Lydbøger » ÆRØ MANIFESTET

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

ÆRØ MANIFESTET Lydbog

4.6/5

Forfatter: Maj My Midtgaard Humaidan

lydbog og e-bog

Introduktion

ÆRØ MANIFESTET er en fortælling om en længsel efter et andet familieliv end det, som langt de fleste lever.

Maj My Midtgaard Humaidan er forfatteren af bogen. Da hun blev mor, oplevede hun, at hendes hverdag blev travl, udmattende og ensom. Hun savnende et fællesskab, som måske ikke længere eksisterer.

Det føltes ikke rigtigt for hende at aflevere hendes børn i institution hver dag. Alternativet blev at droppe det konventionelle familieliv.

Sammen med sin mand og fire børn, flytter Maj My til Ærø. I ÆRØ MANIFESTET lydbog kan du høre om, hvordan dette liv adskiller sig markant fra det, de fleste kender til.

Du kan lytte til ÆRØ MANIFESTET lydbog gratis og dykke ned i den normkritiske fortælling.

Informationer:

Oplæser: Maj My Midtgaard Humaidan
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 9 minutter

ÆRØ MANIFESTET: Handling

ÆRØ MANIFESTET lydbog starter med en fortælling, som mange nok kan kende til.

Efter at have fået børn, tog det travle hverdagsliv over for Maj My Midtgaard Humaidan. Hun nød ikke længere sit liv og følte sig både ensom og udmattet.

Rigtig mange mennesker går rundt med disse følelser, men de færreste gør noget ved dem.

Vores samfund er bygget op omkring en masse normer, som de fleste af os vælger at leve efter. Det er dog langt fra det rigtige for de fleste, men det kan være svært at bryde med normerne.

Maj My tog springet. Sammen med sin mand tog hun sine fire børn ud af skole og børnehave og flyttede til Ærø på en lille gård. Vækkeuret blev smidt ud, jorden blev dyrket og børnene indgik som en vigtig del af gården.

Familien levede på denne måde i tre år. De fandt en ny form for meningsfuldhed og frihed. Samtidig opdagede de, hvor krævende det kan være at bryde samfundets normer og gå sine egne veje.

Når du lytter til ÆRØ MANIFESTET lydbog gratis, vil du høre en normkritisk og poetisk fortælling. Maj My opfordrer til eftertanke og minder os alle om, at tid er og bliver vores vigtigste ressource. Vi skal ikke mistrives i et liv, som normerne har fastlagt for os.

Om forfatteren: Maj My Midtgaard Humaidan

ÆRØ MANIFESTET lydbog er skrevet og oplæst af Maj My Midtgaard Humaidan. Udover at være forfatter, er hun også journalist og mor til fire.

Hun har et stort fokus på at bryde med hverdagsnormerne, som fastholder mange af os i mistrivsel. Sammen med sin familie holder hun retreats og familielejre, hvor der er fokus på selvrefleksion, fællesskab og fordybelse.

Derudover har hun også en blog og en podcast ved navn Livsmanifestet, hvor hun deler ud af sine bevidste livsvalg.