Den efterfølgende bog i serien hedder 1968.